Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 19:35
Проблеми с директ хикса. Може видеокартата да ти е прекалено стара за тази игра.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 19:42
Ми к'во да ви кажа, тука чух много глупости. Нито има проблем с крака на скидроу и разни крашвания, нито има проблеми с тревата, нито пък да не тръгва... Играта си е муцка, ама ми е малко кофти, че с конфигурацията от подписа на макс я карам на 40-70 фпс... Може ли игра с 3-4 пъти по-лоша графика (най-вече на текстюри) от Battlefield 3 на макс да върви само с десетина фпс повече..
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 20:06
iddqd написа: Проблеми с директ хикса. Може видеокартата да ти е прекалено стара за тази игра. Fixed and done ! You, sir, WIN at giving advice !
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 20:36
iddqd написа: Това че ти е скапано пц то, нямаш конзола и игареш бъгава кракната версия на играта си е твой проблем. Нормално е да не се кефиш в такъв случаи, понеже ситуацията ти е леко казано шитава. Ситуацията ми е леко казано шитава... щото нямам конзола. По-малко човек съм, как може да нямам конзола. Бе бегай оттука ве Не, смотан. Виждам как ми изглежда Скайрима и си правим сравнението, коя игра какво дава и за сметка на какъв ресурс. Красотата на тая игра се свежда до... мъглата. Това е. Има готин дим в гората. Че е "прилична и приятна" графиката... ми, такава е, кой казва друго. Има прилични и приятни цветове и водата изглежда яко отдалече. Само че преди да играя това разцъквах L.A.Noire, и Alan Wake дори не ми прилича на човек, колкото и да ми е приятен и приличен.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 20:37
Metr0to проблема ти е психически, не е от играта.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Stakoz
|
|
В момента играе: Call of Duty:Black ops
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 21:25
Майка ти има проблем!! Играта е супер!!!!!
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 21:28
Психически проблем ще викаш на майка си, че има! Играта е супер, не знам к'во спамиш темата с отделни глупости. Нещо си голем дебил?!?
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 16 Фев 2012 22:45
Гледам, че се храните тука относно играта... тогава пробвайте тоя релийз пак на "Скидроу" >>> http://thepiratebay.se/torrent/7035253/ ... SKIDROW%5Dи + този ъпдейт >>> http://thepiratebay.se/torrent/7037125/ ... te-SKIDROWАз изпробвах този релийз + ъпдейта и нямам проблеми... .за сега...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 00:59
Revive_ написа: Гледам, че се храните тука относно играта... тогава пробвайте тоя релийз пак на "Скидроу" >>> http://thepiratebay.se/torrent/7035253/ ... SKIDROW%5Dи + този ъпдейт >>> http://thepiratebay.se/torrent/7037125/ ... te-SKIDROWАз изпробвах този релийз + ъпдейта и нямам проблеми... .за сега... +1, че помагаш на пичовете из форума (е някои не са де), ама аз така и не разбрах, защо в замунда се оплакват, че с крака от SKIDROW имат крашове и че тревата им понякога се бъгвала.. Е добре де, как на мен 1 път не ми крашна със същият торент и включващия го в него крак - SKIDROW и 1 път не ми се бъгна тревата... Явно играта прави проблеми при по-слаби конфигурации - да не се чудите
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 11:36
Ерджан написа: DJ Cat написа: Още на бокс ми хареса, на ПС сигурно са я доизпипали. хахахаха а ти колко си ТЪП Ей палячо, да не те накарам да си изядеш лайната. Графично на ПС много ясно че ще е по-добре, да еба глупака ти. Другия път ако искам да ми отговаряш, ще те питам ясно ли ти е ? Кво намеси L.A Noire бе свирчо - там има прекрасни лицеви анимации, защото са използвали реални мимики, на реални хора. Останалото там е грозотия, кво ми се напъна да ми даваш примери бе келешче.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 12:18
DJ Cat написа: Ерджан написа: хахахаха а ти колко си ТЪП Ей палячо, да не те накарам да си изядеш лайната. Графично на ПС много ясно че ще е по-добре, да еба глупака ти. Другия път ако искам да ми отговаряш, ще те питам ясно ли ти е ? Кво намеси L.A Noire бе свирчо - там има прекрасни лицеви анимации, защото са използвали реални мимики, на реални хора. Останалото там е грозотия, кво ми се напъна да ми даваш примери бе келешче. ма недей ми се напиня само, смешка ти кога си виждал конзолен порт някой да го е "доизпипвал" като са го пускали за pc в последствие?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 12:22
Assassins' Creed, Risen, GTA 4 .....колко точно да напиша за да млъкнеш ?
