Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 22 Юни 2012 23:57

http://www.ign.com/articles/2012/06/22/ ... ium=social

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 18:36

http://social.bioware.com/forums/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Story-and-Campaign-Discussion-Spoilers-Allowed/Rate-the-Extended-Cut-12762232-1.html

Apparently it's shit.

:cry:

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 20:13

Прегледах ги и Destroy бих казал, че е това, което трябваше да бъде, Refuse също ми се понрави.., другите две също не бяха особено зле, но бяха по-слаби. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2012 21:43

E брат REFUSE e тотален failure of humanity. Indoctrination theory lives on

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 01:34

И сега какво, indoctrination theory изключваме ли я като възможност?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 03:17

Абе, поне епилога компенсира всичкия шит преди това и не ти иде да се застреляш. Иначе - да, не отговарят на нито един от въпросите. След година - две чакаме МЕ 4, защото на мен ми показа сцената с дишането на "червения край", ЕMS-ът ми е около 3400. :)
Едит: Аз яко се стерснах на Refuse. :lol: От яд, реших да го гръмна няколко пъти хлапето, ей така - за кеф - бам! нов край. :arrow: :shock:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 07:56

Минавам да кажа че Control Ending е канона и четворката или както се казва следващата игра, ще се води от този край. Не си правете илюзии. Мен ако питат най-хитро е да направят продължение на рефусал ендинга, като нова трилогия, с нови раси, които се борят отново с косачите.

И доста неща се поясниха, около детето, защо харбрингър не убива Шепърд, какво е синтесиса и защо е най-добрия вариант за всички, включително и за рипърите, как Илусив мен е контролиран от косачите и Шепърд си е кажи речи още от втората игра ''синтезиран'' и рипърите го водят за носа, да постигне целта им.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 27 Юни 2012 10:26

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/ ... -too-late/

And so ends this strange chapter in video game history, where a beloved series had an ending so bad, fans demanded a better one. And they got it. Though oddly enough, the best finale was one they imagined themselves.

Какво да кажа, разочарован съм. Какво пък, в мойта глава Шеп пребори индоктринацията, преби рийпърите и заживя с Тали на Ранох ;)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 11:39

Jedi Knight написа:
Какво да кажа, разочарован съм. Какво пък, в мойта глава Шеп пребори индоктринацията, преби рийпърите и заживя с Тали на Ранох ;)

forever together

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 13:06

DJ Cat написа:
Мен ако питат най-хитро е да направят продължение на рефусал ендинга, като нова трилогия, с нови раси, които се борят отново с косачите.

Да но вече няма да е толкова интересно, защото знаем доста за рийпърите. Интересното беше в първите две части, докато не знаехме нищо за тях. Аз бих искал да видя МЕ в съвсем друга галактика. Или можеби не... Надявам се indocrination теорията да е вярна, защото ако не е, МЕ3 ще е най-големия провал в историята на гейминга. Остава обаче един въпрос който ме мъчи. Кой е създал рийпърите и Catalyst-а?
Spoiler for :
Когато питаш Catalyst-а кой е неговия създател, ти казва, че това не е от значение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 14:30

Като започнете тъпи мръсни пубертети да ми се силите и пънете, направо си умирам от смях. Кое е най-големия провал в историята на гейминга ? Това че хората са се трудили, хвърлили сума време и пари за да е малоумника доволен, а той да твърди че това е най-големият фейл. Особено новите ендинги са много добри и се различават един от друг. Ти глупако наясно ли си, че това което го гледаш в тубата не е да фул стори. Като изиграеш играта, според твоите избори, има различни карини и анимации накрая. Дори, ако си бил зъл, Хакет чете всички двата епилога от четирите. А специално control ending-a е канон и мен най-ми хареса, оставя доста възможности за продължение. Не знам детския ти мозък какво е очаквал за завършек на трилогията, може би нещо от сорта на Шепърд се качва на някакъв огромен мек и разбива харбрингъра и косачите и всички си хвърлят шапките, като в някой черно бял филм. Хората са се помъчили да направят нещо интересно и оригинално и запазват чувството за тоталната доминация на косачите. Няма да е нормално, ако точно нашето поколение, което в играта е най-разединено и умряло да спре цикъла, който се повтарял хиляди пъти. Очевидно косачите не могат да бъдат победени с пушки и лазери, не случайно не гледаш Волтрон или рейнджърите. Тук е направено за по-интелигентни хора, които вникват в смисъла на историята. И стига с малоумните ви въпроси, кой е направил рипърите ? Кой ? Бай Ставри, Стамат, Благой, какво значение има. Никой не може да докаже как са се появили и хората, но не виждам масови самоубийства по улиците от този факт. Бахти дребнавите гейченца. Защо винаги трябва да се създават излишни въпроси, само и само да се мрънка. И Каталиста мога добре се разбира какво е, който не е разбрал да духа супичката.

