Здравейте имам питане относно игра която търся надявам се някой тук да може да ми помогне. ... Играта е мн стара от преди 1997, защото до колкото си спомням вървеше със 133 Ghz процесор стратегия е нещо като предшественик на Heroes имаше няколко общи персонажа, които се движат по една карта с много държави и трябва да ги превземат във всяко човече имаше нещо като армии вътре примерно Knight, Magic, Wizard, Archars Лошите имаха skeleton - мн трудни за убиване друга подробност е когато се срещнеха 2 персонажа и започваше битка излизаше нещо като решетка в 2-та края с 8 квадратчетана 2 реда в които си разполагаш войските идеи имате ли ....?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
ivo_su
Заглавие: Re: Търся една стара и забравена стратегия
Публикувано на: 21 Апр 2012 22:59
High_voltage написа:
disciples? king's bounty?
Ами проверих ги и за съжаление не се те. Може би е нещо адски близо до warlords, но може би още по-ранен вариант.
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 22 Апр 2012 01:09
Ще гърмя направо, ама нищо... - Heroes?
ivo_su
Публикувано на: 24 Апр 2012 20:36
Hicks написа:
Ще гърмя направо, ама нищо... - Heroes?
Не, никакъв шанс за жалост
Daath
He who devoures cookies
Публикувано на: 25 Апр 2012 13:24
EDIT - Добре де.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Апр 2012 13:26
кери ти гледаш ли ги тея коментари над теб?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения