Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: земетръс
Публикувано на: 22 Май 2012 14:48

The Chameleon написа:
аве, thewhitestig, стой си неадекватно зомбиран пред компа и някой земетръс ще те погребе един ден :lol:

Аз от 2 часа преди земетресението съм загледал някакви спортни предавания v YouTube. Седя си аз на стола и гледам скейт клипове и изведнъж почва да се тресе. Слагам клипа на пауза, оглеждам около стаята и гледам как всичко се люлее бая силничко. Въобще не бях паникьосан, надявах се да няма щети по блока. Нито съм се затичвал под касите на вратите, нито съм тръгвал да бягам навън. Бях наяълно спокоен защото знаех, че блока в който живея е един от най-здравите в целия квартал. Строен е за военните принципно. Първите 5-6 секунди от земетресението си седях на стола и оглеждах кво се случва в стаята. След това, като вече беше безопасно поолекнало, станах и отидох до джамеца да видя кво се случва навънка. Имаше прозорци които присветваха. Усещаше се как всичко още се клати. Спря по едно време, успокои се. След 20 минути целия квартал беше по улиците... Горе-долу това е моята история. После сумати хора ми изпилиха главата главата с това земетресение. Сега съм сигурен, че тая случка ще се коментира цяла седмица, и ще е главната тема за разговор. 2 чаши и едно шише ми стояха на ръба на бюрото, и нито едно от тея неща не падна. В целия алартамент също нямаше нищо паднало. Щом нищо не се изсипа, значи не е било толкова опасно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 15:51

на голем мъж ли се правиш сега? в италия при 5.9 по рихтер е имало разрушени сгради и жертви, тука е било 5.6. прави си сметките. това, че нищо не е станало може само да ни радва, но недей се отнася с такова пренебрежение към земетресенията, това е може би едно от най-опасните бедствия.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 16:07

Der Meister написа:
на голем мъж ли се правиш сега? в италия при 5.9 по рихтер е имало разрушени сгради и жертви, тука е било 5.6. прави си сметките. това, че нищо не е станало може само да ни радва, но недей се отнася с такова пренебрежение към земетресенията, това е може би едно от най-опасните бедствия.

Не съм имал намерението да се правя на мъж. Просто изказвам моята гледна точка. И btw 5,9 е доста по силно от 5,6 защото всяка следваща степен на рихтер е 2 пъти по-силна от предишната. Демек 6 е двойно на 5, 7 е двойно на 6 и т.н.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Май 2012 16:25

Земетресението тук е продължило 5 секунди (първия трус)

Ако беше продължило 15, 20 или повече секунди, щеше да има разруха със сигурност.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 16:46

Аз съм го проспал

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 22 Май 2012 17:07

Ей педерастчета, само не ми се правете на мъже сега че знам колко сте насрали вчера като ви е раздрусало говното. Тръгнали по форуми да ми се обясняват колко не им пукало, щото дъртата му панелка била правена за военните. Ей, дришляк, през '86-та е имало по-слабо земетресение в Стражица, където е имало жертви, а повече от половината къщи са станали необитаеми. Щото ги е полюшкало малко повече от 5 секунди. Ама понеже сте тъпанари и си мислите че земетресението е като люлка и щом нищо не е паднало, значи е било слабо. Имам бутилки точно на ръба на секцията, които не паднаха, но от другата страна на стената се изтърси шибан огромен телевизор на земята, просто щото сочеше в другата посока. Ако се беше разлашкало за не мижавите секунди ами за минутка, щехте да търчите по стълбите. Ако все още имахте стълби, но при всеки случай щахте да сте разревани и с насрани гащи. Ама понеже ся нали няма нищо, дай да се правим на мъже. И аз цял ден спамя бъзици за земетресението, ама не се правя че е нищо работа. Та аре моля ви се.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Май 2012 17:11

well said :tuop:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 17:13

Аз повече щех да се насера от факта, че в съседната хотелска стая нек'ви двама говореха с приглушени гласове и вече чаках да се отворят дупки от куршуми в стената ми. :lol:
+ трябваше да се разкрещя на някакви турци, да не се чукат точно под прозореца ми. :x

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 18:11

Admiral General Hero
Първо, не живея в панелка. Второ, не се правя на мъж. Просто изразявам мнение. Смешни сте ми сичките тея дето си събирате багажа и тръгвате да нощувате по поляните. Удари трус, удариха и няколко вторични. Това беше. Няма причина за паника. Не е като да не се е случвало и преди. През 2-3 години има земетресения почти толкова силни колкото това.

______

Някой който живее на по-висока етажност да си изкаже преживяното. :) Аз на 9-тия бая си се полюлях.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 18:24

thewhitestig написа:
Admiral General Hero
През 2-3 години има земетресения почти толкова силни колкото това.

Ама... ти наистина ли си толкова тъп? :lol:
Смисъл, ако сериозно ми го говориш това, дори нема да седна да споря с теб и да ти се обяснявам. Преди 2-3 години си ми ял куро, иди свери статистиките малко.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 18:29

Admiral General Hero написа:
дори нема да седна да споря с теб и да ти се обяснявам.

Ако си тръгнал да спориш, прав ти път. Аз водя дискусия, не спор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 18:52

абе истина е, че си постъпил неадекватно и тва е. айде аз проспах земетресението, пък и то до нас не стигна много, ама да видиш, че тресе и да зяпаш като теле верно е простотия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 19:09

тука още си тресе

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 19:12

thewhitestig написа:
дори нема да седна да споря с теб и да ти се обяснявам.

Ако си тръгнал да спориш, прав ти път. Аз водя дискусия, не спор.

Ама не ми върти някви семантично-педерастки номера. Дрее ми на кура дали дискусия водя или спор. Казах ти да си провериш статистиките.

Простотия е да зяпаш като теле докато те друса по съвсем прости причини. Първо, че не знаеш какъв всъщност е магнитуда на труса, и второ - не знаеш каква ще му е продължителността. Особено когато хвърчат телевизори наоколо, значи не е поредното трусче от 3-4 които стават по десетки хиляди годишно. Ти се мисли за хардкор мъжага ако искаш, ама недей се опитва да ни го навираш в очите. Не минава. И пак ти казах - извади ми доказателства за тъповатите си твърдения по-горе, и тогава може и да навлезем в дискусия. Дотогава и спор няма да е, ти просто си тъп и неадекватен. :D

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 22 Май 2012 19:16

Ти се мисли за хардкор мъжага ако искаш

Sera zemetreseniq za zakuska be :x

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 19:27

Сега ги разглеждам. Да, вярно, над 5 рядко има, но са сметка на това такива с магнитуд 4+ са доста редовни.

Ама ти и без туй си смешник. Ходи спи по поляните с останалите луди като теб. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 19:33

High_voltage написа:
софиянци, кво става?
снощи - земетресение
днеска - библейски порой
утре - Витоша отново става действащ вулкан?

2012

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 20:13

thewhitestig, гледа ли в перник и рударци пораженията бе, цяло чудо е, че няма жертви. нямало причина за паника вика :lol: че си 15 годишно лапе е ясно ама все пак дори за 15 годишен не трябва да изказваш такива нелепи коментари. аз също не съм излизал навънка, но си поемам риска и не съм тръгнал да се смея на хората, които са излязли. а това, че ти не си го усетил силно не значи, че другите не са. човека ти каза, че му е паднал телевизора, на мен също ми паднаха някои предмети.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 20:29

Ако трябва да има земетресения и простотии, поне да са в София.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2012 20:36

DJ Cat написа:
Ако трябва да има земетресения и простотии, поне да са в София.

+1

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com