Автор |
Съобщение |
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 16 Май 2012 00:31
Пиши им на имейл да ти предложат оферта бе, Мите. Освен това една читава видеокарта след време ще струва колкото тоя комп. Освен това, нали ще ставаш журналист - трябва ти лаптоп!
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 16 Май 2012 02:34
За 600-800 лв няма да може да си вземе лаптоп, на който да може да играе игри От готовите компове там, само тоя ми хареса, ако бюджета ти е наистина 800 лв. На него ще си цъкаш преспокойно на медиум повечето игри. В този сайт повечето са офис компютри с вградени интелски видео карти, дето за нищо не стават. http://www.speedcomputers.biz/product/speed-home-iii/Бъдещето на този компютър ще ти е: при следващи финансови постъпления - хубаво захранване (60-100лв) видео карта после не знам Ако някой чатка повече, може да ти сглоби комп като даде линкове за всяка част, но аз не се наемам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 16 Май 2012 11:06
Мързи ме да ти сглобявам компютър част по част, за това ще ти дам наставления (И златното правило, че един хубав компютър винаги струва 1000$) Процесор - Минимум някаква хубава i5-ца на Интел, най-добро съотношение пари/производителност Рам - поне 4 ГБ ДДР3@1333 мхз, с изглед за 8ца ХДД - Поне 2ка, но може да се смъкне на 1ца (Терабайтове говоря), че с тия цени... Видео - Не ги следя толкова, но личния ми съвет е да си вземеш среден клас карта на nvidia(ако не се лъжа в момента са на 500-те серии), т.е нещо от рода на 540 GT, 530 GT или каквото е там, надупена среден клас ще ти върши добра работа Дъно което да поддържа всичките тия неща, нещо за около 200 лева на Asus (личен фаворит са ми) Захранване към 500-600 вата, като може и да минеш с китайско, но ако останат пари защо не
Ъпгрейдите ще са ти в рам и видео евентуално, както и допълнителен хард
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 18 Май 2012 10:13
За нищо не става, това мисля. Захранването трябва да ти е повече и най-добре взимай чифтек и си свиркай. Трябва ти и по-хубава РАМ. Дъното е абсолютно дърво и като цяло АсРок не се взима посмъртно. Имаш хубаво видео, а някакъв тотално лайнян процесор, изравни ги малко, даже процесора се взима да е по-добър от видеото, защото той ти е базата на конфигурацията, а видео винаги може да си лепнеш. Кутията е добре обаче. Харда е перфектен.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 18 Май 2012 20:20
Ако трябва взимай по-слаби, но по-качествени неща. И никога Асрок, НИКОГА! За момента залагай на i5+nvidia карта, ще имаш най-малко ядове!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 30 Май 2012 09:20
DJ Cat написа: За нищо не става, това мисля. Захранването трябва да ти е повече и най-добре взимай чифтек и си свиркай. Трябва ти и по-хубава РАМ. Дъното е абсолютно дърво и като цяло АсРок не се взима посмъртно. Имаш хубаво видео, а някакъв тотално лайнян процесор, изравни ги малко, даже процесора се взима да е по-добър от видеото, защото той ти е базата на конфигурацията, а видео винаги може да си лепнеш. Кутията е добре обаче. Харда е перфектен. Ти персонален компютър не знаеш какво е, акъл си тръгнал да даваш
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 30 Май 2012 10:18
А ти персонален бой искаш ли да разбереш какво е ? Или искаш един групов на цялата ти рода мърши.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Искам да си взема конфигурация с "изглед към бъдещето" Публикувано на: 30 Май 2012 18:54
DJ Cat, а ти искаш ли персонален хуй да ти намеря от някое село някой циганин да ти го вкара в гъза, та да ти излезе през устата?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|