Автор |
Съобщение |
BadZealot
|
 |
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Юли 2012 16:36
Абе де да знам защо Харбинджер не се сретодочва върху тебе, сигурно стреля по армията, която се е забягала с всички сили към лъча???? И защо синтезата да е в противоречие с идеята на игрите, основната според мене винагие е: да се намери начин да се спре този геноциден цикъл, не се казва директно бой по косачите и музиката да свири. Не мога да разбера BW си оправиха нещата с тоз дир. кът, имащ 5 края обясняват и то доста добре какво става, защо става и т.н. Се пак различни играчи различни решения аз лично спасих, но като видях че косачите пак са хванали кралицата, си я убих, приключих и агонията и толкоз. п.с. Котке доживях да те гледам да си за мас ефекта 
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Юли 2012 17:01
Аз не мога да разбера какво горазчекнахте тоя Mass Effect с някакви неизпълними и откровено кретенски очаквания и накрая нито един човек не можа да даде едновременно по-ефектно, пълно и разнообразно предложение за завършек от съществуващите в играта.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Юли 2012 22:46
Сега като се замисля синтезиса е това, което искаше Сарен от единицата. На практика той затова се бореше... Но е добре да я има като избор, защото има хора, за които това е ендинга, който искат, въпреки че наистина леко противоречи на тона на поредицата и по специално на първата игра, защото там се бориш срещу човек, който се опитва да слее двете в едно. И пак е по-добре да го има като опция.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 04 Юли 2012 15:54
Моридин написа: Аз не мога да разбера какво горазчекнахте тоя Mass Effect с някакви неизпълними и откровено кретенски очаквания и накрая нито един човек не можа да даде едновременно по-ефектно, пълно и разнообразно предложение за завършек от съществуващите в играта. То един да беше, тя indoctrination теорията не беше еднолична. Иначе алтернативни по-добри краища колкото искаш из форумите на BioWare. Ся че тука няма да седна да се вживявам като сценарист насред сесия щото DJ Cat е решил, че щом не харесвам края искам клиширана холивудска тъпня, не значи че нито един човек не го е направил. Но ако седнете да ми твърдите, че не беше откровено тъпо обръщането на целия сюжет на масова трилогия към някакъв въображаем конфликт между органични и синтетики... е, не знам. Рийпърите всъщност били тука да ви избият щото иначе сте щели сами да се избиете с ония, които си се мъчил 3 игри да сдобриш (а накрая си и успял!), а рийпърите не че ви избиват, ами те просто така си се размножават, смисъл кървищата и мъртвите тела са просто косвен резултат на тяхната добра воля да ви спасят живота от злите роботи. А в крайна сметка всичко е с цел да се направи рийпър от човеци, който пък прилича на огромен терминатор. А най-гениалния завършек е да се направят генетични киборзи през лъч, които като се размножават да се кърмят със силициево мляко, че стволовите им клетки да изграждат микрочипове и да серат през USB port. А тия които вече са родени просто да им светне зелена лампа която да им имплантира eezo ядра и да почнат да мигат на слънце като гейове вампири в бъдещето. И всъщност никак не е холивудски и клиширан сюжетът с роботи vs. хора. Той дори "Аз, Роботът" е писан преди 72 години. Морко баце евала че си намираш логика въпреки масивните plotholes в синтезирания край, ма недей ми отрича че играта завърши тъпо, въпреки наистина огромния хайп. Че края е разочароващ е масово мнение, а тука че двама се напъвате да обясните колко ви харесал няма да обърне каруцата и няма да върне доверието в BioWare. Толкова. А, и DJ Cat е тъп. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 04 Юли 2012 16:10
btw Надявам се всеки от вас да разбира, че адекватния край винаги е бил или "Следва продължение" като в МЕ2 и Darksiders например. Ако искате пълен край ще се получи даването на медали в Завръщането на джедайте и края на Диабло 3. Адекватен край не може да има, просто защото хората мразят замазани лигави хепиендове. Шибаното год чилд осра всичко.