Айде сега шебеци, като сте много недоволни, напишете с 10 изречения, как трябваше да завърши сагата за Шепърд, без да ми ползвате indoctrination-а, защото за разлика от мен, това ви е минало през кратуната, само като сте изгледали материалите в интернет, мислени от много по-интелигентни хора от вас. Можеше и по-добре, но това което са направили Bioware за финал е предоволно и повече от достоен завършек.

Зачетох някакъв пост, в който Труповоз предлага Шепърд да го удари на приказка с Харбрингъра и да го убеди Рийпърите просто да си заминат от Млечния път и играта приключва. Сигурно после в епилога Шепърд печели награда и нобелов лауреат за ораторство и дипломация. Всички са запленени от страхотната му вербална комуникация и примират от кеф. За какво толкова се блъска три игри да ги трепе тея косачи, като накрая можело само да ги помоли.

Профил

Аватар

Тъп форум, два репоста.

Профил

Аватар

Репост....

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Юни 2012 15:11

DJ Cat написа:
Като започнете тъпи мръсни пубертети да ми се силите и пънете, направо си умирам от смях. Кое е най-големия провал в историята на гейминга ? Това че хората са се трудили, хвърлили сума време и пари за да е малоумника доволен, а той да твърди че това е най-големият фейл. Особено новите ендинги са много добри и се различават един от друг. Ти глупако наясно ли си, че това което го гледаш в тубата не е да фул стори. Като изиграеш играта, според твоите избори, има различни карини и анимации накрая. Дори, ако си бил зъл, Хакет чете всички двата епилога от четирите. А специално control ending-a е канон и мен най-ми хареса, оставя доста възможности за продължение. Не знам детския ти мозък какво е очаквал за завършек на трилогията, може би нещо от сорта на Шепърд се качва на някакъв огромен мек и разбива харбрингъра и косачите и всички си хвърлят шапките, като в някой черно бял филм. Хората са се помъчили да направят нещо интересно и оригинално и запазват чувството за тоталната доминация на косачите. Няма да е нормално, ако точно нашето поколение, което в играта е най-разединено и умряло да спре цикъла, който се повтарял хиляди пъти. Очевидно косачите не могат да бъдат победени с пушки и лазери, не случайно не гледаш Волтрон или рейнджърите. Тук е направено за по-интелигентни хора, които вникват в смисъла на историята. И стига с малоумните ви въпроси, кой е направил рипърите ? Кой ? Бай Ставри, Стамат, Благой, какво значение има. Никой не може да докаже как са се появили и хората, но не виждам масови самоубийства по улиците от този факт. Бахти дребнавите гейченца. Защо винаги трябва да се създават излишни въпроси, само и само да се мрънка. И Каталиста мога добре се разбира какво е, който не е разбрал да духа супичката.

Айде сега шебеци, като сте много недоволни, напишете с 10 изречения, как трябваше да завърши сагата за Шепърд, без да ми ползвате indoctrination-а, защото за разлика от мен, това ви е минало през кратуната, само като сте изгледали материалите в интернет, мислени от много по-интелигентни хора от вас. Можеше и по-добре, но това което са направили Bioware за финал е предоволно и повече от достоен завършек.

Зачетох някакъв пост, в който Труповоз предлага Шепърд да го удари на приказка с Харбрингъра и да го убеди Рийпърите просто да си заминат от Млечния път и играта приключва. Сигурно после в епилога Шепърд печели награда и нобелов лауреат за ораторство и дипломация. Всички са запленени от страхотната му вербална комуникация и примират от кеф. За какво толкова се блъска три игри да ги трепе тея косачи, като накрая можело само да ги помоли.

От горе до долу верни неща.

Не можах да разбера само защо целия интернет беше опищян с това, че единственият хубав завършек бил тоя, в който Шепърд унищожава рийпърите, щото накрая оживявал.

