Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 27 Фев 2012 17:05
естествено сентинела тряя спами овърлоуд, човешкия не струва
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 29 Фев 2012 04:14
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 29 Фев 2012 21:06
някакъв clone се е пръкнал въпрос на време да я кракнат не мога, не издържам 
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 11:23
Ерджан написа: Rico написа: Трябва ти asari adept, krogan soldier, human infiltrator, salarian infiltrator. Или поне с тая комбинация явно става по лесно. Идеята е асарито да хваща в статис шибаните фантоми или немезисите, салариана дисръптва щитовете. Човека и кроугана са горе-долу танковете.
Че за кво са ти два инфилтратора? В момента развивам инфилтратор и е доста хилав клас, независимо човек или салариан. Задължително бих махнал единия инфилтратор и бих сложил сентинел за танк, че крогана няма да ви опази сам. Че даже и три снайпера и една пушка не са особено полезни, трябва някой да соли с AR. Asari adept-а ми се вижда най-имбавия клас, или поне аз с него правя най-големите красоти. Stasis+headshot със снайпер ебава майки на всичко, даже с фантомите не се занимавам, стасисвам ги и ги оставям някой да ги соли, докато цепя гардиани между очите примерно. Плашат ме само двойка немезиси наведнъж прицелени в мен, че са ми е лабаво здравето, и атласи, че бавно ги точа. Развил съм досега soldier, vanguard, adept и infilatrator (в момента), и адептката ми е най-добра. Чакам да ми се падне шибания widow обаче  Като вземеш Widow-a ще преоткриеш Инфито изцяло :Р не само че прави невероятен демидж ами убива няколко гада наведнъж щото куршума минава през целта. Прибави бонусите към снайпера и бонуса от клоука и Атласите стават безполезни, а всичко друго е инста-килл в главата дори на gold. Отделно Инфито безпроблемно може да се оправя само без никаква подкрепа, както и да се измъква от абсолютно невъзможни ситуации заради клоука. На Gold неведнъж ситуацията се е закучвала и сме били обградени при което всички умират а аз оцелявам и се измъквам, минавайки сам рунда с run + cloak.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 12:30
Lich King написа: Който казва че инфилтратора е зле, е слаб http://www.youtube.com/watch?v=UqNkp83eI3c <.< Тоя действително е жесток, но истината е, че изисква значително повече усилия за постигане на оптимални резултати, а далеч не е толкова версатилен, колкото Turian Sentinel-a. Най-силната му страна е точно това, което описа Рико - когато координацията с екипа не е на ниво и изпаднете в тъпа ситуация, стига да се позиционира адекватно и да се мобилизира овреме, Infiltrator-ът лесно може да отвлече вниманието и да се върне да спаси положението или, ако се налага, направо да изнесе рунда до края.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 13:47
Всеки клас, за определените противници, ако можеш да го играеш е добър. Например Вангарда не мисля че ще може да сололне златото срещу Церберите, но срещу други врагове ще може, където пък други класове няма да могат. Но за момента в демото срещу Церберите, Инфилтратора е много силен клас. Главно Salarian, чух че човешкия е слаб.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 15:23
 Cannot fap 
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8&hd=1 Official Launch Trailer ps:+1 za Inf-а... За мултито най-силния ми герой е точно инфилтратор Selarian...Най-лесно се играе с него споредн мен... лични фаворити са ми заедно с Asari Adept...
