Последният пач силно промени статуквото и нещата стават доста интересни. Na'Vi губят почти всеки мач, а доскоро безизвестните австралийци от Absolute Legends изглеждат като най-силният отбор в мемента, отвявайки всички топ тимове в рамките на 25 минути. So begins a new age of knowledge
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Alaster написа:Последният пач силно промени статуквото и нещата стават доста интересни. Na'Vi губят почти всеки мач, а доскоро безизвестните австралийци от Absolute Legends изглеждат като най-силният отбор в мемента, отвявайки всички топ тимове в рамките на 25 минути. So begins a new age of knowledge
Вчера и днеска цял ден гледам очите ми са червени вече
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Невероятни последни мачове за Infused Cup, срещите между dignitas / FIRE и aL / FIRE, сперед мен са най-добрите игри от The International насам. Макар и да загубиха финала, продължавам да твърдя, че aL са най-добрият отбор в момента с гениални отигравания, като smoke rosh-a в играта с FIRE и тяхната стратегия за enchantress stealing wall replicate... Страхотен турнир.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Обратите на Fire ме впечатлиха... още в един от предишните кръгове обърнаха разлика от 10-15к голд и почти загубен мач (срещу румънците). Доста добре играха
Но както и ти викаш, в момента aL са в страшна форма (по принцип и SK имаха 10-12 поредни победи в последните си мачове, но отпаднаха) и се надявам да се задържат така.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga