Ся, качество и надеждност АУДИ >> АЛФА
Но ALFA GT е просто БОЖЕСТВЕНА кола. Това е
Strain написа:Толкова съм бесен в момента, че съм се сковал от яд и не мога да рейджна като хората даже. И тоя факт сам по себе си ме прави още по-бесен.
Принципно се ядосвам много трудно, ма да му еба майката, запаля ли фитила, край няма. Всичко в тоя живот е такъв преднамерен, систематичен и постоянен хаос от лайна, че няма как да не станеш религиозен и да повярваш, че има некво педалче дет се нарича господ и седи някъде горе и се залива от смях на тва до какви малоумия може да те докара.
Имах един джойнт за такива моменти, ма го изпуших преди няколко месеца, пък съм залухав и са даже не знам откъде да си намеря, се еба у кухата глава.
Кур за обстоятелствата у живота
Fix'd.DJ Cat написа: Дори да духам не мога, лайняната струя излизаща от всяка моя пора натиска копчетата на клавиатурата и оставя следа у форума.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
5-10 леваHurford написа:Fix'd.DJ Cat написа: Дори да духам не мога, лайняната струя излизаща от всяка моя пора натиска копчетата на клавиатурата и оставя следа у форума.
Ае, имате представа колко струва смяната на батерия на ръчен часовник?
скъпи са, и аз наскоро се надъхвах на такъв ма няма смисълcreator написа:Аз си търся часовник, който отчита и пулсовата честота, че да знам като бягам във фитнеса или като съм в премеждие навън дали съм на ръба.

Ела, ела.DJ Cat написа:Брао бе грозен. Брат ти третокласника ли те научи да ме редиш така злостно.
Пхах, аз да мисля, че са 2-3.Ерджан написа: 5-10 лева

Тебе няма нужда да се учи да те храни човек. Идва си естествено.DJ Cat написа:Брао бе грозен. Брат ти третокласника ли те научи да ме редиш така злостно.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко