Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 09:13
На мене пък ми е СКУЧНА
Минах половината бета сигурно и 90% от чудовищата са обикновени зомбита, дето умират от 2 удара.
Играя с wizard и имам чувството, че играта е мега лесна ( направо в бебешката категория ). Озвучението може да е яко, ама такива чийзи реплики и диалогчета просто немат място в диабло. Особено като почне героя ми да се възхищава от себе си и да вкарва ''damn, i'm good'' като направя massacre bonus или дигна левел. Може да е само с мага така, не знам. Искам да я врътна с всички, но не знам дали ще ми се занимава изобщо.
ай ам дизапойнт ( малко ) пак ще си я купя, де
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 09:44
И аз малко като Кирето. Мразя да overhype-вам
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 10:19
БАХТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ (((((((((((((((((((( Следващия път, когато мога да я играя, тя сигурно ще е излязла вече, няма да е кракната и сигурно все още няма да има free trial.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 10:22
Аз нищо такова не съм забелязал с монаха, а пък с ето тези алтернативни шейдъри дори и в графично отношение нямам никакви забележки - стопроцентово Диабло и това е. Иначе и аз тотално ги размазвам, определено, но това далеч не е неочаквано - все едно някой е срещал ебати затрудненията с Blood Raven на Normal..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 12:44
Определено на Normal бетата е доста левашка и с Demon Hunter ги мажех без проблеми, но то затова ще си има няколко по-високи трудности където вярвам, че ще е мазало Иначе аз ли още немога да се оринетирам в новата скилл системата, но къде за бога пише колко демидж прави примерно Impale скила на DH? Пишеше само колко Hatred точи..
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 12:59
Пусни си да ти излизат цифрички и ще видиш. Мен лично въобще не ме ебе, виждам само че ги пращя мъжката и това ми стига.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
freempq
|
|
В момента играе: un peu de tout
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 13:02
___________________________________ http://freempq.com
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 13:31
Нещо ми е яко скучна тая игра... поне за сега. Добре, че не я preorder-нах преди да я видя
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 14:32
Само на мен ли ми изкарва грешка още при "разархивирането"
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 14:37
Точно както и подозирах още преди да имам възможността да я пробвам тая игричка, най-присърце са ми монаха и ловеца на демони.
|
|
|
|
|
freempq
|
|
В момента играе: un peu de tout
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 15:11
1 час и 3 мин. в американския сървър.
___________________________________ http://freempq.com
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 16:14
Ten Bears написа: Нещо ми е яко скучна тая игра... поне за сега. Добре, че не я preorder-нах преди да я видя Прочети предишната страница.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 16:40
WoW ver 1.5
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 16:55
Единственото хубаво нещо което намирам в играта е така типичния за близард плавен комбат,чувства се много добре.Всичко останало е адски посредствено.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 16:58
как само соло(+рандъм) играчите изпитват негативни оценки, докато тея дето цъкаха в партита се изкефиха на макс
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 17:15
Мене ме кефи доста и полудявам че след 13 левел не мога да играя
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 17:16
Аз играх и соло и коъп с 1/2/3 още човека и играта е супер. Лесна е, защото е първия бос/куест линия.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 17:16
Аз играх и соло и коъп с 1/2/3 още човека и играта е супер. Лесна е, защото е първия бос/куест линия.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 17:28
Може да сте прави, че соловите играчи не я харесваме. Незнам немога да правя крайни заключения, но съм разочарован. Мазна както каза всичко е перфектно глатко, кефи ме енджина. Но картонения стил, просто не го разбирам. Това е точно плода на комерсиализма. Немога да обясна битките, но това е много далеч от истината. Тази игра ми изглежда като онея "ефтини" клонинги на Diablo 2. Яко шарениите сложили, освен в света и за ударите и боя и какво... не ме кефи. Добре че не я купих. Аз съм фен на Близ не ме разбирайте грешно, но целия тоя хайп и комерсиализъм.. има една поговорка - историята никога не се повтаря. Незнам дали е вярна, но ако има шедьовър игра като Diablo 2, то това според мен със сигурност няма да е Diablo 3. Друго нещо дразнещо е, че прекалено почнаха да вплитат игрите си една в друга. От УОУ метнаха хиляди неща директно в Diablo 3..и накрая става една каша и боза
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Апр 2012 17:55
Wannabe написа: Мене ме кефи доста и полудявам че след 13 левел не мога да играя Мда, същото е и при мен @Ten Bears - да ти кажа, изобщо не ме ебе какво са взаимствали в уоу от д2... аз лично успявам да се абстрахирам максимално от хайп, взаимстване и каквото и да било. Ако играта ми харесва - я играя. Ако не ми харесва, не търся извинения с прекален хайп, взаимстване и тн.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|