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 04 Юли 2012 16:26
Труповоз написа: btw Надявам се всеки от вас да разбира, че адекватния край винаги е бил или "Следва продължение" като в МЕ2 и Darksiders например. Ако искате пълен край ще се получи даването на медали в Завръщането на джедайте и края на Диабло 3. Адекватен край не може да има, просто защото хората мразят замазани лигави хепиендове. Шибаното год чилд осра всичко. Какво ще рече адекватен край Сабак.Изгледах всичките в тубата и мисля, че принципно края си е стабилен, дори без разширенията и ръшванатето си. С изкючение на опростяването на геймплея, историята не изневери на това което очаквах и запази емоцията в себе си,а това е най-важното.Не знам дали това ще е последния добър продукт на канадците особено сега когато контрола на ЕА е пълен,но като за финал никой не може да ги вини за това което ни поднесоха през годините.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Юли 2012 14:31
Тези, които подкрепят края просто не мога да ги разбера. Защото не харесваш края, значи искаш някакъв лигав хепи енд бла,бла, лба. 'Ми не - искаме край, който не противоречи на всичко, което е казано и направено досега в поредицата, край без 1000 plotholes и край, който да е окончателен. Аз лично на това се надявах - сладко-горчив край, който ни показва всичко, което Шепърд ще загуби със саможертвата си(не, петте секунди, в които показват Аднерсън, Джоукър и любимата/любимият ви не се броят, просто не могат да се броят - тук включвам и Екстендед Кът-а, защото и той не казва нещо повече по въпроса - няколко картинки на съекипниците и слагат името ти при останалите - да, емоционално, но далеч от това, което се очакваше). Защо така отчаяно се опитвате да защитите Bioware? Издъниха се - факт, не краят на света, ако се бяха поправили, но те направиха възможно най-тъпото нещо - с вирнали носове почнаха да ни обясняват, че това си било проблем на феновете, че не харесват края и хайде от тях да мине - ще направят Екстендед Кът DLC. Не се прави така. Ще се повторя, но това което искахме беше окончателност - не искам Modern Warfare 4, не искам Halo 4, не искам Mass Effect 4. Нарочно слагам неизбежното продължение при останалите две, защото МЕ поредицата се превърна в комерсиалната дойна крава на ЕА. Чакаме си Mass Effect 4 чаршафите и Mass Effect 4 седалки за тоалетни чинии.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Юли 2012 14:39
Първо. Кой нормален човек не би искал още Мас Ефект игри в бъдещето. Няма да откажа стратегия, рейсър, хорър и шутър, но предпочитам да е пряко продължение или прикуъл. Така.
СЕГА. Понеже хората, които пък мразите завършека, за да не сме голословни - кои са тея плотхолс, които така ви бъркат в здравето. Кои са тея решения, на които толкова искахте да видите последствията(ракнитата и базата във втората игри и......а, ма те свършиха). Кажете какъв щеше да бъде по-удачният завършек. Просто и ясно, но никой не може да го изпълни, ама се сърдим на байоуер.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 11:07
Аз много се подразних от факта, че в това ДЛЦ напрактика няма никакъв нов геймплей. Напразно наново теглих и инсталирах играта, като можеше да си изгледам краищата в нета  Не знам дали е безплатно или не, но ако не е, ще е супер простотия да даваш кинти за 5-10 минути добавени диалози и кадри. Но пък поне вече различните финали изглеждат една идея по-различни  Друга зверска тъпотия е, че не мога да направя сейф точно преди да направя избора и трябва да чакам 15 минути, за всяко следващо преиграване, не знам какви олигофрени трябва да са байоуеър да го направят така. Иначе прекалено много внимание отделяте на края. Да, важен е, но дори да не ви е харесал, не може заради 5 мин. накрая да отричате цялата трилогия. Мен и 3-те игри ми бяха супер интересни и ме държаха в напрежение да видя какво се случва по-нататък с историята. Също и като геймплей, смесването на РПГ и екшън ми хареса много, тъй като това са ми любимите жанрове