Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 28 Юни 2012 20:48

Кой знае кво му се е въртяло в главата като е решил да почне да се боцка.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 28 Юни 2012 20:50

Баси, днеска се претрепах с колелото и си изкълчих пръста мъжката :x Май ще трябва да поспра засега фитнесО :notfair:
Here's the proof:
Spoiler for :

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2012 22:27

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2012 22:28

сори за дабъл поста

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Юни 2012 23:57

е кво ги показвате тия стероидни наркомани, особено като са изкуствено изсушени за преди състезание?
грозни са чак
нз, тва ли ви е целта като тренирате
да станете буци?
смисъл, противни са бахти
а и изглеждат по-добре без целата дехидратираща химия дето са взели
тва не е кожа без мазнини, това е кожа без вода
и изглежда ужасно
хуй за тех

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2012 13:23

ММА като цяло не е лош спорт

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2012 13:42

Admiral General Hero написа:
е кво ги показвате тия стероидни наркомани, особено като са изкуствено изсушени за преди състезание?
грозни са чак
нз, тва ли ви е целта като тренирате
да станете буци?
смисъл, противни са бахти
а и изглеждат по-добре без целата дехидратираща химия дето са взели
тва не е кожа без мазнини, това е кожа без вода
и изглежда ужасно
хуй за тех

Е те т'ва е мнението... :idea:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2012 18:04

Admiral General Till написа:

ММА като цяло не е лош спорт

НО,НО!Това е мнението.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 02 Юли 2012 16:58

Бахти, как съм се прецакал. Прекалявах с овесените ядки на закуска и като нищо съм издумквал 700-800 калории само тогава. Като ги съчетая и с две яйца или лъжица фъстъчено масло, става страшно. Поглъщал съм почти 3000 калории на ден и се чудя защо не отслабвам и тренирам, а мускулите не излизат. Шест килограма съм над нормата, спешно трябва да се отслабва. Много ме е яд и съм мега объркан как да си оправя храненето сега.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2012 17:10

Еми изчисляваш към 2000 калории на ден с 700 на закуска и почваш интензивно кардио. Ако трябва заеби силовите тренировки. Може преди закуска грейпфурт 1/2 да хапваш и шейка след нея.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 02 Юли 2012 20:30

Т.е. при средна норма БЕЗ кой знае какви тренировки 2500-3000 kcal за мъж (включва основна обмяна, енергията за смилане на храната и извършената физическа активност), ако искаш да отслабнеш без да губиш мазнини (което при отрицателен прием е неизбежно), трябва да намалиш килокалориите с 1000 и да извършваш силова тренировка, нали!

Иначе ядките, мюслите, фъстъченото масло са супер високоенергийни храни. Като имаш предвид, че единствено месото и по-точно протеините в него засищат по-дълго време, аз имам зверски апетит за ядки, мюсли, масла, сирена и не мога да се запра. След час-два пак ми се яде.

На практика изяждам около 2000 kcal на две яденета, т.е. до следобеда вече съм ти направил, вечерта умирам от глад. Спасението е евентуално вода, огромна салата (килограм) от зеленчуци със цехтин, тип средиземноморска.

Противопоказания:
Никога не консумирайте прости въглехидрати с мазнини! Например бял хляб или плодове с меса, картофи, паста и т.н. Баниците, кифлите, кроасаните, филията с фъстъчено масло и желе, кюфтетата с хляб - всичко това предразполага към липогенеза, т.е. отлагане на мазнини.
И това е начинът, по който работи организмът - въглехидратите се разграждат по-бързо от протеините и мазнините и организмът започва да гори тях, като все пак част от тях се превръщат и отлагат като мазнини, а другите два вида приети хранителни вещества - протеини и мазнини - също се складират за смутни времена, понеже предпочитана форма на енергия е първо глюкозата.
И ако тя е налична, както е например в хотдога - мазнината и белтъците от месото се отлагат, въглехидратите от хляба и горчицата почват да се изгарят в мускулите, мозъка, като част от тях (четох, че около 30% - ако е глюкоза) допълнително се отлага като мазнина. Не знам дали успях да го опиша правилно, но съм чел и гледал доста инфо по темата :evil:

Моля, изкажете мнение и евентуално поправете или допълнете. Интересно ми е.

Баца, Анди, както и останалите маниячета като Ерик, Тил и въобще повечето копелета, които коментират Спортната тема, с удоволствие ви следя коментарите и очаквам дневник на прогреса заедно със снимки :D D:

Инче аз съм 78-79 кила при 174 ръст, преди 2 месеца бях 88 кила, видимо съм смъкнал корем и паласки и лой от гърба, обаче, Господи, имам си любовни дръжки и е нужно да махна още 10-ина кила, за да стана слаб като циганин, което е блян. :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2012 21:40

nz

dneska pravih malko biceps s edni mnogo ugobni gumirani giri4ki po 8 lbs, demek kum, 3,5 kila, gledam se na ogledaloto i si vikam ebati, nqmam pravo da imam takawa dobra gorna 4ast i takuv 6kembak :D v smi, po4ti bez da si dawam zor, mi izliza deltoideusa, a twa e dosta zdrav muskul. presata na arnold vur6i rabota

ama mn tup4a naposleduk, piq biri-miri, baca, twa det ti go kazwam za 1h kardio vseki den cql mesec, ako go narawq lqtoto, 6e pisha kuf e efekta, sq moga da razkaja kolko pikaq ot golqma kamenitza i golqma zagorka. excuse my french

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2012 22:12

еми днес тренирах по обичайному - гърди и бицепс, след това 40 мин въртях на кололото колкот имах сила. утре ще отида да избегам 10 обиколки на най-първото ми даскало и ше се пусна малко на лостчетата, ако няма разни гимнастици като изрода дето да ме комплексират. днес съм изял две яйца, два печени картофа, три нектарини, шепа орехи, малко домати със сирене, бяло месо стабилно и таратор. мисля на закуска две яйца, на обяд и на вечеря пилешко със зеленчуци и през деня по некой плод. с тоя резък спад на калорийния прием голям ташак ще си направя ми се струва, ама друг начин освен намаляне на 'рънътъ и движение НЕ ЗНАМ, ебати.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 03 Юли 2012 20:13

Браво, Митак! В началото е добре, като набереш устрем. 2 кг са добре, задръж това темпо, според мен няма проблем да смъкнеш десетина кила общо за месец, т.е. до 3 седмици ще си видимо променен. А с външния вид, както знаеш, се променя и мисленето, така че гледай да не изтрещиш :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 03 Юли 2012 20:37

кажи ми, че след 1 седмица си смъкнал още 2 кг и тогава ще има ефект ;) и аз често съм забелязвал тези 2 липсващи кг, но след това след като съм се изсрал/преди да ям/липса на хидратация/етц :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2012 16:22

Днеска правих гръб и трицепс във кварталния фитенс.Утре ше съм на лостове.Надявам се така като ходя 2 пъти примерно на фитенс в седмицата и още 2 или 3 пъти на успоредка и лост да кача некви кила,па и релефа да не изгуба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2012 18:42

Блях, недей да качваш килограми лятоска. Тичай, набирай се, развивай сила, доразвий си рекордите - жегата е за тва. Есента и зимата настъпи калориите яко, ама с чисти храни или гейнър, и прекарвай повече време във фитнеса - качването си става с муане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2012 20:17

маса се прави на маса :wink:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Юли 2012 01:35

тая шия не е от туршия