Der Meister написа:1. И аз като Волтажния имам съмнения за някои предмети, че може да са хакнати. На 4-тата картинка в сташа имаш някакви доста съмнително изглеждащи ботуши. Да не говорим, че щом твърдиш, че си намирал всички уникални предмети значи има нещо съмнително. Кой ви знае какви сте чийтъри на тия измислени сървъри.
2. Ти хубаво показваш яки сини и жълти предмети ама какви са останалите предмети, с които са ти облечени героите, а? Възможно най-добрия щит за паладин (Herald of Zakarum) син ли е? Или пък най-доброто кастърско оръжие (Heart of the Oak Rune Word)? Или пък най-добрия уанд за съмън некро? Мога да изброявам и до утре такива предмети. Син или жълт предмет да е най-подходящ е по-скоро изключение освен това са мега редки тия предмети и без ботове не виждам как може да се намерят
едит: Освен всичко, пак казвам за гембъл трябват колосални суми пари.
1. Боже, нито един от предметите не е хакнат. Да, сървъра ползваше собствен elder мод, който, разбира се, идваше с някои промени. Една от тях беше вдигнатата горна граница на cruel prefix-a, за който Волтидж спомена.
За 7-8 години игра дали пък не ми се е удало възможност да намеря всеки уникален предмет в играта с изключение на един?
EPSBG е далеч от измислен сървър. Има и класик, ако не ти се играят разни модове, но аз както и много други години наред бяхме играли класик и ни беше интересно да пробваме нещо ново. Ботове, pickit, auto-hit и други подобни простотии бяха абсолютно забранени. Имаше кражби от време на време, но крадеца биваше наказван перманентно. От там баннатата сган отиваше в Dreaming и Don-не-знам-си-какво. Що ли @Ten Bears се чуди, че в Dreaming има само олигофрени.
2. Виж сега, не твърдя, че можеш да се облечеш изцяло с редки/магически предмети. В някои билдове дори няма къде вместиш жълт/син предмет, ако ще и godly да е... най-много някой пръстен.
С Gheed и Edge RW пръстените/амулетите струваха по 15k, ако не ме лъже паметта. Обаче диадемите/коронетите пак си бяха скъпи. Но с добре облечен барб и помощник, от NM Travincal се събират
до 600к на рън. Средно ръна продължаваше 1:10, ако си спомням добре. Обикновено за 10 минути съм пълен. Геймбъл си остава най-доброто място за жълти пръстени, които почти винаги са неизменна част от облеклото на всеки кастър.
High_voltage написа:Някои от айтемите може и да са легални. Коментирам само тия, които очевадно са моднати:
За меча:
префикса Cruel дава между 200 и 300 процента ED. Тоест с двете бижута можеш да имаш максимум 365% ED. Обаче ти имаш 401%. Упс. 
Тука ще се опиташ да излъжеш, че тия допълнителни проценти идват от ethereal-а, само че на ethereal айтемите не им е изписано с колко процента са повишени базовите им качества.
едит: охоо, ама аз сега виждам, че бонусите от бижутата на тоя мод ги пише отделно, а не ги добавя към синия текст горе. Тоест си излъгал не с 36 процента, а със 101. Е, way to go!
същото се отнася и за хайленд блейда с тоя 388% ЕД
После, за ботушките от последния шот, всеки знае, че максимално можеш да имаш 40% към даден резист от магически и редки предмети.
Добър опит, но пробвай пак. 
Като цяло ти си добър пример за огромна част от Д2 ламерите, които са прекарвали времето си в хакнати или моднати сървъри и са чийтвали яко, без да са отделяли време сами да поиграят играта на ванила моуд и да разберат сами какво може да пада и какво не може.
Иначе няма да оспорвам, че понякога жълтите предмети наистина са най-добрите в играта.
За меча вече казах по-горе - вдигната е горната граница на cruel prefix-a, но това не прави меча хакнат, пак си е намерен по стандартния начин. Бонусите от бижутата не ги пише отделно, това е от част от мапхака.
Ботушите не са от този сървър. Шота го взех от поста на колега, а той някой западен форум, предполагам.
Пак казвам, че нито един от предметите не е хакнат, променян и т.н. Всички са извадени съвсем легално. За 6 сезона не се е намирало нещо подобно на горния Балрог. Което трябва да ти говори, че подобни неща се виждат по-рядко и от слънчево затъмнение. Представи си сега пък колко често можеш да видиш Cruel X of Quickness или пък Jeweler's Monarch of Deflecting (JMOD), например. И двете съм ги виждам само на снимка.
Предпоследния абзац от поста ти няма да го коментирам. Само ще кажа, че не можеш да говориш така гръмко за някой или нещо който/което не познаваш.
PS. Достатъчно офтопик направихме, все пак това е темичка за D3.