Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: проблем с лаптопа
Публикувано на: 18 Мар 2012 11:31

та пичове днес реших да си инсталирам блутот драивъра на лаптопа ми понеже не беше инсталиран в сервиза с уиндоуса заедно (лаптопа ми е toshiba satellite l750 -1md ) изтеглих драивъра от саита пуснах да се инсталира след това обаче спря някаде на 1/4 и не мърда така седи седи 5-10 мин и накрая дадох кенсъл на инсталацията попита ме дали искам да рестартирам компютъра за да има деиствие (аз се зачудих щото нали отказах инсталацията) и цъкнах да и после не може да се включи иска ми диска на уиндоус за репеир или да го пусна нормално да ама кат го пусна нормално ми изкарва някъкъв боот и пак стигам до това с репеир или нормално пускане ... след като спрях захранването и го пуснах пак ми да де да избера сеиф моод и аз го пуснах тука ви пиша да ми помогнете някак че аз незнам и как да инсталирам уиндоус последно ми зеха 45 лева :Х а то беше преди 1 месец и нямам възможност пак да давам толкова моля помогнете ми . пишете по бързо :cry:

edit : с уиндоус 7 ултимеит 64 битов съм

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Re: проблем с лаптопа
Публикувано на: 18 Мар 2012 14:04

1. Restart your computer, and then press and hold F8 during the initial startup to start your computer in safe mode with a Command prompt.
2. Use the arrow keys to select the Safe mode with a Command prompt option.
3. If you are prompted to select an operating system, use the arrow keys to select the appropriate operating system for your computer, and then press ENTER.
4. Log on as an administrator or with an account that has administrator credentials.
5. At the command prompt, type %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe, and then press ENTER.
6. Follow the instructions that appear on the screen to restore your computer to a functional state.

Да ти го кажа по-лесно на БГ горе-долу е така:
1. Рестартваш лаптопа и пускаш там както си знаеш ти safe mode with a Command prompt option.
2. Избираш си 64 битовия уиндоус и цъкаш ENTER.
3. Влизаш с администратор, за да имаш правата, за рестор.
4. Имаш черен прозорец, който се нарича CMD и там пишеш:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
, след което цъкаш ENTER и след това правиш Restore-a както се прави, като избираш време, преди това, в което си инсталирал тази глупост - блутут драйвър

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com