земетръс
Re: земетръс
Важното е, че фейсбука се напълни с едни и същи постове за заметресенията и как били изпашени... 
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Язе това от снощи съм го проспал. Жената вика, че го усетила, ама аз съм спал като дръво 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- thewhitestig
Хах, ето защо земетресението не ми се е сторило кой знае колко силно.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4055_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4055_n.jpg
- reborn_izrod
@Der meistor
Жиуотно дето не знае кво е главна буква ше ми говори че съм негрАмотен?!Оди муай м'нгалски акита
Жиуотно дето не знае кво е главна буква ше ми говори че съм негрАмотен?!Оди муай м'нгалски акита
ОТНОВО!!!
-
Braveheart
Вече е 25 май и вeче доста часове не е имало голямо земетресение,слава богу. Иначе който казва,че първите земетресенияа в сутринта на 22 май са били нещо маловажно е пълен идиот. След земетръс близо 6 по рихтер никога не е сигурно дали няма да последва по голям или серия от по 5 или 6 труса,които да доведат до разруха.Но поне за сега,имахме късмет и че нямаше и жертви.А имаме и голям късмет,че сградите ни са стабилни и издържаха,видяхме какво се случи в италия с подобен по сила трус.Дай боже всичко да отива към затихване и до няколко дни всичко да отшуми и лека полека хората да си оправят домовете и да се върнем към ежедневието си.
При мен всичко мина леко, но наистина този дето се прави на мъж че било маловажно е пълен олигофрен. Повечето блокове в софия перник са поизкъртени и повредени.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Скалата казва,че всички сте малоумни бъзли.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
абе глупак прост, аз не слагам главни букви, щото ме мързи, докато ти правиш правописни грешки моето момчеreborn_izrod написа:@Der meistor
- reborn_izrod
Мумиченце не ме караи да те ублея с любофф.Аз права правописни грешки щото така съм по-готан от тебе.И щото ме м'рзи.Der Meister написа:абе глупак прост, аз не слагам главни букви, щото ме мързи, докато ти правиш правописни грешки моето момчеreborn_izrod написа:@Der meistor
ОТНОВО!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
и щото си недъгав нърд 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- reborn_izrod
Ами не.За разлика от теб съм спортувал доста.Бъди по-учтив,щото с тоя тумор на хемороидите не си много убавThe Chameleon написа:и щото си недъгав нърд
ОТНОВО!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
не ми ги разправяй тея на мен, сигурно бягаш от часовете по физическо в даскало 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- reborn_izrod
Пфф ти ако ги имаш за спорт часовете по физе жал ми е за тебе.Сигурен съм че даже не знаеш кво е коремно възлизане.The Chameleon написа:не ми ги разправяй тея на мен, сигурно бягаш от часовете по физическо в даскало
ОТНОВО!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
reborn_izrod написа:Сигурен съм че даже не знаеш кво е коремно възлизане.

天皇陛下万歳。。!
- reborn_izrod
Жалък си.Ако ти кажа че правя лицеви опори на една ръка знам че няма да повярваш щото си мислиш че съм смешник като тебе,който е голем мъж по форумите.Обаче да,мога да правя лицеви опори на една ръка.Ти поне некое набиране можеш ли или само да дембелееш и да лъскаш можеш?
ОТНОВО!!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
да го еба пак имаше преди малко трус 
аз още не съм усетил трус. Нито един, нито веднъж. Явно защото земетресенията все ги проспивам.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
и ас го осетих как друсна сутринта
ама тва беше слаба ракиа и дано да си озтане така
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Мда, друсна си тая сутрин 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
а нешто друго не осети ли тази сутрин дидко 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina