Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 14:18
С Ex1s7-a ще цъкаме Serious Sam HD: SE + Fusion DLC. Желаещите да заповядат! Стийм - nekrogiant
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
SolidSatan
|
|
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 14:35
Оригинале предполагам ?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 14:36
Няма как иначе
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 15:19
Да цъкаме сироиус сам 3, няма смисъл сега от старите.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 15:25
iddqd написа: Да цъкаме сироиус сам 3, няма смисъл сега от старите. Еми как да я цъкаш, като този лудия фен "Serious Sam" я няма оригинал. Ай сиктир, аман от псевдо фенове.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 15:27
Next month
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 15:31
Serious Sam написа: Next month Иначе си зарибен, над 300 часа на SE HD, а аз още не мога да се наканя да я превъртя. SS3 ми лагва ужасно в мулти, не знам и аз защо, но превъртях сингъла и я оставих. Ще я пробвам пак някога.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 18:43
Аз пък немога да мина последния бос на сс3 на хард. Бахаха ебаси тъпотията е там. Като цяло яка игра, ама последното ниво и бос са леко тъповати.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 18:49
Първо, тая игра се играе на Serious или не се играе. Второ - Наоколо има разпилени колове и трябва да му забиеш коловете в гърба, докато е приклещен в битка със пясъчния кит. Тва е.
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 19:35
Serious Sam написа: Първо, тая игра се играе на Serious или не се играе. На Serious ме правят на кайма на втората секунда, аз на Normal едва я минах.
|
|
|
|
|
SolidSatan
|
|
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 19:58
Тва е Самката ве, той е хардхор
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 21:54
Аха игаре се на сириоус, ама на ментал не се играе ясно. Лол откаде са тиа тъпи изказвания не ми е ясно. Пък и кво ми се праиш на мн добър, по-слаб си от мене на 3д шутерите. Няма смисъл да ми се правиш на мн добър щото си губил от мен когато си играл.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 21:58
3d шутърите не се изчерпват с Quake (1) (единствения на който съм играл срещу тебе). Другото което е - на Ментал е по-лесно защото:
-враговете са по-малко -враговете са по-лесни видове -враговете нанасят по-малко вреди (Ментал съответства на Hard ако не бъркам, като единствената разлика е, че враговете то се появяват, ту изчезват, което предполага уж по-висока трудност, но човек бързо свиква.) Това е причината поради която не обичам Ментал.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 22:09
Q1 достатъчно добра представа дава за уменията на човека, още повече че това ми беше първата игра на q1 в мп. Иначе кво мелетата са ми били малки на сириос сам 3 на хард ли? бахаха осоненно на последното ниво беше ебаси досадата да избиваш тези мелета дето не свършват, представям си ако бяха повече щеше да е епик фейл. То затъпява зверски да сеидиш в някв еднообразен канион дето няма нищо освен някви мелета дето идват срещу теб. Пълна простотия
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 22:13
Да кажем, че има трески за дялане в това отношение, ама не очаквах хардкор шутър манияк да се задоволява с толкова ниско ниво на трудност. Другото което е, мултито на класическия Сам (говорим за детмач) е по-различно като усещане от Quake.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 22:35
Няма значение кое като усещане от кое е по-различно. Аз приемрно играя ънриал в мп не куейк и е по-различно. И не виждам смисъл да търся някви системи за минаване на нивата, при условие че на хард ми трябваха бая преигравания на някои места за да ги мина. Просто съм играл с теб рандом шутер и съм те цепил за тва ми не мися, че е редно да се правиш на много добър. Става дума на хард си умирам доволноо и не виждам смисъл да прекарвам цял ден в преиграването на някво ниво докато го мина. Имам си и друга работа, а това е затъпяващо. Както виждаш това че игареш на сирус не ти помага в мултиплеър игрите и дори хора дето умриат яко на хард пак ще те разцепят.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 22:52
Чакай, чакай, аз играя за удоволствие. Изобщо не съм си поставял за цел да ставам някакъв мастър на шутърите във детмач, ама дадена игра ме кефи - искам да я бия на всяко едно ниво на трудност. В частност Serious Sam (класическите) съм ги превъртал безброй пъти (два от които на ментал) и имам доста повече наблюдения как се развива поредицата, кои черти се запазват и кои - не. Пак ти казвам, детмача на класическия Сам е по-различен от Quake и UТ в някои отношения, достатъчни за да те накарт да се чувстваш не в свои води и да кажем, че аз съм добре запознат с тези особенности (да ги наречем) и умея да ги обръщам в своя полза.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 23:17
Ми играй си го за кеф бе кефи си се, но е смешно да казваш на някои как се играе няква игра и как не се играе. Примерно аз се кефих да поиграя на хард, но ми писна и не виждам смисъл да пускам сириос. То на хард мелетата са отегчително големи, нямам желание от още по-голями и още по досадни мелета. Това че ти си се кефиш на сириус си е ок, но има хора на които хард им естига дори им идва в повече, като на мен.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 22 Мар 2012 23:29
Е тва вече е друга приказка
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Ще цъкаме SS HD Публикувано на: 23 Мар 2012 16:58
Ммм колко епично се получи събрахме се десетина човека и на serious се получи uber меле
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|