игри. Все пак не е ли това най-важното за една игра - да си се кефел докато играеш? Не мисля, че е чак такъв проблем, това че не ви е харесал края, като през 99% от времето докато сте играли игрите ви е било кеф. Аз лично съм с малко смесени чувства относно края. Не ми харесва, че накрая всичко се свежда до роботи vs хора. Това, макар че е интересна тема за мен, си беше разгледано с конфликта между куориъните и гетите, не мисля, че накрая пак трябваше да се свежда до това, искаше ми се рийпърите да имат някакви по-различни цели. Относно TIM избраха най-предвидимия и клиширан вариант - да е контролиран от рийпърите. Искаше ми се и той да има по-голяма роля в играта. По-добър финал не мога да измисля, отсега го казвам, не съм сценарист, не ми е това работата. От друга страна изключително се радвам, че финала не е клиширан, холивудски хепи енд от рода на "и накрая всички заживяха щастливо", "доброто победи злото" и т.н. както очаквах да е. Кефи ме идеята, че накрая каквото и да се избере, финала остава леко отворен, не се разбира всичко и има някаква загадъчност около всичко. Ако беше типичния финал и беше отговорено на всички въпроси щяхме ли в момента да обсъждаме? Щяха ли феновете да измислят indoctrination теорията? Точно това ме кефи, всеки да си развива негови идеи за това как стоят нещата и затова се радвам, че финала не беше напълно ясен. Аз нямам проблем с това, че не се е разбира всичко и даже се радвам, че не се дава ясен отговор на въпроси от типа "кой е създал рийпърите" и т.н. Явно идеята на байоуеър е била да има контроверсия. Иначе на мен най-много ми хареса refusal ending-a. Още като играх играта без ДЛЦ-то си казах откъде на накъде трябва да избирам някоя от тия три опции  А и самата идея рийпърите да останат непобедими също ми харесва. Synthesis-a ми е най-тъп. Control и destroy стават горе-долу. За мен МЕ си остава една от най-добрите поредици в света на гейминга и ще я запомня с интересната история, финала (който можеше и да не е толкова запомнящ се) и с това че напрактика байоуеър създадоха един нов мини-жанр - екшън-рпг. Не се сещам за друга игра, която да комбинира тези два жанра и да не е "повече екшън" или "повече рпг". Говоря основно за 3-тата част де, първата беше малко дървена като екшън, а втората пък нямаше много рпг елементи, но третата е перфектно балансирана 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 12:35
Der Meister написа: напрактика байоуеър създадоха един нов мини-жанр - екшън-рпг олеле 
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 12:40
Admiral General Hero написа: Der Meister написа: напрактика байоуеър създадоха един нов мини-жанр - екшън-рпг олеле  Голям дръвник се извъди. Der Meister се изказа наистина добре. Всеки гледа да се изсере на метенето ей, аман от келеши като теб.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 12:44
Admiral General Hero написа: Der Meister написа: напрактика байоуеър създадоха един нов мини-жанр - екшън-рпг олеле  Der Meister написа: Не се сещам за друга игра, която да комбинира тези два жанра и да не е "повече екшън" или "повече рпг". ако се сещаш кажи, не претендирам, че знам всички игри 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 12:55
white storm написа: Admiral General Hero написа: олеле  Голям дръвник се извъди. Der Meister се изказа наистина добре. Всеки гледа да се изсере на метенето ей, аман от келеши като теб. ми май затва съм цитирал само част от мнението на Der Meister, щото не оспорвам кво друго е написал, а? не сера на метеното, сера в устата ти Майстерче нз човек, като чуя "екшън-рпг" веднага ми изскача VtM-B като идея за перфектно съотношение и баланс. Иначе веднага ти бия един "Deus Ex", но аре да приемем, че е прекалено сложен за модерните стандарти. Първия ME не беше дървен, а следващите бяха конзолни помии. Геймплея на третата е забавен, но пак е прост и по-екшън ориентиран. Но каквото и да е, твърдението че BioWare са създали "екшън-рпг" или RPS или каквото и да е е абсурдно. И то крайно. 
