Помощ - болка

Нещата от живота
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Re: Помощ - болка

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Радвам се! :D

Значи, ако не са ти назначили друго, купи туба Фастум гел и мажи областта на болката. Ако не помогне, няма и да навреди.

Преди време чуках безумно красиво лейди, но само у тях. Ходех поне 4 пъти дневно, щото привечер си идваха родителите й.
На третата седмица получих ужасна болка в ляво подребрие. Дори не допуснах връзка с момичето, щото аз винаги съм бил нерез и чукам по много, освен у дома.

И знаеш ли след обстойно изследване във ВМА какво се оказа?

Спазъм на мускулатурата!

Щях да падна, като чух.
Професорът /роднина ми е/ вика, че има вероятност - след силно натоварване на мускулите, да не съм им дал почивка, а някакси да ги претоваря допълнително.

Веднага се сетих как след 40 минутно бесно чукане тя изведнъж ближейки ми ухото казваше нежно да се махам, че татко й паркира долу.

И аз, копеле, тутакси скачах на десна страна от ПРУЖИННО легло. Явно тогава съм се повредил.

Та така ...

И сега я еба, много е готина, но я опъвам на спалнята на техните, щото е матрак и бързо ставам като ми пришепти в ухото, че е време да бегам.
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Благодаря за откровеното ти мнение, Трупо! :D Благородно ти завиждам. :) Дано имам шанса за такъв здрав секс с мома, която да остане приятно впечатлена от раздаването ми в леглото, макар и на цената на травма. :D Иначе този гел май го имах някъде и трябва да потърся, в краен случай ще отскоча до аптеката.

Сега не ми се занимава да препрочитам всички полезни предложения в темата, ама някой спомена за разгрявката, а нея съм претрупал и оттам станала белята според лекаря. Добре, че не е гръбнака, че майката си трака! Извода е, че заради елементарна глупост и суета си рискувах зравето.
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Френд, не само че ще имаш тонове момичета, но и повече от половината от тях ще успееш да ощастливиш.
Знаеш ли къде ние мъжете най-много бъркаме?

Чуй.

Най-голямата ни заблуда е, че обичаме секса повече от жените. Това просто не е така. Жените в хиляди пъти повече от нас обичат ебането, но по някаква супер непонятна ми причина, се правят на студени мотики. Но веднъж набуташ ли им го, стават други. Просто трябва мн да ги уважаваш, милваш и да им правиш подаръци. Усетят ли, че си искрен - ще ти върнат всичко до последно. И ще те спукат от чукане.
Нема таа, нема онаа.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Френд, не само че ще имаш тонове момичета, но и повече от половината от тях ще успееш да ощастливиш.

Чуй.

Най-голямата ни заблуда е, че обичаме секса повече от жените. Това просто не е така. Жените в хиляди пъти повече от нас обичат ебането, но по някаква супер непонятна ми причина, се правят на студени мотики. Но веднъж набуташ ли им го, стават други. Просто трябва мн да ги уважаваш, милваш и да им правиш подаръци. Усетят ли, че си искрен - ще ти върнат всичко до последно. И ще те спукат от чукане.
Срам и позор си за православната църква. Къде ти е християнската етика? А морала? Тези глупости, момче, ще хвърля душата ти в геената огнена во веки веков, помни ми думата!!!
¯\_(ツ)_/ ¯
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Френд, не само че ще имаш тонове момичета, но и повече от половината от тях ще успееш да ощастливиш.

Чуй.

подаръци? ПОДАРЪЦИ?!?!?!?!??!?!?!

Че ги милвам аз и че им праим подаръци

лелеееее
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Ich Bin Himmler

Мнение от Ich Bin Himmler »

Serious Sam написа:Срам и позор си за православната църква. Къде ти е християнската етика? А морала? Тези глупости, момче, ще хвърля душата ти в геената огнена во веки веков, помни ми думата!!!
Комунист и православна църква - :lol:
"Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Макар че е доста добре осведомен... и прав...
WeAreGettingClose
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Тоо па са прави че разбира като "потвърждава" :lol:
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Ехаа, Трупо, брат, РЕСПЕКТ за свежия пост, направо ни комплексира тука, нека сега адаша Ернестин да ти завижда, защото много беше почнал да те бори в спорове. :D Всичко най-добро желая!!!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Нямам Ябълка написа:Тоо па са прави че разбира като "потвърждава" :lol:
Ако не беше див нюфаг щеше да знаеш.
WeAreGettingClose
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

След тази страница на тази тема реших да стана блус музикант.
Сбогом, форум. Тръгвам по широкия свят, разорен като негър, с китара на гърба, въпреки че не ме бива в свиренето и ще възпявам липсата на pussy в живота си. :cry:
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Admrl Gnrl Emiladeen написа:
подаръци? ПОДАРЪЦИ?!?!?!?!??!?!?!

Че ги милвам аз и че им праим подаръци

лелеееее
От тебе ше излезе бесен АГРО-МЕТАЛ
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Милуш написа:След тази страница на тази тема реших да стана блус музикант.
Сбогом, форум. Тръгвам по широкия свят, разорен като негър, с китара на гърба, въпреки че не ме бива в свиренето и ще възпявам липсата на pussy в живота си. :cry:
Нали имаш МУСТАК, за кво са ти жени :roll:
WeAreGettingClose
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Dexter написа:
Милуш написа:След тази страница на тази тема реших да стана блус музикант.
Нали имаш МУСТАК, за кво са ти жени :roll:
Не задаваш въроса правилно, Ице.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

АХАХАХА a така кажи му на рогчето
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Методи Милостивият написа:Ехаа, Трупо, брат, РЕСПЕКТ за свежия пост, направо ни комплексира тука, нека сега адаша Ернестин да ти завижда, защото много беше почнал да те бори в спорове. :D Всичко най-добро желая!!!
Мерси за ласкавата оценка, френд!

А Ернестин само ми е кеф да ме бори, щото е мн умен и има какво да се поуча от него, без ирония.
С него ще продължим на есен, живот и здраве.

Мир! :D
Нема таа, нема онаа.
Публикувай отговор