DOTA 2

Игри за PC
Публикувай отговор
Platapus
В момента играе: League of Legends, WoW, МЕ3,

Re: DOTA 2

Мнение от Platapus »

На някой да му се намира ключ случайно ? :IMNOOB:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Честито за новия ни пач и по-специално новия HUD!!!

Има и нови иконки на предметите и други работи!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

А аз все още издирвам ключ. :?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

http://www.steamgifts.com/ Тука всеки ден пускат много Дота 2 ключове
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Да, ама не съм купувал нищо от Стийм. :lol:

Нито пък имам и намерение де...
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Аватар
Теро

Мнение от Теро »

Айде и аз да се наредя на опашката, ако на някой му се намира свободно ключе, ще се радвам на малко благотворителност! :D
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Аз съм пръв обаче, е! :evil:
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Записах се, да видим. :)
WildBeast

Мнение от WildBeast »

Предполагам, че тук има хора, които все още нямат Dota 2, но имат отбор на DotA и са заинтересовани да участват в турнир на Defense of the Ancients, така че — http://dota2-bg.net/news/DotA_turnirut_na_Dota_2_Bulgaria. Успех на всички записали се :).

На 12-ти ще има хора, които ще предават срещите от турнира на живо! Следете сайта за повече информация.
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

WildBeast написа:Предполагам, че тук има хора, които все още нямат Dota 2, но имат отбор на DotA и са заинтересовани да участват в турнир на Defense of the Ancients, така че — http://dota2-bg.net/news/DotA_turnirut_na_Dota_2_Bulgaria. Успех на всички записали се :).

На 12-ти ще има хора, които ще предават срещите от турнира на живо! Следете сайта за повече информация.

Мега слаби сте всичките, няма кво да си губя времето да играя с вас. Обаче лошото е, че се мислите за силни ама с всичките до един съм играл и сте падали с разлика. Играйте си в гарената и не се бутайте, където не ви е работата - при големите.
LA COKA
WildBeast

Мнение от WildBeast »

bulLshi7 написа:Мега слаби сте всичките, няма кво да си губя времето да играя с вас. Обаче лошото е, че се мислите за силни ама с всичките до един съм играл и сте падали с разлика. Играйте си в гарената и не се бутайте, където не ви е работата - при големите.

От къде разбра, че участниците са слаби? Кой ти каза, че аз или някой от екипа ми ще играе? Щом си супер-мега-ултра силното про на DotA мачкай си нуубове в Garena Room 3568235 и не се обаждай. Такива всезнайковци хич не са ми нужни, защото ако те изправим пред професионален български или украински играч, ще се скриеш в земята от срам.

Все ще се намери някой, който да не е разбрал за какво иде реч и ще плюе като дрът селянин по форумите сякаш е Бил Гейтс и знае всичко, разбираш ли…

Хора, отучете се от това да изказвате дебилските си мнения без дори да сте обърнали внимание на това, което ви се дава да прочетете и осмислите… Просто ми изглеждате като поредните тъпи и задръстени българи, които не се интересуват от нищо и седят пред компютъра, за да раздават акъл, който нямат и да плюят насам-натам без реална причина.
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Някъв 96 набор ли ви беше най-силния професионален играч? Ако тоя ме е бил ще си отрежа средното мадо. Интересно защо ли не съм те виждал в хлр в гарената? Може би защото си слаб и не те пускат в 1... :lol:
LA COKA
WildBeast

Мнение от WildBeast »

bulLshi7 написа:Някъв 96 набор ли ви беше най-силния професионален играч? Ако тоя ме е бил ще си отрежа средното мадо. Интересно защо ли не съм те виждал в хлр в гарената? Може би защото си слаб и не те пускат в 1... :lol:

Не знам защо казваш „…ли ви БЕШЕ…“ при положение, че НИЕ НЯМАМЕ ОТБОР или играчи към сайта. Второ аз DotA НЕ ИГРАЯ, затова и не си ме виждал досега в каквато и да е платформа, поддържаща тази карта.

Наистина, седни и прочети внимателно какво ти е написано и престани да ръсиш глупости…
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

@ WildBeast

Защо се занимаваш с този рандом... Малкото човече едва си изпроси кей, има общо 5-6 игри с негативен статс, а ти му се връзваш :lol: . GL с организацията, може да бъде интересно турнирче.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
WildBeast

Мнение от WildBeast »

Alaster написа:@ WildBeast

Защо се занимаваш с този рандом... Малкото човече едва си изпроси кей, има общо 5-6 игри с негативен статс, а ти му се връзваш. GL с организацията, може да бъде интересно турнирче.

Дразня се от такива индивиди, които се смятат за богове, а всъщност не знаят дори как се играе играта… И после защо никой не желае да ни обърне сериозно внимание и въобще да ни допускат в по-сериозни турнири на игри. Защото всички са устати, а в същото време нищо не могат.

Научете се, че ако биете някой в Garena BG Room 10 и влезете после в BG Room 4 нещата няма да са същите. И после пак се връщате в 10, за да се правите на най-добрите и си мислите, че сте най-добрите, защото мачкате в 10, но истината е, че ви мачкат пък в по-горните стаи => слаби сте и играете срещу слаби играчи.
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Каза човека със сърце като първи item на weaver... :lol: За ключ помолих един път и ми дадоха, не играя дота 2 много защото имам по-важни работи особено тази година. Ама какво да се прави, хейтъри под път и над път.

П.П. http://prikachi.com/images/893/4705893S.png
LA COKA
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Тогава къде се обаждаш, като не играеш ДотА 2, след като турнира е точно за 2ката? :lol:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

е къв е тоя шот ся ... срещу 2-3-ма афк ли сте играли :lol: :lol:
джумерки
Аватар
bulLshi7
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Daath написа:Тогава къде се обаждаш, като не играеш ДотА 2, след като турнира е точно за 2ката? :lol:

Турнира е за единицата, глупак, скрий са, че си доста тъп, всичкия.
LA COKA
Публикувай отговор