The official PCM футболен топик
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: The official PCM футболен топик
Не съм казал, че Перси е некадърник, просто ако не беше толкова надут да подхожда аристократично към лесните положения, сега Арсенал щяха да гонят Манчестърите.
Дидо, не виждам какво се оплакваш, можеше да е много по-зле - все пак не паднахте от отбора с най-слаба защита в Премиършип и най-слаб домакин изобщо в професионалните лиги на Англия, а и имате сума ти младежи, дето вършат отлична работа - Парк не сбърка пас, Чембърлейн беше изнасилвач, а Йенарис беше единствения, който може да центрира в проклетия ви отбор, така че не виждам как може да се оплакваш от тях...
Дидо, не виждам какво се оплакваш, можеше да е много по-зле - все пак не паднахте от отбора с най-слаба защита в Премиършип и най-слаб домакин изобщо в професионалните лиги на Англия, а и имате сума ти младежи, дето вършат отлична работа - Парк не сбърка пас, Чембърлейн беше изнасилвач, а Йенарис беше единствения, който може да центрира в проклетия ви отбор, така че не виждам как може да се оплакваш от тях...
WeAreGettingClose
В случай, че се чудите къде да гледате мача довечера:
http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Благодаря, за Реал съм - че и двата отбора не ги трая, ама предпочитам по-слабия отбор да подкрепя ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Най-слабият Ливърпул от 20 години насам е на финал, а Арсенал и милиардите на шейха духат супата.

WeAreGettingClose
- Till.Lindemann
ТИХО ВЕ СКУМРИИ
Барса отиват на полуфиналите с наебани гъзове. Трябва докато си обуват гащите, да внимават да не им се разпадне анала, от ебането днеска.
Няма как от два мача да играеш футбол само едно полувреме и да очакваш да отстраниш Барса 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

^ не е от вчера, но снощи пак го имаше същия момент. Отново петима пазеха Меси, а покрай Педро нямаше жива душа... ако не броим Фабрегас.
Проблема им на Реал не е в липсата на играчи или на подходяща тактика (е, донякъде и на това - подходяща тактика няма срещу Барселона... освен може би да се защитаваш с 10 човека, както правеха Челси.
Сигурно не им е леко като знаят, че дори водени от спрягания за един от най-добрите треньори (bitch please), пак нямат победа над Барселона от 3 години.
А имат една, за купата миналата година
Ама като за отбор с такава мултимилионна селекция... толкова
Ама като за отбор с такава мултимилионна селекция... толкова
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
А! Да, пропуснах сребърния гол в мача за Купата на Краля. Извадиха късмет тогава... 
Тази година първенството отива при Реал, а ШЛ при Арсенал

Ще ми е интересно да наблюдавам Барса след 1-2 години, когато Гуардиола се махне
Ще ми е интересно да наблюдавам Барса след 1-2 години, когато Гуардиола се махне
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Аз помня, че Барса спечелиха ШЛ през 2006та, когато го нямаше Гуардиола... ама явно съм само аз 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
много си се прехласнал, ама всеки дриймтийм си има край 
Някои отбори имат дрий тийм... след години имат нов дрийм тийм... други отбори никога не са имали такова нещо, дори веднъж 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Till.Lindemann
а някои отбори нямат дрийм тийм и подат от суонзи БИЧ ПЛИЙЗ
наистина вчера леко го бяхме отпуснали, ама кво ме ебе, преди няколко сезона юнайтед станаха шампиони с победи от по един гол, икономичният футбол не е задължителон нещо лошо.
удара на юзил трябваше да влезе бтв. ей тъй, в името на футбола
наистина вчера леко го бяхме отпуснали, ама кво ме ебе, преди няколко сезона юнайтед станаха шампиони с победи от по един гол, икономичният футбол не е задължителон нещо лошо.
удара на юзил трябваше да влезе бтв. ей тъй, в името на футбола

- Till.Lindemann
АХАХАХАХАХАХА
- slackslack
- В момента играе: Slacker-ски игри.
- Обратна връзка:
Интересни мачове ще се двойките в ШЛ.
Особено Наполи-Челси .... си е потенциално отпадане на англичаните. С тази игра в защита ..... Кавани няма да им прости. И Милан -Арсенал е завързано , като нищо и другия лондонски тим ще свърши набързо курса.
Особено Наполи-Челси .... си е потенциално отпадане на англичаните. С тази игра в защита ..... Кавани няма да им прости. И Милан -Арсенал е завързано , като нищо и другия лондонски тим ще свърши набързо курса.
От кой отбор си.....
- Till.Lindemann
абе
довечера играят байерн и щутгарт за купата, нещо ми се е ебал булсаткома и нямам телевизия, ако тия помяри не дойдат да го оправят до довечера, ще трябва да го гледам на руски по разни кавалски сайтове с резолюция като minecraft
довечера играят байерн и щутгарт за купата, нещо ми се е ебал булсаткома и нямам телевизия, ако тия помяри не дойдат да го оправят до довечера, ще трябва да го гледам на руски по разни кавалски сайтове с резолюция като minecraft