истенски играч

Нещата от живота
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

истенски играч

Мнение от фитнес-маняк »

http://www.youtube.com/watch?v=jpBp94X0 ... re=related

ето така ви пожелавам да сте ниакои ден момчета 8) 8) 8)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Re: истенски играч

Мнение от Националист »

Чудя се кой е по-голям уимънайзър - той или Нийл Патрик Харис.
Времето е в нас и ние сме във времето
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

тъп си, аз направих около 5-6 спам поста с Митьо Крика и ми писна, а ти 150...
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Дори да е най-простата пача, ако бях там щях да му счупя носа без да ми пука на какъв си играе че е. Селски бек, който си придърпва малки курвенца, защото е стар и грозен и нищо му не върце. Такъв бой го чака някой ден, ако случи на гаджосана пубертетка, че му е бедна фантазията. От единия край на диското до другия ще го търкалят дъртия смешник.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

DJ Cat написа:Дори да е най-простата пача, ако бях там щях да му счупя носа без да ми пука на какъв си играе че е. Селски бек, който си придърпва малки курвенца, защото е стар и грозен и нищо му не върце. Такъв бой го чака някой ден, ако случи на гаджосана пубертетка, че му е бедна фантазията. От единия край на диското до другия ще го търкалят дъртия смешник.
С теб съм пичага!Аз чух че некви го почупили преди 2 месеца тоа нерез на улицата!
ОТНОВО!!!
Ернестин

Мнение от Ернестин »

................................................................
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Ти също си донякъде прав,но това значи ли че треа да ми аресва тая работа.В това видео виждам за пореден път пропадането на родината и бъдещата и гибел.
ОТНОВО!!!
phr34k

Мнение от phr34k »

Ернестин написа:Ми не съм съгласен пичове, по моему ако мацката не искаше да правят с нея такива неща, нямаше да е там. Малките особено си умират някой стар и богат чичко да ги abuse-ва, колкото по-стар и по-богат - толкова по-добре.

Нали знаете:

...Ебе се с 52-годишния си инструктор по кормуване
и ти се хвали с това
(истинска история)...

Както виждате, първоначално я души и й сваля гащите, тя бяга от него на четири крака, и след минутка отново му седи в скута. Нема лабаво. :) Учете се!
Едно е да с ебеш с 52-годишния инструктор по кормуване, друго е той да те ебе насила на задната седалка, независимо колко ти е курвенски тоалета. Не е ясно от видеото дали тя след минутка му седи в скута по собствено желание... може въобще да не е там по своя воля, а да е принудена, я със заплаха от юмруци, я нож... пък и дори да беше доброволно в скута, проблемът е в насилието срещу нея и точка. Няма обстоятелствено обосновано сексуално насилие срещу жена, още повече момиче. Това, че на и липсва акъл да избягва такива места или даже активно да ги дири не извинява тяхното съществуване и толериране от обществото ни като цяло.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Публикувай отговор