___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: [от оно време] Белият ти дроб е пич! by JazzJack
Публикувано на: 03 Мар 2012 22:36
Вярно е. Едно време имаше съспенс и екшън, подплатени с моменти на силен драматизъм. Списанията с дискове бяха по-интересни. Сега ги няма. Стоя цял половин ден (забележете нонсенса или умрете) на компа, без да имам мотивация да се събуждам рано сутрин, без да трябва веднъж месечно да следя новите издания. Ужасно изтъркано ми е всичко. Благодаря за темата. Беше нотка ретроградно приятно чувство. Махам се оттука.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Ернестин
Публикувано на: 04 Мар 2012 02:03
Tiny написа:
Ернестин написа:
Ее, има ли някакъв шанс да го качите на сървър, достъпен от чужбина? Сори за дабълпоста.
19 Дек 2011 05:46 Мнения: 1329 Местоположение: фитенс клуб STRONG
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 04 Мар 2012 22:40
ЖУЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МАМА МУ СТАРАААААААААААААААААААААААА
Ей, боклуци! Навремето, когато нямахме камери на телефоните и цифровите сапунерки беха по три заплати, вместо по една, такива простотийки бяха единствения начин да научим нещо повече един за друг извън форума! В тоя флаш са събрани безценна носталгия и култнес.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 04 Мар 2012 23:15
Навремето Заека ми писа някъде по мирка, че правел проект и ме пита дали искам да допринеса с нещо. За мен беше огромна авантюра да пратя нещо набързо скалъпено по микрофона на един съмнително познат човек с идея от София. Беше хитово и джазово. Сега сме заседнали задръстеняци.
Аре на дискотека. Или на хижа като миналата година.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
фитенс-маняк
19 Дек 2011 05:46 Мнения: 1329 Местоположение: фитенс клуб STRONG
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 04 Мар 2012 23:30
От мечки не ме е страх, но от дискотеки - да, доста. Не искам да свърша намушкан от трезвен селянин в Студентски град заради това, че изглеждам особено
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Мар 2012 00:32
Хижа, хижа, още е хладничко, но като се постопли - задължително
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения