http://www.youtube.com/watch?v=Y1xs_xPb46MЦитат:
Местиш се в Лондон и не си чувала за One Direction .Една вечер прибирайки се от разходка виждаш едно момче, което някак се е свило и чака всеки момент да му се нахвърли някой.
Ти: Хей! Защо седиш така, какво ти се е случило?Как се казваш?
Лиам: Ох, моляте не викай и ти! .... Аз съм Лиам Пейн.
Ти: Е защо да викам? Хайде, ела да повървим, ще ти стане по-леко, каквото и да ти се е случило.
Лиам: Мерси ..... ъъъ ?
Ти: (Твоето име)
Лиам: Много си мила и чаровна.
Ти: Мерси почти никой не ми го казва. Е да те изпратя до вкъщи? Не знам, но не ми се прибира, вечерта е прекрасна.
Лиам *смеейки се*: Не трябва ли момчето да изпрати момичето?
Ти: Хайде костенурчо тръгвай! *смееш се*
Лиам: Костенурчо…?!Не ми казвай, че и ти ги обичаш.
Ти: О да имам две.
Лиам:Супер !!! Хм искаш ли вкъщи да си пуснем филм или пък да правим по така. *не осъзнава, че го е казал на глас*
Ти: Смисъл?!
Лиам: А не нищо, хубавице.
Ти: ….. ?!
Лиам: Ох не не ме слушай, май нещо ми става.
*По пътя се смеете, но изведнъж се спъваш и си чупиш токчето*
Ти: Еех то това няма да съм аз ако не падна някъде! Ауух ! *и си смееш , но и те боли*
Лиам: Добре ли си?
Ти: Да!
* но Лиам вижда как ти накуцваш*
Лиам: Да бе да , ей сладур не ме лъжи! Качвай се!
Ти: Не!
Лиам:Да да и да! * носи те на гръб и не иска да те пусне, същевременно ти усещаш парфюма му и искаш да направиш нещо на това момче, имаш чувството, че те привлича като магнит*
Лиам: Е скъпа стигнахме! *отваря и затваря вратата с крак и те носи на дивана, след това вижда синината на крака ти и донася крем, който бавно втрива в крака ти*
Лиам: Така ще е по-добре мила! Мерси, че дойде наистина си прекрасна и знаеш как да развеселяваш хората по пътя.
Ти: Скъпа, красавице, сладур, мила ? Ама Лиам ние не сме гаджета!
Лиам *както ти втрива мехлема, продължава малко по-нагоре и ти изтръпваш* : Шшшттт! Всичко може да стане! Обичам те ! Ти си най-милото, чаровно и чесно момиче.
*Лиам те целува, а ти се пренасяш в някакво друто измерение, усещаш пеперудите в корема си и изтръпналата кожа. Тихо шепнеш в ухото му двете най-прекрасни думи:Обичам те!Лиам бавно докосва всяка част от тялото ти, усещаш как те съблича и ти също по инстинкт.Тялото му се доближава все повече до твоето.За пръв път ти е, но вече знаеш, че ще бъде специален.Какво ли не ти минава през главата.Двамата се впускате в закачки, а след това цяла нощ той те държеше будна в леглото. ;d *
*Сутринта двамата с Лиам ставате и отиваш да си вземеш душ. Другите момчета влизат в стята на Лиам *
Зейн: Лиам абе влизам в банятата ти, че т’ва огледало най-хубав ме изкарва. *Изведнъж Зейн изпищява, защото вижда първо образа ти в огледалото и си помисля, че се е превърнал в момиче. ;d
*Другите идват*
Хари: Ах Лиам лошо момче такова и ти кога смяташе да ни кажеш!
Лиам: Добре, това е (твоето име) и е моето момиче. А скъпа, извинявай, че не ти казах кой съм. *и разказва за живото си и момчетата*
Ти: Лиам трябва да ти се развикам, но така те обичам! Папараците ще са проблем, нали?Ох, май ще е по-добре.....
Лиам: Не си го помисляй! Ние ще се справим! Обичам те!
Ти: И аз!
Лиам: Е няма ли да се преоблечеш! *и ти намигва като те обгръща с цулевки*