ташак, беToday at 12:56, the European Parliament decided whether ACTA would be ultimately rejected or whether it would drag on into uncertainty. In a crushing 478-to-39 vote, the Parliament decided to reject ACTA once and for all. This means that the deceptive treaty is now dead globally.
ПРИЕХА ACTA
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
ПРИЕХА ACTA
http://falkvinge.net/2012/07/04/victory ... arliament/

бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
- - Алминатора -
Re: ПРИЕХА ACTA
Да, и докато ни занимаваха с такива глупости като ACTA и Закона за горите, междувременно парламентът направи цели две лобистки поправки в два закона - в този за тютюна, и в този за хазарта.
http://anticenzura.wordpress.com/2012/0 ... i-nadejdi/
http://www.investor.bg/novini/261/a/zak ... a-,131205/
Не само това, ами и оттук нататък всички онлайн оператори ще бъдат налагани с данък оборот в размер на 15%, което автоматично убива онлайн покерът по нашите географски ширини. Единственият печеливш от това е Божковият Еврофутбол.
A има ли смисъл да казвам, че ACTA е практически неприложима срещу обикновения потребител, поради ето това нещо :
http://anticenzura.wordpress.com/2012/0 ... i-nadejdi/
http://www.investor.bg/novini/261/a/zak ... a-,131205/
Не само това, ами и оттук нататък всички онлайн оператори ще бъдат налагани с данък оборот в размер на 15%, което автоматично убива онлайн покерът по нашите географски ширини. Единственият печеливш от това е Божковият Еврофутбол.
A има ли смисъл да казвам, че ACTA е практически неприложима срещу обикновения потребител, поради ето това нещо :
Тъпа ралта.(2) Не е престъпно деянието, което макар формално и да осъществява признаците на предвидено в закона престъпление, поради своята малозначителност не е общественоопасно или неговата обществена опасност е явно незначителна.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Като поучиш малко за видовете тълкуване на закона, ще прочетеш пак тази алинея и ще ти просветне как де факто не е еднозначна и всеки съдия може да си я приложи както пожелае.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- - Алминатора -
ше му счупим краката ако не я тълкува както трябва
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Моридин написа:Като поучиш малко за видовете тълкуване на закона, ще прочетеш пак тази алинея и ще ти просветне как де факто не е еднозначна и всеки съдия може да си я приложи както пожелае.
Баце, да ти кажем, понеже батко ми завърши право преди 3 години с пълно отличие и за много неща ми е отварял очите... И като някой като Алмито почне да ми спори и направо ми иде да му ударим един крак-брадва в главата. Един авер преди месец беше тръгнал да ми спори, че за една цигара трева не могат да те вкарат в затвора, аз му обяснявам, че в повечето случай като неговия се прилага "бързата процедура", той не та не... И аз накрая се отказах да споря с тая железна тиква и ог оставих да си мисли квото си иска. Да еба и малоумните хора, няма да слушат тоя, дето ги разбира нещата, ми предпочитат да си вярват в техните абсолютни глупости.
Ей, Алми, крак-брадва за теб.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Съвсем скоро един пич от форума ми обясняваше, че лична карта могат да ти искат само когато караш превозно средство, а през останалото време - никой не може да те накара да я дадеш.
Или че нямали право да те преджобят на улицата, ако им се видиш подозрителен. Щото чел някакви работи, закони, ала-бала. То ако всеки можеше да се защити с два члена от произволен закон, нямаше да има адвокати, батка, особено пък тука в Бг, където схемите се въртят постоянно и даже правото да е на твоя страна, пак ще се намери мръсен начин да те наклецат, ако пожелаят. И му го казвам. То неслучайно тва шибано право е пет години гняс, явно не е чак толкова просто, ма не, той си държи на неговото и ми спори.
Това го пиша най-вече заради него самия, белким го види и го хване малко срам, щото с нагласата да се репчи на куките като го спрат, която има, не го чакат добри неща.
Или че нямали право да те преджобят на улицата, ако им се видиш подозрителен. Щото чел някакви работи, закони, ала-бала. То ако всеки можеше да се защити с два члена от произволен закон, нямаше да има адвокати, батка, особено пък тука в Бг, където схемите се въртят постоянно и даже правото да е на твоя страна, пак ще се намери мръсен начин да те наклецат, ако пожелаят. И му го казвам. То неслучайно тва шибано право е пет години гняс, явно не е чак толкова просто, ма не, той си държи на неговото и ми спори.
Това го пиша най-вече заради него самия, белким го види и го хване малко срам, щото с нагласата да се репчи на куките като го спрат, която има, не го чакат добри неща.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ще има крак-брадва и за него в бъбречетата от г-н кука ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Това е България :/ докато агнетата пасат трева вълците ядат.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Warbringer
Че те агнетата нали с трева се хранят? Занчи и вълците и агнетата ядат. Нещо май си се объркАл, а коуега?
a.k.a. Disturbed
- - Алминатора -
хубу кат му счупим краката на съдията кво ше каже? нищо, ше мълчи и ше реве
знам ги аз тия работи как стават, не ме учи 
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
пет пари не давам за тая аста. Да можем да си цикля aox-а у геймрейнджъро и всичко си е ок.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Warbringer
izlezДжони Спагети - написа:хубу кат му счупим краката на съдията кво ше каже? нищо, ше мълчи и ше ревезнам ги аз тия работи как стават, не ме учи
a.k.a. Disturbed