"АРТ Мебел Стралджа" ми пробутаха лош продукт

Нещата от живота
Windson7

"АРТ Мебел Стралджа" ми пробутаха лош продукт

Мнение от Windson7 »

Много съм ядосан! Купих си един нов гардероб (и то не евтин) от "Търговската Къща" в Бургас от фирмата писана горе. Мислех си, че ще е лесен за сглобяване, но когато извадих парчетата от картонените обвивки (гардеробът беше доставен на части, разбира се), излезе наяве какъв боклук са ми продали. Първо няколко дупки на няколко пластини бяха тотално сгрешени (прекалено малки, и то на грешните места), пантите бяха с прекалено малки отвори за болтчетата и още много.

Накой друг има ли да се оплаче от тази фирма или просто се е случило 1:100 на мен?
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: "АРТ Мебел Стралджа" ми пробутаха лош продукт

Мнение от shub niggurat »

не, братоца, секи ден си купуваме гирдироби от тая фирма и всичките са ТОП
джумерки
vanmx

Мнение от vanmx »

Сигурен ли си, че ти не бъркаш нещо? Примерно да се опитваш да монтираш плоскост не там където и е мястото. Аз съм сглобявал един гардероб от METRO и доста ги псувах докато не разбрах че грешката е била в мен.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

ALPIISKA FIRMA DYGLAS SA TURCI

LYJAT VI
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Windson7

Мнение от Windson7 »

vanmx написа:Сигурен ли си, че ти не бъркаш нещо? Примерно да се опитваш да монтираш плоскост не там където и е мястото. Аз съм сглобявал един гардероб от METRO и доста ги псувах докато не разбрах че грешката е била в мен.

Точно следвах инструкциите. Просто тея идиоти, които са правели частите (да, всъщност не се правят във фабрика) са виновни.
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Сигурно ги правят някакви ученици мърди?
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аз

Мнение от Аз »

Има агенция за защита на клиентите, има и сайт за оплаквания срещу фирми и там може да ги наквасиш :arrow:

Пробва ли да се свържеш със служители на фирмата или направо с шефа, случват се проблеми и пробвай по цивилизования начин първо :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Публикувай отговор