Е естественоAdmiral General Dido написа:Я кажете според вас кой от хората, които са били на власт, не е бил дебил? Интересно ми е каква е тенденцията за даване на подобни квалификации - единственото изискване е просто да си на власт и веднага ставаш дебил?
Смисъл, точно това е причината България да няма правителство с повторен мандат от вече над 20 години. Просто заставаш на власт, опозицията те плюе, народа е свикнал да плюе по управляващите и да ги обвинява за мизерията, в която живее, и това няма да се промени. Точно затова изскачат спасители през 4 години. Я ми кажете коя точно партия която е взела мандат не се е появила първо с някой незнаен войн, дошъл да сее правда и да раздава богатство? То царя, Бойко, ся Кунева, че дори и Костов на времето, да не говорим за неуспелите Волен, Яне и т.н.... единствено Доган шот си има етнически електорат и комунистите, макар че и те сменят лицето от време на време. Такъв е модела тука и такъв ще остане.
Бедна държавичка сме си, който и да се появи, няма да ни оправи. Еле па за 800 дена. Проблема е, че тия дето се появяват, не само не ни оправят, ами баш си ни "оправят" още повече. Но дори и перфектно правителство да се появи и само за добро да работи, пак ще падне след 4 години. Особено пък и по време на криза, то си е наложено правило, че разхлаби ли се икономиката, правителства се сменят. Имате и очевидни примери от сегашната криза из Европа.
Иначе тия горе не ги мислете за олигофрени. Известно време се позанимавах и аз със политически глупости и от всичко - това научих. Всъщност е много по-дълбока, мръсна и користна игра, и това което виждате е нищо. Дори тъпанарщините из НС които гледаме по телевизията са умело изиграни за да залъжат простия човечец. Ама такъв ни е манталитета. Бойко сам по себе си е тъпо копеле, но в сянката му седят големи умове. Но това не променя факта, че положението си е отчайващо