Зъболекар в София
Re: Зъболекар в София
Хахахахаха! Нямаш право да храниш някой, че е тъп, а ти самия да не можеш да напишеш правилно националната си принадлежност...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мен ми се стори, че точно за да открие такова изключение Дантето направи цела тема.High_voltage написа:
Естествено, има и калпави частни лекари, както и способни към здравната каса, но те са изключение.
Как мислиш?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
zip0 написа:Хахахахаха! Нямаш право да храниш някой, че е тъп, а ти самия да не можеш да напишеш правилно националната си принадлежност...
За да съм честен, ти нямаш прави да говориш простотии, след като не можеш да четеш или поне да осмисляш прочетеното, но това е друга тема.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
За да празнувам, би следвало да имам повод, какъвто очевидно ми липсва.... подобно на твоят мозъчен капацитет.
Мисля, че Raziel съвсем ясно е обяснил, че е наполовина украинец, наполовина руснак, така че не очаквам ПЕРФЕКТЕН! български от подобен човек.
Приключихме с теб - следващият butthurt-нат моля.
Мисля, че Raziel съвсем ясно е обяснил, че е наполовина украинец, наполовина руснак, така че не очаквам ПЕРФЕКТЕН! български от подобен човек.
Приключихме с теб - следващият butthurt-нат моля.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Till.Lindemann
I
cry
when
angels
deserve
to DIEEE
cry
when
angels
deserve
to DIEEE
Desolated написа:За да празнувам, би следвало да имам повод, какъвто очевидно ми липсва.... подобно на твоят мозъчен капацитет.
Определено нямаш повод, путьо!Петльовден - празник на мъжката сила.
Петльовден е български народен празник. Приеман е като мъжки празник за стимулиране на плодовитостта на момчетата.