DJ Cat написа:
Изхода вади думи от контекст и ги свързва в изречение, за да може да цитира. Някакъв мангал неук, тръгнал да се смее на хората. Той някой ден ще се изтърве пред някой и ще му ходим форумно на погребение, аз лично ще му играя кючек на ковчега хаха.
Олигофренче жалко, аре цитирай си постовете, да видим кое съм извадил от контекст. Че иначе ще ги намеря аз, деба жалкото педерастче дето си
Нямам си работа, ето
DJ Cat написа:
Какъв лаптоп бе ? Говорим за компютър. Някои са тарикати, да - аз например се смятам за такъв. Другите са лумпени тикви, като оня от съседната тема - купил нов комп и на втория ден се вижда в чудо. Ма не, купувайте си наистина готови компове, така няма начин да има недостатък от части в специализираните фирми, а тиквениците ще даряват пари на индустрията, ей така за тоя дето духа. Мен ми отърва.
DJ Cat написа:
Не използвам думата персонален, защото смятам че повечето хора ще се досетят. Тъпите парчета, на които майка им и връзва обувките, докато сутрин ги изпраща на училище с топло приготвена закуска за голямото междучасие, не ме интересуват.
Ти ела да ме питаш за конфигурация, пък директно ще те насоча към най-близкия зъболекар гейченце.
Айде сега, педерастче смешно, кажи кое е извдено от контекст, а?
Конфигурации тръгнал да сглобява, персонален компютър не знае какво е