Един вид в другите той умирал и щото е бил под indoctrination всичко е било напразно или нещо такова. Е кво по дяволите. Всеки завършек е сам за себе си, ебимумайката. Всеки е алтернативен на другия, няма един "правилен", "истински" и т.н. само щото Шепърд оцелявал. Синтеза и Контрола и тоя новия, който още не съм го пробвал, са абсолютно равнопоставени като достоверност и нали не ви били достатъчно различни - е ето я разликата, в единия Шепърд умира, в другия не - в единия едната драма е такава, в другия - друга.

Тва е като риъл лайфа бе - тва че си направил някакъв избор, който те е довел до по-лайнян край от тоя на алтернативата, не го прави по-малко реален. Така че оживяването на Шепърд не прави автоматично този край истинския, нито фаворитизиран от разработчиците или някаква такава простотия, прави го само една от различните възможности.

Мен точно това ме кефи - правил съм някакви работи и на края мога да стигна както до трагичен край, така и до не толкова, ма тва че съм се преебал на финала не значи, че не съм живял никакъв живот, бахти. Много плоско се гледа тва - героя оживява, значи тва е била правилната опция, всички други са некви фалшиви и все едно game over.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 15:16

Прав е DJ Cat за въпросите. Не трябва да се знае кой е създал Рийпърите. Точно затова цялата работа с това детенце е тлъсто говно.

С поясненията новите краища са добри, но това не трябваше изобщо да са пояснения. Евала на BioWare за играта, ама великото им творческо решение си е бая тъпо. Аз като стигнах края сам си помислих, че ти е даден избора да направиш неща, против които си се борил в продължение на две игри. Детайли като къде какъв шум се чувало и как се променяли декорите само някакви турбо фенове могат да ги видят. Сега Control края излиза най-тежкарски, ами защо тогава сме се пречкали на illusive man въобще? А БЕ?

Destroy края е най-добрия наистина. Наистина ми хареса, но това детенце беше адското разводняване.

За refuse... Оставаш с чувстовото, че Bioware тропкат с крак и казват "нее ненененене, няма пък да сте недоволни. ето ви го вашия край, той е по-тъп от нашия."

Играта е толкова велика. Точно поради това е огромен фейл десет минути в края така фундаментално да насерат всичката изградена история. А ти не им се притеснявай за времето и парите.

Преди да стигна края, си го представях като Destroy endinga, само без детето. Ок е да има огромни щети навсякъде, и Шепърд да се жертва, ама тва копеленце... Ае стига толкоз. Дрее ми.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 27 Юни 2012 15:40

Накратко казано - ядва се и то доста, само защо беше нужно отделно като длц а не направо в играта? За мене това си беше много странна и глупава постъпка, но както и да е за мене една велика трилогия най-накрая завърши подобаващо :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 16:10

DJ Cat написа:
Кое е най-големия провал в историята на гейминга ? Това че хората са се трудили, хвърлили сума време и пари за да е малоумника доволен, а той да твърди че това е най-големият фейл.

BioWare винаги са обръщали огромно внимание върху детайлите. Във последните 20 минути обаче има толкова "недосмислици" които няма как да са просто съвпъдания. Aко наистина indocrination теорията е грешна, то тогава краят е пълен провал. Това не е само мое мнение. Ти като искаш яж лайната с които те хранят BW. Прехвалвай ги. Нямам нищо против. За мен обаче, както и за много други, краят е незадоволителен.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 27 Юни 2012 16:17

Не знам, момчета, ама на тая трилогия имам 100 часа геймплей, на които искрено съм се кефил и изобщо не мога да съм съкрушително разочарован, само щото последните 20 минути не са ми харесали толкова.

Финалът е важен, ама не чак толкова, че да отпишеш всичко останало заради него.

Mass Effect продължава да бъде култ.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 16:23

Моридин написа:
Не знам, момчета, ама на тая трилогия имам 100 часа геймплей, на които искрено съм се кефил и изобщо не мога да съм съкрушително разочарован, само щото последните 20 минути не са ми харесали толкова.

Финалът е важен, ама не чак толкова, че да отпишеш всичко останало заради него.

Mass Effect продължава да бъде култ.

Аз не отписвам всичко заради края. За мен пак си остава една от най-добрите поредици на всички времена, и можеби любимата ми въобще. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 16:30

Аз пък разбрах че било ''най-големия провал в гейминга'' ако всичко не е сън. Представяш ли си да ти пуснат някакъв филм и в директорс къта, да сложат едно ставай Пенке сънуваш ма.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost