Автор |
Съобщение |
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Апр 2012 09:14
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Май 2012 12:28
Един обстоен преглед на български на геймплей промените от DII към DIII. Към него възнамерявам да препращам всеки, който излиза с твърдения като "в DIII има по-малко abilities", "има по-малко stat customization", "auction house-а е нещо лошо" и прочее. Смея да твърдя, че изчетох доста theorycraft материали през изминалата седмица и реално единственото, което се премахва, са нуждата от reroll и възможностите за scam. Дали това ще липсва някому е отделен въпрос...
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Май 2012 19:12
Ами моите впечатления и мнение съвпадат изцяло с написаното в тоя блог или там каквото е
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Май 2012 20:03
Точно ей това за атрибутите ме дразни в тройката-Да,в двойката нямаш много голяма представа за всички бонуси от атрибута(например,знаеш само че Vitality ти дава повече кръв,а Dexterity-по-голям шанс да блокираш някоя атака).Точно в това е чарът,не те занимават с простотии от типа "Ако пръцнеш,ето с каква сила ще го направиш" Искам да кажа,че е доста по-добре да не се задълбочават толкова прости неща като разпределянето на статове.Праскаш му 2 във Vit,увеличава ти се кръвчицата с 20 точки и с т'ва всичко свършва
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Май 2012 21:46
Новия Tv Spot -http://www.youtube.com/watch?v=-o55cLN1AZg На немски звучи много bad ass http://www.youtube.com/watch?v=dnU3wRgJpNs&hd=1
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Май 2012 10:34
Вместо да се чудиш ся на тоя клас и билд кво тряя да му слагаш, през тва време екшъна ще е на макс и играта няма да има спирачки ( до 31ви юли ). Ти, ако искаш да не ти е оптимизиран ( или съответно оптимизиран ) героя, пак можеш да го постигнеш, чрез правилен подбор на предмети, както викаше Вермик - еволюирайте комуняги edit : Blizzard also announced today that the Real Money Auction House will be available approximately one week after the release of the game ^ заминаха хилядите евра на шерифа
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Май 2012 12:28
Какво има на 31 юли?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Май 2012 12:31
п.п. Цитат: Was anyone in the internal test team able to beat D3 Inferno difficulty? No in ur face tards
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
fizo
|
|
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 10:05
Хайде и аз съм готов. Вчера я поръчах и свалих от Близард и сега само чакам да я пуснат за да мога да я инсталирам. Двоумях се дали да не я взема от Pulsar ама не ми се занимаваше с куриери няма кой да ги чака цял ден в къщи.
п.с. Като гледам май ще успеят да я кракнат и да се играе безплатно в сингъл плеър. Вие как мислите. Дали ще успеят да направят и пиратски сървъри ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 10:36
те, че ще успеят - ще успеят; ама близ веднага ще ги осъдят, както стана със СК 2 емулирания бнет и набързо ще го свалят
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 10:54
Официално си я преордърнах. Да видим само с брат ми как ще се разберем 2мата на 1 комп кой да цъка пръв.
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 11:23
Правете преордър и на нов комп . Играта не е тежка, ще може да се играе и на нещо, дето не струва много.
|
|
|
|
|
fizo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 11:40
Кой ли герой ще е най-imba се чудя В диабло 2 barberian i sorrseres като, че ли превъзхождаха с малко другите. Друг е въпроса, че Амазонката ми беше любима и я бях направил истинско животно.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 11:48
Witch-а ще е най-слаб в ПвП , Монка в ПвЕ ,а като цяло най-слаб ще е барба. Ест няма как да знаем все още но спекулацията ми е на ниво смятам ... Надявам се само да не е оскъдна на луут както диабло 2 (в сравнение с Торчлайт , Титан куест)... Btw вижте тази игра http://www.kickstarter.com/projects/cra ... /grim-dawn . Надявам се още хора да се намерят които да я бакнат. Доста оптимистично съм настроен.
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 12:09
Колко пъти ще може да се инсталира от диска? Да не стане като оная свинщина МЕ3, дето като я инсталираш 5 пъти диска блокира завинаги. И друго нещо, ако си имаш оригинала, и е записан в BN акаунта ти, ще можеш ли да играеш пиратска версия, ако въведеш акаунта си? Имаше някакви чешити, който разправяха подобни глупости за SC2, но не им вярвам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 12:49
бро за 1ви път ли се докосваш до оригинална игра на близ? като въведеш cd key-a в бнет акаунта си, можеш по всяко време да изтеглиш инсталацията, така че нямаш нужда от диска; и няма как да стане с пиратка ест, като е друг сървъра ( ако има сървър )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 12:55
The Chameleon написа: бро за 1ви път ли се докосваш до оригинална игра на близ? О НЕ ТОЙ Е БОГОХУЛНИК!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 13:46
fizo написа: Кой ли герой ще е най-imba се чудя Какво значение има? Всички изглеждат достатъчно забавни, че да не му пука на човек дали играе с under или overpowered герой
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 13:49
fizo написа: Кой ли герой ще е най-imba се чудя Гиърнатите.
|
|
|
|
|
fizo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Май 2012 14:05
Ами не ми се иска да минава някой и да ме отвява без да имам реален шанс да го оправя аз него (разбира се с подобна екипировка и левъли). Да не се нахендря с герой който ще го мачкат всички други.
п.с. А кой герой ще може да мята Jevelin - и ? Аз играех такава Амазонка на Д2 и ми беше любимия герой. Сега кой ще мята копия, че май не е Deamon Huntera.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|