The official PCM футболен топик
Re: The official PCM футболен топик
Тъй е то! Като не вкарват Бербатов!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Джунейд написа:Тъй е то! Като не вкарват Бербатов!
Да и аз съм на мнение че ман ю можеха да бият с 10 човека
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Вярно, че ако Бербо беше на терена, Рууни не им трябва, за да победят.Vermic написа:Джунейд написа:Тъй е то! Като не вкарват Бербатов!
Да и аз съм на мнение че ман ю можеха да бият с 10 човека
LA COKA
-
Vermic
- Обратна връзка:
Абе бербо щеше цял мач да мери терена с бавни крачки.Също така щеше да ръкомаха като регулировчик на кръстовище и да се прави на треньор.
И резултата щеше да е 0:3 а не 2:3 :/ и тогава ако дъртата свиня не го продаде ще се откажа да съм фен на мю.
И резултата щеше да е 0:3 а не 2:3 :/ и тогава ако дъртата свиня не го продаде ще се откажа да съм фен на мю.
- Till.Lindemann
личи си къв истински фен си
ако не друго,поне щеше да прави положения за руни. ама на. на реванша ако не е титуляр, верно еби му майката
ако не друго,поне щеше да прави положения за руни. ама на. на реванша ако не е титуляр, верно еби му майката
-
Vermic
- Обратна връзка:
Бербатов е гола вода бе!Не можете ли да го осъзнаете!Същата работа като Торес.
Какви положения да прави това всеки го може!Като играч го няма никъв!
Ама ще го пусне съра да играе срещу изпадащите отбори да им отбелязва 5000-5000000 гола в един мач и да се прави на меси срещу слабаците.То нали все пак титулярите трябва да почиват.
МЮ трябва да продадат мършата Бербатов и да купят на всяка цена класен футболист.
Какви положения да прави това всеки го може!Като играч го няма никъв!
Ама ще го пусне съра да играе срещу изпадащите отбори да им отбелязва 5000-5000000 гола в един мач и да се прави на меси срещу слабаците.То нали все пак титулярите трябва да почиват.
МЮ трябва да продадат мършата Бербатов и да купят на всяка цена класен футболист.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Гомес изнасили Базел, жалко - трябваше да си тръгнат от турнира малко по-достойно. Но пък това е един прекрасен момент да се смеем на Юнайтед, че не успяха да победят великите швейцарци
А Джерард и Суарес разкъсаха на парченца Евертън, тва беше най-добрия мач на Ливърпул за сезона, гати
А Джерард и Суарес разкъсаха на парченца Евертън, тва беше най-добрия мач на Ливърпул за сезона, гати
WeAreGettingClose
Тихо бе гейченце. Викай си там за Ливърпул в борбата за 8-мото място и не ми се прави на разбирач, циганин гаден.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Абе как се казваха ония полуиспанци, дето биха Юнайтед на Олд Трафорд ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Нали бяхте най-силния отбор в Европа, нещо...
Нали бяхте най-силния отбор в Европа, нещо...
WeAreGettingClose
Тея полуиспанци направиха равен с паляците от Барселона, когато бяха в по-слаба форма. А с тази игра, ако бяха играли с троицата Арсенал/Челси/Ливърпул щяха да ги изстрелят в девета глуха и на англиЧаните щеше да им се доиграе в Чемпиъншип. Тея трите недоразумения догодина ще си знаят мястото.... 9-10-11 място максимум. Късметлиите Арсенал ще им се върнат тъпкано тея 12 точки на магия, които взеха. Ливърпул и Челси са ми направо безлични, толкова трагедия по английските терени, не е имало от поне 15 години. Смях. Юнайтед пак шампиони, с опция за Лига Европа, Ливърпул пак с хуй в остата с опция за анала.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Не ми се оправдавай момче, НАЛИ БЯХТЕ НАЙ-СИЛНИТЕ В ЕВРОПА БЕDJ Cat написа:Тея полуиспанци направиха равен с паляците от Барселона, когато бяха в по-слаба форма. А с тази игра, ако бяха играли с троицата Арсенал/Челси/Ливърпул щяха да ги изстрелят в девета глуха и на англиЧаните щеше да им се доиграе в Чемпиъншип. Тея трите недоразумения догодина ще си знаят мястото.... 9-10-11 място максимум. Късметлиите Арсенал ще им се върнат тъпкано тея 12 точки на магия, които взеха. Ливърпул и Челси са ми направо безлични, толкова трагедия по английските терени, не е имало от поне 15 години. Смях. Юнайтед пак шампиони, с опция за Лига Европа, Ливърпул пак с хуй в остата с опция за анала.
WeAreGettingClose
-
Vermic
- Обратна връзка:
МЮ са много добре!
Да вкара БербатOFF и да свършва мача 2к:0
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Мисля че целия ти хейт по Бербатов е малко прекален.Vermic написа:МЮ са много добре!
Иначе, чао, чао Юнайтед!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Vermic
- Обратна връзка:
Хич не е прекален нищо не направи за отбора влечугото!Дано да не му подпишат нов договор!
Като не го пускат в игра какво да направи бе!? Да дава наставления на играчите от пейката вместо дъртия олигофрен? Сигурен съм, че би се справил по-добре. Още един смешен отбор от низшата лига изчезва от евротурнирите. Доволен съм.
LA COKA
-
Vermic
- Обратна връзка:
Достатъчно го пускаха и показа какви стойки може да прави.В особено важни мачове направо остави отбора с човек по-малко заради мързела си!bulLshi7 написа:Като не го пускат в игра какво да направи бе!? Да дава наставления на играчите от пейката вместо дъртия олигофрен? Сигурен съм, че би се справил по-добре. Още един смешен отбор от низшата лига изчезва от евротурнирите. Доволен съм.