Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: E3 2012
Публикувано на: 05 Юни 2012 18:01

Вчера вечерта започна поредното издание на Electronic Entertainment Expo, или както е по-познато - Е3. Минаха конференциите на Microsoft, Sony, Electronic Arts и Ubisoft, и всеки си имаше своите моменти и излагации (някои повече от едното, други - от другото...)

Гледахте ли? И гледате ли в момента, минути преди конференцията на японските братя от Nintendo? ;D

Ако сте пропуснали нещо от вчера, съм написал доста пространен обзор с всички по-впечатляващи трейлъри (без претенции, че съм обхванал всичките - само тези, които са ми хванали окото!) ^___^

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: E3 2012
Публикувано на: 05 Юни 2012 18:03

един с който цъках ЛоЛ току що тръгна да види нинтендо презентацията :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2012 18:10

Прегледах набързо конференциите на M$ и $ony.
Microsoft - компания, която съм сигурен, че може да поведе революцията в гейминга, обаче по-добре е да вадят комерсиални бози за остарялата си конзолка. Не споменага нито веднъж думата компютър, нямаше нищо за гейминг възможностите на Windows 8 и т.н.
Sony - още конзолни измишлъотини
За другите:
ЕА - според едно американско проучване, това е най-мразената компания за игри. Съгласен съм, ЕА съсипаха невероятно много поредици и продължават с малоумията си.
Crysis 3 е един експанжън на двойката и нищо повече.MoH Warfighter излежда прилично, ще видим.
Ubisoft - студио, което е тръгнало по пътя на ЕА.
Представиха една добре изглеждаща "нещо си Dogs" (lol, забравих и името...) и дотук.
Мултито на Far Cry 3 изглежда ужасно, копие на мултито на CoD, но далеч по-зле изглеждащо. Новият Splinter Cell се очертава да е много по-екшън ориентиран, което няма да се хареса на дъртите фенове на поредицата. (имаше изпълнение тип Assasin's Creed и Rambo...)

NINTENDO - :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2012 10:15

най-много ме впечатлиха far cry 3, assassin's creed 3, tomb raider и splinter cell: blacklist като последната наистина вече няма нищо общо със стелта, но това не я прави лоша екшън игра. the last of us също изглежда доста добре ама е само за конзоли :(

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2012 19:36

Един скромен обзор на ден втори. Здрава скука от Nintendo, за съжаление. Square Enix пак си хайпват графичните способности, но в крайна сметка най-впечатлен останах от live action трейлъра на Metro: Last Light...

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2012 23:18

Тази игра... :-o http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2012 08:45

от втория ден само метрото ме грабна. кризата тотално я осраха тая поредица.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com