Много съм ядосан! Купих си един нов гардероб (и то не евтин) от "Търговската Къща" в Бургас от фирмата писана горе. Мислех си, че ще е лесен за сглобяване, но когато извадих парчетата от картонените обвивки (гардеробът беше доставен на части, разбира се), излезе наяве какъв боклук са ми продали. Първо няколко дупки на няколко пластини бяха тотално сгрешени (прекалено малки, и то на грешните места), пантите бяха с прекалено малки отвори за болтчетата и още много.
Накой друг има ли да се оплаче от тази фирма или просто се е случило 1:100 на мен?
"АРТ Мебел Стралджа" ми пробутаха лош продукт
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: "АРТ Мебел Стралджа" ми пробутаха лош продукт
не, братоца, секи ден си купуваме гирдироби от тая фирма и всичките са ТОП
джумерки
Сигурен ли си, че ти не бъркаш нещо? Примерно да се опитваш да монтираш плоскост не там където и е мястото. Аз съм сглобявал един гардероб от METRO и доста ги псувах докато не разбрах че грешката е била в мен.
ALPIISKA FIRMA DYGLAS SA TURCI
LYJAT VI
LYJAT VI
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
vanmx написа:Сигурен ли си, че ти не бъркаш нещо? Примерно да се опитваш да монтираш плоскост не там където и е мястото. Аз съм сглобявал един гардероб от METRO и доста ги псувах докато не разбрах че грешката е била в мен.
Точно следвах инструкциите. Просто тея идиоти, които са правели частите (да, всъщност не се правят във фабрика) са виновни.
Сигурно ги правят някакви ученици мърди?
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Till.Lindemann
или затворници
Има агенция за защита на клиентите, има и сайт за оплаквания срещу фирми и там може да ги наквасиш
Пробва ли да се свържеш със служители на фирмата или направо с шефа, случват се проблеми и пробвай по цивилизования начин първо![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Пробва ли да се свържеш със служители на фирмата или направо с шефа, случват се проблеми и пробвай по цивилизования начин първо
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...