Днес и аз виках леко, леко да не наруша режима пак, че вече съвсем ще рухна и се натъпках на няколко пъти с мюсли с мляко плюс останалите череши плюс 2 сандвича с някаква печена риба, дето накъсах и гледам вечерта - 80 кила (което за мен е много, ако бях с няколк см по-висок като повечето от вас тук, сигурн нямаше да ми личи), а онзи ден бях 78 и отидох малко да побягам, то пък едвам се вдижех.
Направих една дълга разходка от входа на Южния парк през изход му до Американското посолство, изпотих се и чудо - бях свалил след 2 часа кило. Направих 3x15 лицеви опори, много слабо, щях да припадна и явно утре пак ще съм 78. Супер смешно е тва с килата - реално заради водата човек съвсем нормално е да си варира 2-3 кг в рамките на деня, тъй че не се шашкайте.
Иначе вие сте ми гурута, кумури и мои хора, затова ви препоръчвам
The bitter truth на Prof. Lustig за захарта и фруктозата. Гледали сте я, но я вижте пак. Ще видите, че фруктозата, която е половината от захарта или царевичния сироп (газирани, хамбургери, пици, сосове етц!):
- се превръща лесно в мазнини
- не засища
- е наркотик с типичния абстинентен синдром (психически и физически дискомфорт) със ефекта на отнемането (нужна е по-голяма доза следващия път)
- в дългосрочен план води до депресия и затъпяване
А сега специално за маниаците
един интересен форум, в който е добре да се регистрирате, за да виждате повечето снимки на юзърите - как са свалили килата и как взаимно се мотивират и инспирират и кооперират и като цяло мобилизират, докато ние се пънем в глупотевини