Човек, последните игри за PS2 излязоха 2007-ма, такава игра например е God of War 2. Игрите след това са все PSP портове или някакви супер орязани и променени заглавия, направени колкото да се каже, че играта я има и за PS2, без да има нищо общо с Xbox360/PS3/PC версията.
Обаче това "R.I.P" звучи прекалено мрачно. Това че конзолата е на 12 години може да се гледа като на предимство, защото крайна сметка за това време излязоха няколко хиляди игри, сред които има много качествени, без да броим и PS1 игрите които могат да се играят на тази машинка и всички NES/SNES/Mega Drive игри чрез емулатори. Сигурен съм, че не си ги играл всички
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Затова няма какво да ти пука за фифа 12, която спада точно към този тип PS2 заглавия, за които писах по-горе. Всички PS2 Fifa игри от 06 до 12 са еднакви с променена само картинката на менютата и музичката. То дори за PS1 фифите ги пускаха до 2005, нищо че аналогично като при PS2, сменяха само картинката и музичката в продължение на 5 години
Аз лично съм играл сума ти му игри за тази конзола и все още продължавам да намирам зарибяващи игрички които поради някаква причина съм ги бил пропуснал. Все пак за мене нова игра = игра, която не съм играл, т.е егаси голямата цифра
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Игрите след 2007-2008 година хич не ги гледам, защото това не са пълноценни PS2 заглавия.