От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 08 Май 2012 10:00
ахахаха един пат така се борихме в съблекалниата с едно аверче и ни изгониха от залата завинаги а путките ни се смееха мишоци повече нема да стъпиа там ама после я ебах едната добре беше
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
Fenrir
Публикувано на: 08 Май 2012 19:33
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Май 2012 20:34
de da be6e tyi
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir
Публикувано на: 09 Май 2012 17:03
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Ред
Публикувано на: 10 Май 2012 00:44
със вкус на люта чушка и аз трябва да ти ги пъхам понеже съм специалист
07 Май 2012 16:40 Мнения: 232
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Публикувано на: 10 Май 2012 00:52
хаха бахти комедиянта аре разкарай се у десната лента плс и остави ДОКТОРА койт е печен да говори
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
фитенс-маняк
19 Дек 2011 05:46 Мнения: 1329 Местоположение: фитенс клуб STRONG
В момента играе: истласкване с пудовки
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения