english, cobberTiny написа:Деба, утре пак ще пропусна ебати якото парти =/ Трябва да се хвана на работа, че не мога да смогна с кръчмите...
we don' understand a bloody word ya sayin'
english, cobberTiny написа:Деба, утре пак ще пропусна ебати якото парти =/ Трябва да се хвана на работа, че не мога да смогна с кръчмите...
Sturm написа: къв ханс бе...

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Endless hours of gaming including repeat playthroughs and Endurance Mode!
Deep, rewarding gameplay—multilevel play control allows you to both RAISE and LOWER Supply Depot!
Riveting backstory set in the StarCraft game universe!
Get up close and personal with an iconic StarCraft hero!
Multiple endings, each influenced by your choices and color-coded for your convenience! (Further epic endings planned for post release as downloadable content.)
Tens of hundreds of thousands of unlockable hats!
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tis pure dead brilliant that waither, nae argie aboot 'at.The Chameleon написа:2012, the End is NEAR![]()
--
not the first time we had snow *during April
Mah boi Talev or Botev + Yavorov ?Джони Спагети написа:the exam was a disaster
in the end, i was ashamed of what i've written
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Tiny написа:Mah boi Talev or Botev + Yavorov ?Джони Спагети написа:the exam was a disaster
in the end, i was ashamed of what i've written