Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:16
И btw, пиратките идват скоро!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:20
gg no re
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:28
аре диабло 2
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:30
Оф точно 1 седмица преди сесията ли бе
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:33
High_voltage написа: честито момци, ше се видиме в New Tristram или по-скоро няма да ви видя, ако Хамо ще е организатора на мултито ако се научиш да следваш японския лийдършип ще бъдеш допуснат до колектива
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:45
Пичка му лелина, по време на матурите... Близ искат да саботират кариерата ми на премиер/рапър/актьор/писател/футболен треньор!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Becko84
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:54
Честито!!(най-после my precious)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Мар 2012 15:58
The Diablo /pcm/ chat is online
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 14:33
Ключ за бетата мога ли да получа, ако нямам оригинална игра в акаунта ми?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 14:38
Единствено, ако се включиш в някой от многобройните beta key contests из разните фен сайтове; в diablofans мисля, че вече свърши, трябва да видиш дали в момента има валидни други Още не е минал 2рия European Wave, друг вариант е да си купиш SC 1 и да я аднеш в бнет акаунта си трябва ти бета опт-ин от акаунта; не знам дали ще стане номера ако просто активираш УоУ трайъл или си изтеглиш СК 2 стартър едишъна
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 14:57
SC1 вече два пъти съм си я купувал и мисля, че е достатъчно Ще дебна по форумите явно, защото с WoW trial и еквивалента за SC2 не става. Да се похваля- седнах да прегледам какво ново и тн. Учим се и направо ме шашкат тия крайните джемове. Ако наистина най-високите, които падат, са обикновени Perfect-и, ще е бая циклеж за Radiant Star
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 15:39
е как я нямаш добавена в бнет акк тогава? о.О не можеш да бета опт-иннеш така ли? мда, добре, че направиха skill runes, че инак хептен щяхме да си задръстваме сташа като в 2ката едит : вече е малко късно да закупиш Д2 а и предполагам не си кой знае какъв фен на warcraft 3
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 15:54
Еми как. Първия ключ го бананизираха, щото го дадох на едно френдо да го пробва и тий се е изкалпазанил нещо. Втория пък е с отдавна загубени детайли и закрит мейл сървър. Тъжна история. Гледам сега Skidrow проявяват интерес, ако измислят нещо тва ще ми е бетата
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 16:01
Инсталирай си Скайп, бе
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 17:07
The Chameleon написа: едит : вече е малко късно да закупиш Д2 Що бе има ги в интернет за по 5-6 долара Д2 и ЛоД. Оферта си е колкото за колекцията
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 17:57
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Мар 2012 19:51
ДИАБЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Мар 2012 21:23
Абе мичове, да ви питам- как ви се струва изискването за постоянна интернет връзка?
Мен нещо не ме кефи идеята, понеже напоследък прекъсва нета. Въпреки че отнема час-два, за да го пуснат, това означава, че през тва време само ще си гледам шорткъта. блех
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Мар 2012 21:37
доста хора роптаят срещу тая постоянна интернет връзка, но аз съм пълно ЗА, щото пиратите да го духат нали иначе ддз мен не ме притеснява, аз съм с постоянна добра и в русе, и в търново и не виждам проблем.. те щом са преценили така, значи е най-добре
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Мар 2012 22:15
Ае бе няма ли да идва 15 най-после!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|