КУУУУУРВИИИИИИИИИ!!!!!!!
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
КУУУУУРВИИИИИИИИИ!!!!!!!
КУУУУУУУУУРВИИИИИИИ1!!!!!!!!!
Мамка му форуме...прибързвам адски много като го пиша това ама...
КОПЕЛЕТА ПОКАНИХА МЕ ЗА СТАЖ В REMEDY!
Мамка му форуме...прибързвам адски много като го пиша това ама...
КОПЕЛЕТА ПОКАНИХА МЕ ЗА СТАЖ В REMEDY!
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- - Алминатора -
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: КУУУУУРВИИИИИИИИИ!!!!!!!
честито, раз
очаквам 25кадър лолита 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- thewhitestig
Честито. Разкажи малко повечко.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Баси, не искам да прозвучи, че все едно правя четки или че се подмазвам, ама човек, наистина кефиш и се радвам за тебе. Нищо, че те знам само от картинката на аватара и известно количество постове 
- Till.Lindemann
браво чиче
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
god damn
поздравления брат дано да преуспееш от сърце ти го казвам
поздравления брат дано да преуспееш от сърце ти го казвам
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Поздравления! Наскоро се засякохме зад Стадион "Васил Левски" даваш вид на свестен тип 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe

да илядиш
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
аве баче за инфо къде и кво си завършил? 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Жувотновъд
Честито, чакаме безплатни Alan Wake/American Nightmare steam key-ове! 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Честито!!!
Хорица, на какво ставаме свидетели. Уж всеки смяташе тоя форум за най-пропадналото място в България, а вече излъчваме трета знаменитост. Myth busted.
Хорица, на какво ставаме свидетели. Уж всеки смяташе тоя форум за най-пропадналото място в България, а вече излъчваме трета знаменитост. Myth busted.
WeAreGettingClose
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
^^^^
следващият Йордан Лечков
следващият Йордан Лечков
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Ами то няма много детайли за разказване, но накратко.
Най-вероятно ще се занимавам в flow design и presentation pacing.
Toва на човешки означава анализиране на различни игри от подобни жанрове и създаване на различни time maps - в коя минута какво точно се случва, какви са разстоянията между чек пойнтовете, средна продължителност на кът сцени, какви елементи от историята са поднесени по време на геймплея.
Друг важен момент е анализ на кривата на трудността- как се редуват риск/награда и усилие/ прогрес за да е задържано вниманието на играча , но за да не се чуства той нито прекалено изтормозен, нито да му доскучава.
Всичко това се води Interaction/ User Experience дизайн....
Най-вероятно няма да имам възможността да работя по настоящия им прогрес но ще анализрам Макс Пейн 1/2 и Алан Уейк и ще им предоставя резултата под формата на системи от графики и таблици.
Ако имам възможността ще провеждам интервюта с левел дизайнерите и concept дизайнерите и ще водя записки за магистърската ми теза, която ще е посветена на различните форми на гейм дизайн и практики за задържане на вниманието в дигитален контекст - води се теория на гейм дизайна...
Иначе в момента уча New Media Theory MA в Aalto School of Art and Design.(Хелсинки)
Преди това завърших бакалавър Философия и Социология, със специализация Теория на Комуникацията в НБУ....
Иначе, най-вероятно ще трябва да подпиша N.D.A но каквото мие е позволят да изнеса като информация сигурно също ще е интересно...
Най-вероятно ще се занимавам в flow design и presentation pacing.
Toва на човешки означава анализиране на различни игри от подобни жанрове и създаване на различни time maps - в коя минута какво точно се случва, какви са разстоянията между чек пойнтовете, средна продължителност на кът сцени, какви елементи от историята са поднесени по време на геймплея.
Друг важен момент е анализ на кривата на трудността- как се редуват риск/награда и усилие/ прогрес за да е задържано вниманието на играча , но за да не се чуства той нито прекалено изтормозен, нито да му доскучава.
Всичко това се води Interaction/ User Experience дизайн....
Най-вероятно няма да имам възможността да работя по настоящия им прогрес но ще анализрам Макс Пейн 1/2 и Алан Уейк и ще им предоставя резултата под формата на системи от графики и таблици.
Ако имам възможността ще провеждам интервюта с левел дизайнерите и concept дизайнерите и ще водя записки за магистърската ми теза, която ще е посветена на различните форми на гейм дизайн и практики за задържане на вниманието в дигитален контекст - води се теория на гейм дизайна...
Иначе в момента уча New Media Theory MA в Aalto School of Art and Design.(Хелсинки)
Преди това завърших бакалавър Философия и Социология, със специализация Теория на Комуникацията в НБУ....
Иначе, най-вероятно ще трябва да подпиша N.D.A но каквото мие е позволят да изнеса като информация сигурно също ще е интересно...
Lets have a black celebration
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
Яко! Ще има инфо директно от извора. Вече наистина можем да се наречем гейм форум.
LA COKA
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
Е ти тука ша си постваш нещичко как
все пак сме си наши хора
А ти си в скандинавска страна а там е идеално за такива работи, гледат да те развиват като персона индивидуално и си използваш въображението и възможностите си на мах.
А щом с тоя нов български си толкова напред значи не е чак толкова трудна за осъществяване тая работа
А ти си в скандинавска страна а там е идеално за такива работи, гледат да те развиват като персона индивидуално и си използваш въображението и възможностите си на мах.
А щом с тоя нов български си толкова напред значи не е чак толкова трудна за осъществяване тая работа
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
честито маняк ти иавно си саздаден да покориавааш вархове ниамам тарпение да те видиа и на сцената на мистар ОЛИМПИА ниакои ден да порславиш балгария

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina