Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с видеото и FPS
Публикувано на: 20 Яну 2012 21:34

Здравейте, преди няколко дни взех следната машина:
Intel Pentium D CPU 2,66ghz
2 gb RAM
видео: Geforce 7300gs
Windows7
Проблема ми е ,че си инсталирав Warcraft3 (която изисква 32мб видео карта) и ми лагва непоносимо. Преинсталирах драйверите на видео картата,
на дъното , сложих Directx9 и все пак имам лаг - много малко FPS (на всякакви игри). Да не би да трябва да преинсталирам уин-а или пък някакви други настройки. Моля помагайте.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с видеото и FPS
Публикувано на: 22 Яну 2012 16:39

Каквото и да правиш все щети лагва.Отговора е че warcraft 3 работи с xp без проблем но с седмица-та няма съвместимост и затова лагва.

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 23 Яну 2012 11:57

играл съм вар3 без никакви проблеми на 7цата и все още го правя. Но защо просто не си сложиш xp за тая архаична машина е доста по добре от 7цата

Профил

Публикувано на: 24 Яну 2012 17:03

Основно защото комп-а не е мой , и не искам да му сменям вина. Мъчих го да го оправя да не би да е от драйверите или друг софт. , но май не е . Явно видео картата е мн зле. Единственият вариант , който остана е унлок на картата. http://www.ehow.com/how_7574339_unlock- ... -7300.html Според вас има ли смисъл да го правя и може ли да ми изгърми/изгори картата от подобен клок.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2012 17:27

Имал съм подобна машина, няма проблеми със 7цата, принципно ако можеш да си сложиш чисто нова 7ца ще е най-добре. Освен това сложи всички пачове на WC3, последните дравйъри за 7300 и не би трябвало да имаш проблеми.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com