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 22:02
Може би наистина защото нямам Widow, но избеснявам като не мога да ги нацеля в тиквите с Viper-а, а те се движат много мамичката им. Guardian-ите ги бия през визьорчето, атласите не ги впечатлявам особено, а фантомките ме мъчат. Asari Adept с Viper-а обаче ми иде много по-естествено. Със стазиса няма мърдане и завършвам с рекордни хедшоти, фантомки само веднъж са ме сваляли щото ми влязоха гръб и бях приклещен в ъгъла и като се вдигнах с мед кита пак ме убиха, иначе хич не ги ебавам за нищо. Guardian с Throw ми е достатъчен да си махне щита от главата за секунда че да го нацеля два пъти и да умре, че даже не се и занимавам и ги бия през визьора. Въобще никакъв зор, рядко съм под първо място на силвър, на голд не съм играл много. Верно ми е малко чупливо асарито щото не обмислих много билда и не съм качил последното от едно от пасивните дървета което ми качва кръв и щит. Инфилтратора е много полезен за revive и активиране при нивата с четворките заради cloak-а, ама иначе ми е малко... деа знам. Искам Widow, имам 3 класа 20-ти левел и още не ми е паднал  сайта на SKIDROW написа: MASS EFFECT 3 CRACK - COMING SOON!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 22:45
Adept със снайпер е голяма грешка. Ти си играй както ти е кеф де, ама само ти казвам. Същия клас, само с пистолет че да спами стазис и троу през буквално 2 секунди е доста по силна комбинация. А точно за Саларианския Инфилтратор е снайпера защото той има скилове специално увеличаващи dmg-a със снайпер при cloak, свалящи теглото на снайперите и като цяло увеличаващи dmg-a със снайпер. Като цяло е направено да се комбинират класовете и да няма Lone Wolfing макар че с някои класове си е възможно. В случая адепта спами стазис и инфа сваля всичко без никви проблеми заради бонусите за снайпери и cloak. Те фраговете не трябва да те бъркат защото ХР-а се разпределя по равно, разликата е само надписа kill или assists. Друг е въпроса ако гониш медалите, но според мен ХР-а си идва и сам, и да се лакомиш за килове в точно тази игра е смешно и ненужно.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 02 Мар 2012 23:39
е ебал съм ти the greater good, искам да цепя тикви, не да каствам на някви убитаци да си правят кефа докато аз спамя скилове на голд се пускам с мощния пистолет с оптика, приличен е, и си спамя ама казах че главно играя силвър, където не е такъв риска да минем вълната, и предпочитам да си правя кефа пред тва да съпортвам та колко голяма грешка да е, щом така ме кефи и къв XP кат съм 20-ти lvl ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 00:35
Асари адапт с avenger играя аз. Avengera хем не е тежък, хем кат е до 10 ъпгрейднат върши мн добра работа, особено с оптиката
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 01:19
Цитат: Hi everyone! We hope you’ve been having a great time with the multiplayer demo for Mass Effect 3. If you haven’t had an opportunity to try it out, don’t miss your chance: This weekend is the final weekend of the multiplayer preview and the servers will be taken offline on the morning (PST) of Monday, March 5. The single-player demo will continue to be available. We also wanted to let everyone know that we’ve been listening to your feedback, and during the final weekend of the multiplayer demo we will be increasing the chances of unlocking rare race/class combinations. This adjustment to unlocks will carry forward into the main game. Finally, for a little taste of the amazing multiplayer content coming when the game releases on March 6, make sure you check out the Integrated Co-Op Multiplayer page on www.masseffect.com, where we’ve uploaded panoramic screenshot galleries from a number of new multiplayer maps!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 05:15
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 09:10
Ерджан написа: та колко голяма грешка да е, щом така ме кефи Да де, това и казах. Играеш както ти е кеф, просто не е ултимейт билд но щом успявате, не е big deal Тука колко от вас ще си взимат играта, или са я пре ордърнали вече?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 13:40
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 14:02
тва не е кракнато Lich King, абе не е ултимейт, ама на силвър съм изкарвал с него заедно с един инф, и то без особени проблеми ай ся се надявам да ми падне widow-че 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 03 Мар 2012 16:00
На мен през цялото демо не ми падна, сега с тоя увеличен рейт дано на теб ти падне  Макар че те казаха че в цялата много по лесно се отваря всичко. Сигурно ще има различни пакове - weapon pack, class pack etc. Та съм спокоен за цялата като ми дойде в петък. Демото го изтрих снощи и без тва. В цялата сигурно най-напред ще развивам Turian Sentinel ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 00:19
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|