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 13:02
Admiral General Hero написа: ми май затва съм цитирал само част от мнението на Der Meister, щото не оспорвам кво друго е написал, а? не сера на метеното, сера в устата ти Намирам маникюра си за по ценен от това да го изхабявам по пъпчивото ти и гнусно лице. А и как да се хванеш за нещо друго от поста му,като не знаеш да четеш и той ти се е сторил като цял роман,каквито не си и зървал в мокрите си сънища.Или просто обичаш да четеш избирателно и изцвъкваш там някъде,колкото да ти замирише приятно.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 13:21
Admiral General Hero написа: Майстерче нз човек, като чуя "екшън-рпг" веднага ми изскача VtM-B като идея за перфектно съотношение и баланс. Иначе веднага ти бия един "Deus Ex", но аре да приемем, че е прекалено сложен за модерните стандарти. Първия ME не беше дървен, а следващите бяха конзолни помии. Геймплея на третата е забавен, но пак е прост и по-екшън ориентиран. Но каквото и да е, твърдението че BioWare са създали "екшън-рпг" или RPS или каквото и да е е абсурдно. И то крайно.  Абе приемам критиката тъй като не съм играл VtM-B и Deus Ex  Аз затова си оставих вратичка, че поне аз не се сещам за друга такава игра, но явно нямам толкова богата гейм култура. По вампири не си падам, но Deus Ex-овете може да ги изиграя Иначе чисто като екшън на мен 2-рия и 3-тия МЕ повече ми харесаха от първия, някак си по-динамични ми се сториха, може и да се заблуждавам нз, отдавна я играх първата Но третия не мисля, че е прост. За разлика от втория където оръжията и броните се ъпгрейдваха винаги към по-добро, в третия има различни ъпгрейди според стила на игра, освен това трябва и да се преценява колко оръжия да се носят, за да не се увеличава cooldown-a на уменията и т.н. Не е супер хардкор РПГ разбира се, но си е добре балансирано според мен.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Юли 2012 16:08
Първия МЕ не бил дървен. Играта е една безкрайна фрустрация, в която има толкова интерсна история и ти се обясняват всеки някакви супер зверски неща за вселената, но не може да ги изпиташ, защото играта е дърво. Нещата, които те надъхват в първата, може да ги усетиш като играеш двойката, която пък откъм история е по-слаба, но поне вече си се натирил във вселената на играта и знаеш за какво иде реч. Аз само като се сетя че единицата имаше повече повтарящи се местности от втория драгън ейдж...... и по-насран геймпей....... Само историята, диалозите, сюжета, атмосферата, персонажите и сетинга бяха адски, което е повече от достаъчно. Самото играене на играта си беше агония висша степен. Ненапразно съм я цъкал 2 пъти на кежуъл и минавам като танк през всичко, защото всяка секунда отделена в екшън е похабяване на човешкото право да живее пълноценно.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юли 2012 00:07
white storm написа: Admiral General Hero написа: ми май затва съм цитирал само част от мнението на Der Meister, щото не оспорвам кво друго е написал, а? не сера на метеното, сера в устата ти Намирам маникюра си за по ценен от това да го изхабявам по пъпчивото ти и гнусно лице. А и как да се хванеш за нещо друго от поста му,като не знаеш да четеш и той ти се е сторил като цял роман,каквито не си и зървал в мокрите си сънища.Или просто обичаш да четеш избирателно и изцвъкваш там някъде,колкото да ти замирише приятно. ма ти сериозно ли си верваш, че ше ме храниш? кефиш ме кво си сладурче, честно маникюр майстере, тегли deus ex-а веднага като имаш времето брато, след първия час ше преживееш дървената графика и ше се накефиш, давам гаранция неслучайно е легендарна игра каквато е и третия от миналата година, чийто геймплей е в пъти по-добър от този на ME3 който пък е поредица от chest-high walls ситуации, със специалния ъпдейт от 2-ката - ПРЕВЪРТАНИЯ епично ME определено не е поредица която да впечатли с това че е великолепна пуцалка, така че не напиняйте така, дришляци иначе вампирите са педали и ме дразнят, но VtM:B е най-якия вампирски свят създаван някога смисъл ако имаш времето го пробвай, там вампирите са готини и не блестят на светло ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юли 2012 01:58
Видях че съм получил емайл за безплатно копие на МЕ3 и бях: bitch pls i has the collector's!
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юли 2012 09:18
Адмирале, попринцип съм съгласен, деуса ми е доста любим (третия, другите не мога да им преживея графиката, сори). Обаче бих бил съгласен, ако обсъждахме МЕ 1 и 2 и Деус 3, откъм геймплей. Обаче ако сравняваме МЕ3 и Деус 3, определено по-забавния екшън е на ефекта с безбройните си оръжия, кустомизация, пауъри, съекипници ен стъф. Не е най-добрия екшън, но е дооооста по-добър от двойката. Иначе Деуса пък, ако се играе екшънската е от зле надолу, но ако цъкаш стелт играта е прекрасна и определено една от любимите ми игри, в които трябва да се промъкваш, приспиваш етц. Спор няма. Обаче няма място за сравнение на стелт типа геймплей, с екшънския. Ако Деуса го играеш като Duke Nukem и колиш и бесиш, направо ще ти затъпее цялата игра. Иначе дано има още игри от тея франчайзи, заедно с вещеро и драгън ейдж.
Тва са игрите
1. Маss Effect 2. Dragon Age 3. Witcher 4. Deus Ex 5. Skyrim/Gothic/Fallout etc.
Другите да ми го лигавят.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 08 Юли 2012 10:41
Всичко щеше да е екстра, ако бойната система в ME 2 и 3 не беше копие на Gears of War.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|