Преди малко изиграх демото и съм меко казано разочарован.За трети пореден път изкарващи очите нискодетайлни текстури ,отново тоя дразнещ FOV ,от който те заболява глава на 15-тата минута.За 2-ката не си мръднаха пръста да я подобрят в техническо отношение (въпреки че имаше нужда) ,но все си мислех че за 3-ката ще си вземат поука.
Все повече екшън ,и все по-малко всичко останало.Имах чувството че съм някакъв страничен наблюдател по време на диалозите.Шепърд си разговаря сам с хората и на 10 реплики играта все пак те пита дали пък случайно нямаш някакво по различно мнение.
Стреляш ,прикриваш се , пак и пак и пак.Аман вече от CoD/GoW уонаби недоносчета.Доколкото видях "разширения RPG елемент" специално за солжъра се изявава в добавянето на ДВА нови скила към напълно безсмислените шест от двойката ,като единия е явно умението да хвърляш гранати (!!) ,а другия е Фитнес (!!!!) който съм сигурен че няма да има почти никакъв реален ефект.Шепърд сигурно ще може да събира списания "Мускули и Фитнес" от магазините в Цитаделата ,както и пластмасови модели на културисти за стенда си на Нормандия.Цирк.
Не знам ,аз лично съм крайно предубеден относно качеството на финалния продукт.Имах съмнения че ще ни предложат Mass Effect 2,5 и за жалост май ще се окажа прав.
-Stormrаge-
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 17 Фев 2012 00:48
Прекалено оувърхайпнати ми се струвате... Аз очаквам нещо на нивото на Dragon Age 2... Една приятна разтоварваща игрица и нищо повече... Само се моля да няма рециклирани местности или поне да не са като тези в Dragon Age 2 или първия Mass Effect тея "Deja Vu" моменти не ми понасят добре... Иначе наистина не е оправдано да се дават 50 евро за нова опаковка + нови мисии и Co-op ...
ps: Мултито верно е забавно...
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Rico
Публикувано на: 17 Фев 2012 19:34
Не знам какво толкова очаквахте от демото, беше ясно че ще са двете мисии които вече са показани. Имаше си цяла петиция Bioware да пускат материали без спойлери предвид, че при рекламирането на двойката имаше адски много content който беше показан. Тъй че Bioware си спазиха обещанието, което си е супер от където и да го погледнеш. Кво искате, да ви се спойлне цялата игра преди да сте я играли ли?
Щото в двойката се знаеше 3/4 от играта при рекламирането и което беше супер шит. Браво на Bioware в това отношение.
Що се отнася до първата мисия, трябва да си тъп да не ти е ясно, че е бая орязана което пак е супер. Ясно е че ще има дело срещу Шепърд още в началото.
А най големите ми опасения бяха за мултито което се оказа супер фън.
Тъй че на 6 март се пускам на системи, изключвам си телефона изабравям за уни, работа, жени и всичко останало.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7931 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Фев 2012 00:52
мултито верно е забавно ама деба тия фантомки, няколко игри в които реших да се пусна с друг герой ни изби като кучета единствено с krogan soldier-а й влизам с меле и умира, иначе не мога да я сваля
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
gambit_12
28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 18 Фев 2012 21:23
lol не го очаквах тва. btw mp-то въобще не е зле с едни приятели мн ги къртим
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
BadZealot
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 18 Фев 2012 23:30
ЕДИ си искам така: Ако ще е работа да е както трябва!
->Изход<- написа:
на ви спойлер за завършека на играта огромен спойлер между другото
Spoiler for :
http://i.imgur.com/5ADY1.png
Spoiler for :
Абе честно да си кажа очаквах нещо такова, се пак с това rebuild but with extra bits and pieces.
Fixed.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 19 Фев 2012 07:37
BadZealot написа:
ЕДИ си искам така: Ако ще е работа да е както трябва!
->Изход<- написа:
Spoiler for :
баце тъпия Изход се е сетил да си маркира спойлерите, въпреки че дава линк, а тебе ти не стигна акъла
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 19 Фев 2012 11:05
Spoiler for :
Абе това нали го казваше Миранда във втората игра при разговора, ама да пак си е споил за тези които не са играли моя грешка
Rico
Публикувано на: 19 Фев 2012 12:34
Чух, че е лийкнал целият скрипт на тройката. Добре, че avoid-вам половината интернет и форумите на bioware лайк а бос.
Тагвайте си спойлерите деба.
Иначе мултито е мега мега яко. С левел 16 инфилтраторка успях (с едни пичове същият левел) да стигнем до 9-та вълна на голд на ледената карта, която е по лесна от първата.
Трябва ти asari adept, krogan soldier, human infiltrator, salarian infiltrator. Или поне с тая комбинация явно става по лесно. Идеята е асарито да хваща в статис шибаните фантоми или немезисите, салариана дисръптва щитовете. Човека и кроугана са горе-долу танковете.
Идеята е както ти е картата, асарито и салариана пазят стълбите до тунела, кроугана им пази гърба долу в тунела зад укритието където има като choke-point, а човека е зад укритията до тунела където има амуниции и пази цялата кръгла начална рампа. При нужда единият от двамата дето пази стълбата помага на човека или кроугана. Обикновено асарито за да стасизва фантомите. Тактиката срещу атласи е бягаш и биеш отдалеч със снайпери докато не се приближи, ринс анд репийт.
А на първата карта си е ебало майката, там може би само имаш някакъв шанс в бараката веднага вдясно от началната точка.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
gambit_12
28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 19 Фев 2012 13:36
Аз с едни авери стигнах до 10 на gold само и аз тва дето играх винаги трябва един сентинел да поема ударите и някой вангард спамер
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
Deprivd
Публикувано на: 20 Фев 2012 22:15
->Изход<- написа:
Spoiler for :
}
WHAT
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 26 Фев 2012 14:35
Rico написа:
Трябва ти asari adept, krogan soldier, human infiltrator, salarian infiltrator. Или поне с тая комбинация явно става по лесно. Идеята е асарито да хваща в статис шибаните фантоми или немезисите, салариана дисръптва щитовете. Човека и кроугана са горе-долу танковете.
Че за кво са ти два инфилтратора? В момента развивам инфилтратор и е доста хилав клас, независимо човек или салариан. Задължително бих махнал единия инфилтратор и бих сложил сентинел за танк, че крогана няма да ви опази сам. Че даже и три снайпера и една пушка не са особено полезни, трябва някой да соли с AR. Asari adept-а ми се вижда най-имбавия клас, или поне аз с него правя най-големите красоти. Stasis+headshot със снайпер ебава майки на всичко, даже с фантомите не се занимавам, стасисвам ги и ги оставям някой да ги соли, докато цепя гардиани между очите примерно. Плашат ме само двойка немезиси наведнъж прицелени в мен, че са ми е лабаво здравето, и атласи, че бавно ги точа. Развил съм досега soldier, vanguard, adept и infilatrator (в момента), и адептката ми е най-добра. Чакам да ми се падне шибания widow обаче
Мен ако питаш най-голямата имбавина са си Human Engineer и Turian Sentinel - просто абсолютно нищо де факто не може да се опре на Overload + Warp с М-6 Carnifex и М-96 Mattock.
Публикувано на: 26 Фев 2012 21:58
Frater VLM написа:
Мен ако питаш най-голямата имбавина са си Human Engineer и Turian Sentinel - просто абсолютно нищо де факто не може да се опре на Overload + Warp с М-6 Carnifex и М-96 Mattock.
тва са единствените два класа които не съм играл, ама като довдигам инфилтратора ше бутна един сентинел, да го видим
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения