Спортната тема

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Till.Lindemann

Re: Спортната тема

Мнение от Till.Lindemann »

естествено, че е кай грийн
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

http://www.musclehunks.com/kai/index.htm

олша работа монка ниамал е пари за зоб и гле каде се е набутал маимуна с маимун
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

http://media.silabg.com/intervu-s-kubra ... ws508.html

мн дорбо интервиу да видиме какво ште каже кобарата вав втоарта част 8)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
Till.Lindemann

по-интересно ми е тва http://www.mma-bulgaria.com/novini/mma- ... oya-v-gard
лично аз се кефя да имаме професионалист в тежката категория, ама тва след две победи в първия рунд на разни пенсионирани легенди, да му пуснеш човек, дето допреди година се бие с боби лешли, който е по-едър от него(за разлика от противниите му досега) и КОЙТО ДОРИ ГО Е ПРОУЧИЛ, ми се вижда малко омацана история. верно, че любо прекарал доста време в голдън глори с АО, джон айнамо, може дори и с небостъргача да се е сгънал, ама нз дали ше е добре тоя мач. на 16-ти ще видим.

тва статия на бацата ли е? нали пишеш в силабг, да махат тва ТИЙМ, се 1 всеки му е задал по един въпрос, как тима ще прави интурвюто деазнам
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

ахахаха епа това е Любо Чука. докато тоя Уес е бухал чийзбургери в америката, нащо момче е тепало шанаджии с бандата на чуковете и не знам дали онзи ще излезе жив. :D дано се появи запис, защото на живо си е ташак да гледаш бой.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

Ko mislite za Lipozan i AminoWhey?
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
Аватар
Till.Lindemann

верно, ама поне симс има опит като про. пък и виж всички в УФС(приемаме, че това е най-силната арена на ММА) са или бивши професионални боксьори, или са някви черни колани по джу-джицу, или са се били дълги години в другите лиги - PRIDE, K1, Strikeforce. вадят някви баланси от примерно 30 профи мача, 25 победи, 1 равенство и 4 загуби...абе хора с история, сеш съ. сегашния шампион в горната тежка категория има 17 профи мача, с 16 победи и една дисквалификация, пък е на 24. пък нашия почна да става про на 32. ама той и стъки не е първа младост, пък го пуснаха, че дори и победи луиз кейн. ше е интересно.

навремето нашия сенсей, дето е седми дан, разправяше, че спрял профи кариерата на 50 победи и от тогава само инструктор. смятай колко бой е изял през годините :)

@Sentinel
не съм ползвал тези продукти, не знам някой от познатите ми да ги е ползвал. виждам, че едното са аминокиселини, другото е бърнър. предлагам ти да се насочиш към продуктите Animal на Universal. трябват ти Animal Cuts и Nitro. цената сигурно ще е по-висока, ама циклите обикновено са за повече време, а и марката е стабилна. принципно.
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

Вече съм си ги купил тези (в малки опаковки), ама и двете ли се вземат преди тренировка или как?
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Виждам че тая хубава тема започва да запада.Затова предлагам да си постнеме тука снимки тип "тъп чалгар" да се видиме едни други кво представляваме,да споделиме мнения и впечатления и алабала.Естествено аз ще започна първи,само да се снимам сега.Доста ше се радвам да вида тука снимка на хамелеона,който казва че на форомна среща ше ме бие и сигурно е особено як батка :lol: Него обаче 100% го е срам да постне СВОИ снимки и ше се направи че никога не го е видял това :lol: :lol:
ОТНОВО!!!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Поздрави ИЗРОДА
ОТНОВО!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

да брат, пусни 1 и като се снимаш до компа с форума, да има няква автентичност поне :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Поздрави ИЗРОДА
ОТНОВО!!!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ти че додеш с противогазо и никой нема те познае бе :D :D
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

ихаа да не повярва човек, че не е поредния тъп трол, а просто тъп индивид :lol: еми братоца, смятай, че ако те видя на форумна, пак ще си ядеш зъбите, и тогава ще ми видиш от близо фейса :lol: пък ако искаш ела ми и на гости в русе :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

браво изрод браво батка мн добре исглеждаш верно личи че си лостаджийче ама си вав форма отсиакаде. ако налееш маса ште станеш чодовиште! есента и зимата наблегни на иаденето и спането (и ебането) може и геинарче за да не издуеш корема и лиатото като позачистиш и потернираш ште имаш мн добри резолтати. виждам че си ектоморф мн мн калории ште са ти нужни кам 4000 дневно за да видиш нешто изобшто и геинара мн помага в такива случаи

аз ниамам тарговски вид все оште може да сам иак и готен ама не харесвам своиата физика. ниакон ден обаче ште пусна пикс!
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Изображение

Гоем!Гоем!
ОТНОВО!!!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

:lol: :lol: :lol: Good one :lol: :lol: :lol:
Вчера загубих сигурно половината си приятели като го разпратих това
ОТНОВО!!!
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

Днес едно момче ми показа мъртвата тяга. Много ми е терсене, деба. Не мога да си държа гърба изправен, колкото и да се старая се изгърбвам. А в това упражнение няма тън-мън. Няколко месеца с грешна форма и после нема да вдигнеш тежко повече през живота си. Дано се разчупя с малки тежести лека-полека.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Мъртвата тяга е много лошо нещо. Недей.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »