Въпрос: Редно ли е да искаш СЪСЕДА ТИ ДА УМРЕ ОТ СОЛ!?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Re: Въпрос: Редно ли е да искаш СЪСЕДА ТИ ДА УМРЕ ОТ СОЛ!?
Това би било против правилата.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
ебал съм ги правилата, и все пак надали би имала някакъв ефект тази анкета.Warbringer написа:Това би било против правилата.
Трябва да направим анкета за бананизирането на моридина и ноктурно, щото фърлят комплекси навсякъде, където постнат. Се едно фърлят просо на гладно ято гълъби пред НДК. Котката само ги поставя на мястото им.
LA COKA
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Котката е единствения скапан комплексар във форума, другите просто си губят времето в безцелни опити да му налеят акъл в кухата кратуна...
WeAreGettingClose
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Мите, мо'еш ли да звъннеш на ваш'те да ми осигурят подслон за ден два, докато издиря и потроша т'ва котешкото?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Hurford написа: подслон за ден два, докато издиря и потроша т'ва котешкото?
I lol'd man, srsly!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
he gon slam that pussy, brah!
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Баце, за по-малко от 2 месеца -> 570 поста! Кефиш ме. :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- фитенс-маняк
И от тях около 500 са брак ;Д
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
DJ Cat заслужава да бъде баннат директно от живота, не само от форума
Ма бих направил услугата да му татуирам на лицето кура си, белким го погледнал някой с малко повече уважение.
Ма бих направил услугата да му татуирам на лицето кура си, белким го погледнал някой с малко повече уважение.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Можеш да го татуираш на нокътя ми и пак ще му е много мястото.
мале мале ма ти маникюр ли си прайш бе
ИЛИ ПЕДИКЮР?
ПЕДЕРАС
ИЛИ ПЕДИКЮР?
ПЕДЕРАС
evil knows no good
Не просто ПЕДЕРАС, а ТРОТОАРЕН ПЕДЕРАС
нокти, загубил си форма
нокти, загубил си форма
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
да не би да искаш да го наречеш ОБИКНОВЕН ТРОТОАРЕН ПЕДЕРАСТ
или може би ГЪЗОРЪК МЕНЗИСЛИВ ДРИСЪК ?

както и да е де. едва ли някога ще може произведе толкова интелект чрез мозъка си, колкото аз съм произвел през гъза си.
да батка. дори лайната, които сера са по-облагородени с интелект от твоите непохватни умствени напъни.
ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е СЕГА?
или може би ГЪЗОРЪК МЕНЗИСЛИВ ДРИСЪК ?
както и да е де. едва ли някога ще може произведе толкова интелект чрез мозъка си, колкото аз съм произвел през гъза си.
да батка. дори лайната, които сера са по-облагородени с интелект от твоите непохватни умствени напъни.
ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е СЕГА?
evil knows no good
Nocturno написа:както и да е де. едва ли някога ще може прозведе толкова интелект чрез мозъка си, колкото аз съм произвел през гъза си.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Да правя си маникюр. И спирала на очите си слагам. Сега сметни колко по-тъпо ще ти е като те ритам като шишарка в гората по улицата и те завлача за мазната ти пълна с лайна дълга гнясна коса. Ще изчакам да дойде празника на селото ти, да те изложа пред другите серсеми, да те видя тогава как ще ми редиш с тоя селския муцун тея остроумия.
А ако селската ти натура се е разкарала от родната селяния и е отишла в най-голямото село София още по -добре. Направо се събирайте всички бълхи от форума, взимайте боксове, бухалки, на майка си Цензурата и Морчо да звъни на линейката, че като дойда да не ви оставя на място.
А ако селската ти натура се е разкарала от родната селяния и е отишла в най-голямото село София още по -добре. Направо се събирайте всички бълхи от форума, взимайте боксове, бухалки, на майка си Цензурата и Морчо да звъни на линейката, че като дойда да не ви оставя на място.
Да правя си маникюр. И спирала на очите си слагам. Сега сметни колко по-тъпо ще ти е като те ритам като шишарка в гората по улицата и те завлача за мазната ти пълна с лайна дълга гнясна коса. Ще изчакам да дойде празника на селото ти, да те изложа пред другите серсеми, да те видя тогава как ще ми редиш с тоя селския муцун тея остроумия.
- фитенс-маняк
Батка, ние жени не биеме.DJ Cat написа:Да правя си маникюр. И спирала на очите си слагам.
Направо се събирайте всички бълхи от форума, взимайте боксове, бухалки, на майка си Цензурата и Морчо да звъни на линейката, че като дойда да не ви оставя на място.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ма аз че бием ако требе бе.
Тоя Б-12 ли си бие директно у вените, че е толко НАДЪХАН, не знам. Ебах тоя агрешън, УДАРИ Я ТАЯ ЧЕКИЯ НАЙ-НАКРАЯ БЕ. УДАРИ КАЙМАКА У МИФКАТА И ДА СЕ СВРЪШВА.
Надъхан такъв, вече целия форум да му ходиме с боксовете и све, на мама брус ли-то.
Тоя Б-12 ли си бие директно у вените, че е толко НАДЪХАН, не знам. Ебах тоя агрешън, УДАРИ Я ТАЯ ЧЕКИЯ НАЙ-НАКРАЯ БЕ. УДАРИ КАЙМАКА У МИФКАТА И ДА СЕ СВРЪШВА.
Надъхан такъв, вече целия форум да му ходиме с боксовете и све, на мама брус ли-то.
джумерки
eй, май кат са те кастрирали са объркали ташаците ти с мозъка, деба 
и защо дабълпостваш бе? кат сереш пак ли така по два пъти си цепиш сфинктеро - да си сигурен, че нема повече? ЕЙ НАСРАН
ДАБЪЛНАСРАН
и защо дабълпостваш бе? кат сереш пак ли така по два пъти си цепиш сфинктеро - да си сигурен, че нема повече? ЕЙ НАСРАН
ДАБЪЛНАСРАН
evil knows no good