Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Юли 2012 22:51
факт е, че ако близз норт не се бяха "отцепили", щяхме да видим world of Diablo, а не УоУ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2012 09:01
Нямам MF gear, но да му ядат главата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2012 09:08
Подъл близард пускат игра да се върти около АХ-то, после го спират за по 3 дена, да им строшат лактите.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Юли 2012 09:12
И аз нямам MF гиър. Но имам GF(195gf) гиър, който ползвам понякога, когато всички са офлайн и ми се цъка нещо небрежно. Нямам достатъчно пари за сносен MF гиър, който да не свали сериозно демиджа на героя ми. А честно казано, едно DH ако няма демидж... не е никакво DH EDIT: Да, това с AH е голяма тъпотия. Преди като играех L2 си казвах:"Ех, ако можеше тая игра да я поддържат близард..." Сега играя Д3 и си казвам:"Ех, ако можеше тая игра да я поддържат TRION..."
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Юли 2012 00:09
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Юли 2012 07:56
Пък аз съвсем без да искам направих едни 1,6м Купих си някаква каска с декс, вит, крит шанс и дупка за 800к, обаче същия ден ми падна от дроп друга каска с малко по-добри статистики. Та след кратко проучване се оказа, че купената всъщност струва повече и в крайна сметка успях да я продам за чисти 2,4 млн Ей това е, да ти падат кинтите, без да искаш Набързо ги изхарчих де, взех едно коланче с добри статистики и mf
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Юли 2012 11:49
Ех... имаше и време когато седемцифрените суми се смятаха за богатство ^^^
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Юли 2012 11:40
Явно наистина всичко е до късмет... както не бях виждал оранжев/зелен дроп, така тука за два дена ми пусна 2 сет и 5 легендарни предмета ( и като изключим един сет нож за WD който шитнах за 4 евра, всичко друго беше тотален боклук ).
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Юли 2012 13:47
Жалко че легендарните са по-тъпи от сините в момента...
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Юли 2012 14:40
TheChosen1 написа: Жалко че легендарните са по-тъпи от сините в момента... В голяма част от случаите... даже като ги разглеждам в AH, 1 от 100 легендарни предмета става за нещо. Ще видим, в 1.0.4 уж щели да ги подобряват и да им слагат разни статове които не присъстват на сините и rare предмети.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юли 2012 10:13
абе кво стана бе, от вчера не мога да пускам оферти в AH-то, дава ми auction failed
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Юли 2012 10:32
Да, при мен първо беше само за есенциите, а после и за останалите предмети.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Юли 2012 17:24
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Юли 2012 18:39
въййй честито бро
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Юли 2012 19:24
Dante написа: Ееее, разгеле, вече и аз имам Диабло 3, баси кефа :Д След няма и 10 часа ще ти се прииска да си го нямал.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Юли 2012 07:41
Dr.Falus написа: Dante написа: Ееее, разгеле, вече и аз имам Диабло 3, баси кефа :Д След няма и 10 часа ще ти се прииска да си го нямал. Трай бе, галфон. Данте, честито.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Юли 2012 14:34
Труповоз написа: беше доста забавно :Д
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Юли 2012 15:01
Сега ако махнат експлойта дето ти позволява да видиш статовете на unidentified items и разкарат китайските gold sell-ери, цена няма да имат
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Юли 2012 17:45
В момента всички са китайски голд селъри. А скоро ще има и ботове... ако все още няма де.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Юли 2012 19:15
Труповоз написа: В момента всички са китайски голд селъри. А скоро ще има и ботове... ако все още няма де. Вервам, не ти трябва много напъване да се сетиш за кои говоря. Ако ти трябва..само леко, да се не наакаш А колкото до ботовете, мълвата е че вече има.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|