Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 19 Фев 2012 10:20
Туайлайта е мноо добър филм, гледайте го на всяка цена!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 19 Фев 2012 12:04
^ Филмът не случайно е култ. На мен адски много ми хареса.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 19 Фев 2012 12:46
Мързи ме да пиша дълъг пост.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 19 Фев 2012 15:59
то щото ти трае да пишеш дълг пост, кубрик просто е труден за разбиране и 99% от нещата му минават отстрани на mr. general movie goer.. ie дълбок symbolism, соц. коментар, послание, art и др. са в основата на филмите му, не просто things happen on screen for 2 hours..
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 10 Мар 2012 05:27
Братле, Сиянието е на Кинг. Вероятно във филма има повече от книгата на Кинг, отколкото Стенли Кубрик. А Кинг не е хорър автор, а разтягащ локуми и описващ отношения между хора.
Сега видях, че си писал за Кинг. В творчеството му в 75% от времето реално НИЩО не става. Специално филма го гледах до една трета и умрях от скука. След като възкръснах, вероятно съм излязъл за дюнер. Книгата все пак я прочетох с усилия на втория опит.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
slackslack
|
|
В момента играе: Slacker-ски игри.
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 29 Мар 2012 20:48
Завет на Кустурица. Филма е от типа на Черна котка, бял котарак... Хумора е жесток балкански ,гледа се с лекота. Дерзайте!!
___________________________________ От кой отбор си.....
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 29 Мар 2012 23:09
пускам да се тегли,баце, костурица ме кефи
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 02 Юли 2012 10:16
просто не сме на 15 вече
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 03 Юли 2012 00:43
The invention of lying - много добре барнат филм, който тънко се бъзика ( абе направо се ебава мъжката ) с всички религии, но все пак има доста нереализиран потенциал
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 03 Юли 2012 21:46
Being John Malkovich http://www.imdb.com/title/tt0120601/Това ми влезе в топ 3 на най-абсурдните филми, които съм гледал. Същевременно и адски добър! Нещо като филмите на Тери Гилиъм общо взето
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 04 Юли 2012 09:04
Admiral General Dido написа: Being John Malkovich http://www.imdb.com/title/tt0120601/Това ми влезе в топ 3 на най-абсурдните филми, които съм гледал. Същевременно и адски добър! Нещо като филмите на Тери Гилиъм общо взето Филм за Дидка much?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 06 Юли 2012 20:15
Цитат: Тема за филми, които не заслужават собствена тема е тва вече е тема, в която бих писал за inception
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 06 Юли 2012 22:49
VLM написа: Admiral General Dido написа: Being John Malkovich http://www.imdb.com/title/tt0120601/Това ми влезе в топ 3 на най-абсурдните филми, които съм гледал. Същевременно и адски добър! Нещо като филмите на Тери Гилиъм общо взето Филм за Дидка much? ХАХАХАХАХА ем да доста преиграваха в този филм
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 07 Юли 2012 08:50
Аз съм сигурен че тъпия изход е гледал като теле инсепшъна, докато цялото кино е било в екстаз от филма и той се е почуствал тъп, незначителен идиот, който не може да разбере какво гледа. Накрая си е казал dafuq did i just watch и си е казал бати дебилния филм, нищо не разбрах.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Тема за филми, които не заслужават собствена тема Публикувано на: 08 Юли 2012 12:12
То и аз съм сигурен, че си гледал като теле негрите дето са те опъвали, ама не го правя на въпрос, right.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|