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 16:34
DJ Cat написа: Assassins' Creed, Risen, GTA 4 .....колко точно да напиша за да млъкнеш ? Котко, колко си прост бе? Risen е конзолен порт
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake идва за РС Публикувано на: 17 Фев 2012 16:49
е кво да му кажем повече? Risen е ТОЧНО ОБРАТНОТО на "конзолен порт", и една от уникално малкото такива игри, да се насереш не можеш да дадеш друг такъв пример AssCreed-а не е и надушвал конзолен порт, в студиото може дори да не знаят кво означава забавените издания на двата последни експанжъна за windows не означават, че играта е била конзолен ексклузив, след което е била преработена да върви на pc а GTA 4 е най-добрия пример, който аз бих могъл да дам за осран конзолен порт, щото за да го подкараш на пц да изглежда като на конзолата ти трябваше хардуера на два xbox-а НЯМА игра която да е доизпипана всичките си остават с един леко конзолен привкус точно както при Alan Wake с управлението с мишката то последния NBA Live дето беше печели некви награди беше така доизпипан, че в контролите даже никой не се беше напънал да разкара буквите и тригърите от контролера, тоя говори за доизпивания да, в Alan Wake за PC е променено леко осветлението, радвай се колко е оптимизирана
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 17 Фев 2012 17:56
Минах 4-ти епизод, уникална игра с много добра атмосфера и ПЕРФЕКТНА графика. Със сигурност ще си я купя на по-късен етап.
И играта не е никакъв конзолен порт, по РС версията се е работило от 2006-та, вие нали не мислите, че е отишла в кошчето след като спряха работата по нея. Просто са довършили започнатото.
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 18 Фев 2012 15:49
Arrow to the Knee написа: Минах 4-ти епизод, уникална игра с много добра атмосфера и ПЕРФЕКТНА графика. Със сигурност ще си я купя на по-късен етап.
И играта не е никакъв конзолен порт, по РС версията се е работило от 2006-та, вие нали не мислите, че е отишла в кошчето след като спряха работата по нея. Просто са довършили започнатото. Съгласен съм с теб за играта - атмосферата е наистина уникална,музиката също.Графиката,дори и на Medium,изглежда превъзходно и със сигурност ще си купя играта на някой Steam Sale. Обаче каквото и да си говорим Alan Wake за PC е порт от Xbox 360 версията,но не казвам това с лош замисъл.Личи си,че са се потрудили да подобрят графиката и да сложат други благинки като 3D Vision и Eyefinity.Първоначалната версия на играта е трябвало да бъде доста по-различна - аз имам спомен,че я бяха обявили ексклузивно за Виста,трябваше да има смяна на ден и нощ и като цяло самата игра щеше да има доста по-отворен свят.А РС версията в един момент наистина е била прекъсната и преработена в Xbox 360 ексклузив.Това,което играем в момента е точно тази "нова" версия. Ето и една интересна статия в Eurogamer: How Remedy convinced Microsoft to let it make Alan Wake PC
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 18 Фев 2012 16:05
Ghost_Leader написа: аз имам спомен,че я бяха обявили ексклузивно за Виста,трябваше да има смяна на ден и нощ и като цяло самата игра щеше да има доста по-отворен свят.А РС версията в един момент наистина е била прекъсната и преработена в Xbox 360 ексклузив.Това,което играем в момента е точно тази "нова" версия.
Ми.. бъркаш. Alan Wake поначално е обявена за " PC и конзоли от следващо поколение." По-късно Microsoft стават разпространител и играта става за PC и Xbox 360. Иначе за това с отворения свят Remedy казват, че е премахнато защото историята както искат да я разкажат не работи добре в open world игра: http://www.x360magazine.com/games/alan- ... pen-world/
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 19 Фев 2012 03:18
Обаче е доста весело, когато Ерик обижда на палячо с този аватар Разиел преди няколко дни пи бира с дивелопър от Remedy. Той може да ви сподели разбраното от устата на коня, ако желае.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 19 Фев 2012 09:03
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alan Wake - коментари за PC версията Публикувано на: 19 Фев 2012 19:20
Врътнах я - графика, атмосфера, геймплей - всичко е на ниво. DLC-тата са добро допълнение и внасят малко разнообразие (особено The Writer). Жалко, че е толкова кратка, малко над 9 часа ми отне играта + 2-те dlc-та. Но си заслужава, и който не я изиграе изпуска много.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|