арно! туй ми е плана и на мене. мисля и монохидрата да го почна тогава.Admiral General Till написа:ще го намаля до половин час, после цяла зима тежки тренировки с много месо. пък като сваля 10 кила, после като кача 5 ми е през хуя. да не изгоря маса само
Спортната тема
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Re: Спортната тема
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аз пък ся ше почвам малко повечко кардио да правя, минимум по половин час след тренировка, тамън и да си поуча докато въртя, че сесия иде
Некви карнитини пием, ся ми свърши протеина и мисля да зема нов и кат съм почнал да ударя един монохидрат, не че е много ефектен, ама за лятно време да напомпа малко да се перчим по плажовете, па после ако ще да спада
Искам едно N.O.-Xplodе-че да направя, ма май е доста пара, нз
Некви карнитини пием, ся ми свърши протеина и мисля да зема нов и кат съм почнал да ударя един монохидрат, не че е много ефектен, ама за лятно време да напомпа малко да се перчим по плажовете, па после ако ще да спада
Искам едно N.O.-Xplodе-че да направя, ма май е доста пара, нз
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- фитенс-маняк
я съм скептичен за бустери, ама ко пречи да пробваш. http://www.silabg.com/bg/8537-GASPARI-S ... 160g-.html го хвалят пойче от н.о. има и по-малка разфасовка тамън за проба
а, и виж тоя стак, нема равен - http://www.silabg.com/bg/11963-PROMO-ST ... -500g.html
английска марка, доволно качество и цена, много я бутаме.
а, и виж тоя стак, нема равен - http://www.silabg.com/bg/11963-PROMO-ST ... -500g.html
английска марка, доволно качество и цена, много я бутаме.
- фитенс-маняк
http://www.youtube.com/watch?v=RaO4twbD0_Y
след малко към заличката.
СЪС ФИТНЕС ЗАРИБЕН
АНАБОЛО БОЛО МЕН
след малко към заличката.
СЪС ФИТНЕС ЗАРИБЕН
АНАБОЛО БОЛО МЕН
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe

Ей за това рейджах преди няколко дена
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- Till.Lindemann
ъ
ко
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
ко
- SonicVibe
- стига спамил
за франк зейн преди две страници ве
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- Till.Lindemann
а, тъй кажи, съгласявам се
доста авери от спортното вече дето си бяха здрави момчета си намериха разни спортни клубове, няколко като спечелиха мялко медали, веднага ги дръпнаха, дори единия е в аризона, другия в ню мексико, някви клубове, всичко им осигуряват и си бухат. ама ако принципно се противиш покрай тая схема, мн сложен ще стане разговора, искаш ла да го водим
доста авери от спортното вече дето си бяха здрави момчета си намериха разни спортни клубове, няколко като спечелиха мялко медали, веднага ги дръпнаха, дори единия е в аризона, другия в ню мексико, някви клубове, всичко им осигуряват и си бухат. ама ако принципно се противиш покрай тая схема, мн сложен ще стане разговора, искаш ла да го водим
- SonicVibe
- стига спамил
То всеки си знае за себе си, ама просто ми се повдига като видя накакви наяли се, надути за един месец говеда, където мязат на човечето на Michelin:
В смисъл, нищо нормално няма във физиката на тея, изглеждат като някви произведения на начинаещ карикатурист на много тежки наркотици, ебати. Иначе виждал съм и хора, които по принцип са си едри и много силни и са си баш. Имаше един тип преди няколко години като бях във Варна, 2 метра няма кой знае какъв релеф, ама всичко си му е на място и има ебати и силата, личеше си просто че е спортяга на място.
А ей тея, алхимиците, само си ебават мамата на всички органи само и само да изглеждат като торби с евтини трици.
Spoiler for :
А ей тея, алхимиците, само си ебават мамата на всички органи само и само да изглеждат като торби с евтини трици.
- фитенс-маняк
и аз така мисля, и ако зависеше от мен, мистър олимпия щеше да се върне към стандарта от 80-те. но съм зает да ям и да бухам, нема да ги мисля джей кътлър и кай грийн колко години им остават.
- Till.Lindemann
e, що ве деазнам, те си живеят здравословно принципно(като махнем химията
) ама въпроса е, че като одъртеят ще останат кожа и кости и ще ходят лятно време с някви размъкнати пуловери да не им се виждат отпуснатите меса
- фитенс-маняк
не можеш да махнеш химията.
http://www.trulyhuge.com/pro_bodybuilding.htm
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/ ... .features1
два любими линка. отдели им необходимото време.
http://www.trulyhuge.com/pro_bodybuilding.htm
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/ ... .features1
два любими линка. отдели им необходимото време.
- reborn_izrod
Аз си мисля така решил съм да не взимам химия или добавки сега.Обаче като стана на 65 примерно ше си ръгна един хормон на растежа и некви метани и химии там и ше стана Супердядка.Ще разчистя улиците от боклука на обществото
Така и така тогава няма да има за кога да се пазя да не се отпускам.
ОТНОВО!!!
- фитенс-маняк
бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.
момчета, самозабравяте се, 2012 е и Декември наближава! Никой няма да доживее до 65!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
Live everyday like it's your last. But use a condom just in case it isn't
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
тряя се сформира парти по случай края на света и афтър съответно 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- SonicVibe
- стига спамил
Kaто каза за инжекциите - миналата година още бех у Варната и тъкмо наесен се преместих в нова квартира. Почвам един ден да диря дали има фитнес наблизо и гледам некъв магазин за хранителни добавки. Викам си "тука ще ми кажат" и смело вътре. Още от вратата ме посреща със спринцовка в едната ръка опряна в бицепса на другата един такъв гардеробест индивид, тип "стероидно говедо"...Тутан-путан-камон 88 написа:бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.
Добре, че поне ми каза евтин фитнес в околията
- Till.Lindemann
e,нормално, на такова място кво очакваш
сички са химици там, тва им е работата в известна степен
ей, че идяд вече не пише, да го питам за Openweight кво мисли. щот нали преди спореше, че килограмите нямали отношение в бойните изкуства
ей, че идяд вече не пише, да го питам за Openweight кво мисли. щот нали преди спореше, че килограмите нямали отношение в бойните изкуства
Е във Варна сигурно нема мъж дет да не се зоби... Едно посещение на плажа ти стига да го осъзнаешSonicVibe написа:Kaто каза за инжекциите - миналата година още бех у Варната и тъкмо наесен се преместих в нова квартира. Почвам един ден да диря дали има фитнес наблизо и гледам некъв магазин за хранителни добавки. Викам си "тука ще ми кажат" и смело вътре. Още от вратата ме посреща със спринцовка в едната ръка опряна в бицепса на другата един такъв гардеробест индивид, тип "стероидно говедо"...Тутан-путан-камон 88 написа:бухането на инжекции с цел големи мускули не ми се връзва нито с принципа на здравословното живеене, нито въобще със здравия разум. стероидите са препарати за болни хора - физически или умствено. на 65 всички ше правиме квото си щем, де. ама ако искаш да доживееш 65, стой далеч от стероидите.![]()
Добре, че поне ми каза евтин фитнес в околията