Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 11 Фев 2012 15:57
Здравейте, напоследък с двама приятели се оптиваме да играем някакви игри в мулти кооператив, но все не става и не става. Единствените който ни тръгват без проблеми са Rise of Legends и Borderlands. Само че вече омръзнаха. Та можете ли да ми кажете някоя хубава FPS пиратска игра която със сигурност да може да се игра мулти която да може да се минава кампанията заедно с други хора. Проблема на всички който пробвахме е че не можем да се вържем в мрежа (или не се виждаме в сървара, или крашват, или не са кракнати правилно). Пробвахме с Хамачи, Гарена и Тунглъл и все не става. Поздрави
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 11 Фев 2012 17:26
Starcraft 2 май, че е безплатна за определено време и има мулти и кооператив, а иначе как си направихте Borderlands?
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 11 Фев 2012 19:00
Killing Floor, L4D, Rainbow Six Vegas 1 / 2, Serious Sam HD 1 / 2
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 11 Фев 2012 19:54
http://www.gameranger.com/^ 1.инсталираш тази програма ( подобна на гарена ) 2.преглеждате какви игри поддържа 3.???? 4.profit
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
renomous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 10:16
DEKARON !
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 12:12
Хей колко отговори.... . Та значи подред: Metr0to-търся някакъв шутър, не стратегия. Иначе си прав, че на СК става работата. За Бордерландс, просто си стана, без никакви допълнителни програми. Forever Alone-L4D не става. Пробвахме по какъв ли не начин и не може, или крашва на десктопа, или дава някаква грешка че нямало стиим. Сериозният сам съм я играл много пъти отдавна, и ми е писнала макар че е страхотна игра. Рейнбои шест не е точно FPS Shooter,Kiling Floor не я знаех и мисля да я пробвам. The Chameleon- в първият ми пост го порпуснах геймрейнджъра, но и с него пробвахме. Пак не става. renomous-шегаджия.. Та пичове, незнам дали съм се изразил ясно в първият пост. Може да си отнеса някоя и друга май...а по мой адрес, но аз говоря за пиратски игри. . Знам че с оригинални копия всичко ще си е ток и жица, но пък нямаме кинти да вземем по 3 броя от някоя яка игра. Затова долу Акта и ако може кажете за някоя дето найстина сте тествали и става да се играе мулти в кооперативен режим. За да бъда по ясен, нещо като Бордерландс.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 12:19
SWAT 4 може да пробвате
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 13:16
Der Meister написа: SWAT 4 може да пробвате Пробвах-крашва. EDIT: Killing Floor също не става мулти. Иска регистрация в стиим, а няма пач който да премахва това
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 14:00
Провери тук и тук. Сега не мога да ти кажа, дали всяка една ви тръгне с GameRanger/Tunngle, но това можеш сам да си го провериш. По принцип всяка една игра с LAN поддръжка, може да се играе през Tunngle.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 15:06
GTA IV аз успях да си я направя с Tunngle и играх там с някви македонци, ама освен Tunngle ти трябва TeknoGods на теб и на приятеля ти и там да се цъкне F12 преди да създадеш/влезеш в сървър, та ако искате я пробвайте, ама не е coop
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 16:54
Me написа: Провери тук и тук. Сега не мога да ти кажа, дали всяка една ви тръгне с GameRanger/Tunngle, но това можеш сам да си го провериш. По принцип всяка една игра с LAN поддръжка, може да се играе през Tunngle. Знам го този сайт, но аз нямах това в предвид. Аз зная кой игри поддържат мулти, но това важи в пълна сила когато игрите са оригинални. Моят проблем е че аз търся пиратка която да става да се играе локално в мулти с приятелчета. От този сайт дето показваш съм ги пробвал повечето и поради различни проблеми все не стават. Вижте, нека си задам въпроса по малко по-друг начин. Моля някой който е подкарвал пиратски FPS Shooter в мултиплеар с познати, да драсне един ред, кой е той и как го е направил. Ще има моите вечни благодарности
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 17:42
Rainbow Six Vegas/2 Serious Sam FE/SE/FE HD/2 SWAT 4 Dead Island Killing Floor Portal 2 Gears of War Всички UT игри Splinter Cell: Chaos Theory/Double Agent/Conviction Sanctum CoD MW2/3
Всяка 1 от тях съм я играл со-ор през tunngle
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 17:53
cveteca написа: Знам го този сайт, но аз нямах това в предвид. Аз зная кой игри поддържат мулти, но това важи в пълна сила когато игрите са оригинални. Моят проблем е че аз търся пиратка която да става да се играе локално в мулти с приятелчета. От този сайт дето показваш съм ги пробвал повечето и поради различни проблеми все не стават. Вижте, нека си задам въпроса по малко по-друг начин. Моля някой който е подкарвал пиратски FPS Shooter в мултиплеар с познати, да драсне един ред, кой е той и как го е направил. Ще има моите вечни благодарности Повечето от игрите които ти дадох съм ги пробвал с познати и работят. А и аз "пазарувам" само от p2p магазините. Имам чувството, че те помръзва май, а? Имали проблеми... За повечето проблеми си има решения.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 19:41
Me написа: ......Имам чувството, че те помръзва май, а? Имали проблеми... За повечето проблеми си има решения. В моят случай аз съм точно обратното на мързелив. В продължение на около 2 седмици съм изпробвал сигурно над 50 игри (5-6 от които днес). Нито една не стана досега. Преди малко пробвах SWAT 4 от списъка на ex1s7 и наистина стана (с помощта на Gameranger). на ex1s7. От другите в списъка със сигурност не стават тези: Dead Island Killing Floor Splinter Cell: Chaos Theory/Double Agent/Conviction CoD MW2/3 Останалите или не са шутъри и нямат кооперативен режим, или съм ги играл(Serious Sam). Me-ако ми кажеш какъв точно е начина да ги подкарам, цена няма да имаш. Но аз пробвах със какви ли не кракове и пачове и не става, а в нета няма много инфо за оправяне на проблеми за пиратски игри (по аз не намирам)
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 20:39
Няма универсално решение за всяка игра. В интернет има достатъчно гайдове как да се играе дадена игра в ко-оп режим през LAN, стига да поддържа такъв. Ето няколко за част игрите от последният ти пост: Killing Floor, Dead Island, CoD MW2, Splinter Cell Conviction.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 12 Фев 2012 21:01
Titan Quest
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 13 Фев 2012 00:05
Battlefield 2 съм играл преди време, обаче не помня точно как я подкарах. Може би имаше някакъв пач и като го инсталираш, намираш пиратски сървър и играете там. Със сигурност има някъде подробно как става.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 13 Фев 2012 09:14
Excess написа: Battlefield 2 съм играл преди време, обаче не помня точно как я подкарах. Може би имаше някакъв пач и като го инсталираш, намираш пиратски сървър и играете там. Със сигурност има някъде подробно как става. И нея съм я тествал. При нея положението е малко по различно. Там мултиплеар опцията не можеш да я избереш с никакви пачове. Странното е че като създадеш сингъл плеър, друг човек може да се джойне към товоята мрежа. Иначе в случаите в които не те изхвърля играта (а това е доста често), наистина става хубаво мулти.
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дайте съвет за мултиплеър кооперативна игра Публикувано на: 13 Фев 2012 20:27
Е как да не може мулти. Доколкото си спомням се тегли от замунда една кракната версия и си играеш без никакви пачове
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|