___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: SACRED 3
Публикувано на: 16 Фев 2012 12:12
Никога не ме е кефела тая игра. Titan Quest и донякъде Torchlight бяха единствените добри копия на Диабло, май май.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 16 Фев 2012 12:54
The Chameleon написа:
Никога не ме е кефела тая игра. Titan Quest и донякъде Torchlight бяха единствените добри копия на Диабло, май май.
Ми пусни си Диаблото тогава
___________________________________ a.k.a Frosty
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Публикувано на: 16 Фев 2012 13:03
Всъщност това и правим 5-6 човека от пцм!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
iddqd
Публикувано на: 16 Фев 2012 13:55
Единицата беше супер яка, но двойката ме разочарова. Дано 3 да оправи нещата, но нз кои я вади тази игра при положение че производителите и фалираха.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Труповоз
Публикувано на: 16 Фев 2012 15:48
Никъв шанс да я направят готина като първата Diablo стил. След 2-ката и Risen...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Публикувано на: 16 Фев 2012 16:01
Труповоз написа:
Никъв шанс да я направят готина като първата Diablo стил. След 2-ката и Risen...
Идяд говореше за Сейкред, не за Диабло.
Serious Sam написа:
Цитат:
ex1s7
29 Мар 2009 17:28 Мнения: 955 Местоположение: M.I.A
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 16 Фев 2012 17:12
Първата беше най-добрия диабло клонинг за времето си, 2 беше фън да я цъкаш с приятели, а относно 3 - ще поживеем, ще видим. В линка дето е даден си пише, че Deep Silver са придобили правата над IP-то и в момента търсят дев.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 16 Фев 2012 19:30
Беше кофти, че трябваше да разчиташ на монстър дроп, за да си двигаш скиловете...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения