prosto edin savet

Игри за PC
Аватар
reborn_izrod

Re: prosto edin savet

Мнение от reborn_izrod »

Вие уважаеми господине сте хомосексуалист!Аз произхождам от аристократичен аграрен род и се гордея с това.
ОТНОВО!!!
GiantR15

Мнение от GiantR15 »

bulLshi7 написа:Хуморът в ПЦМанията беше на високо-интелектуално ниво и ми е ясно защо харесваш просташкия хумор в ГЕЙмърсуъркшит.

Е ти ма разби. Ъоукшопа бе много добро.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Господин Булшит!Не намирам комиците и глави трифонов за смешни.Може би не разбирам хумора им защото е на високо-интелектуално ниво.Моля разтълкувайте ми го , щом сте такъв ентелегент.
ОТНОВО!!!
Аватар
Мечиста 2.0

Мнение от Мечиста 2.0 »

reborn_izrod написа:Господин Булшит!Не намирам комиците и глави трифонов за смешни.Може би не разбирам хумора им защото е на високо-интелектуално ниво.Моля разтълкувайте ми го , щом сте такъв ентелегент.
Станислав Трифонов избива комплекси, за това че е от провинцията и се прави на интелектуалец (не му се получава). А комиците просто правят каквото се продава на овцете.
Колкото до списанията - не съм ги чел заради хумора, така че не съм компетентен тук.
white storm

Мнение от white storm »

Workshopa си бяха пияници и зад "класните" им статии нямаше и грам професионализъми често ги избиваше на простащина. Gameplay от друга стана ми бяха най-добри откъм баланс на статиите си и оформление,без да прекаляват в нито едно отношение.ПЦ манийката толкова си може и липсата на финанси и съответно на желание си казва своето и в този забравен от бога сайт и форум можем да видим истинското лице на стандартния български геъмър - пиклъо с разните му там просветления и капризи. За Боби не искам да отварям и дума.
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Gameplay/PC Club - най-доброто. "Новото" Gameplay - пълна шитня.
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

white storm написа:Workshopa си бяха пияници и зад "класните" им статии нямаше и грам професионализъми често ги избиваше на простащина. Gameplay от друга стана ми бяха най-добри откъм баланс на статиите си и оформление,без да прекаляват в нито едно отношение.ПЦ манийката толкова си може и липсата на финанси и съответно на желание си казва своето и в този забравен от бога сайт и форум можем да видим истинското лице на стандартния български геъмър - пиклъо с разните му там просветления и капризи. За Боби не искам да отварям и дума.
Уъркшопа бяха не по-големи пияници и простаци от 90% от потребителите на тоя фором.Изобщо списанието си беше пълна лудница.И съм се смял с глас на много техни ревюта.Освен това се правеше с голямо желание.
Що се отнася до професионализъм на статиите и добро оформление на списанието PC Club(преди да станат Геймплей) бяха най-добрите.

Боби иначе що го намеси в разговора нз,но нямам нищо против да отвориш дума :lol:
ОТНОВО!!!
Публикувай отговор