Нещо, което явно и thewhite-нещо си не прави, ама се обажда, мама му дебилна

Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
->Изход<- написа:strain-чо, тл;др си, но е малко дебилно да кажеш, че си нямам идея за какво става дума при условие, че почти всеки ден позлвам таблет вкъщиИ не ползвам OC на смартфон, а Windows 7. Разликата е от земята до небето.
Нещо, което явно и thewhite-нещо си не прави, ама се обажда, мама му дебилнаБягай да си играеш на смешното over-price-нато айфонче, жалък
![]()
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Много от стоките, които се купуват по внушението на рекламата на медиите, не намират непосредствено приложение в бита и всъщност са излишни. Ново измерение на консуматорското общество се открива след навлизането на интернет поради облекчаването и ускоряването на пазаруването онлайн
->Изход<- написа:strain-чо, тл;др си, но е малко дебилно да кажеш, че си нямам идея за какво става дума при условие, че почти всеки ден позлвам таблет вкъщиИ не ползвам OC на смартфон, а Windows 7. Разликата е от земята до небето.
Нещо, което явно и thewhite-нещо си не прави, ама се обажда, мама му дебилнаБягай да си играеш на смешното over-price-нато айфонче, жалък
![]()
Ерджан написа:бате май си леко тъп, а?
Desolated написа:Да, не съм чертал таблица, не мисля и да чертая, но смятам, че touch screen-а е много по - удобен за чертане от мишка + клавиатура.
->Изход<- написа:Бе чудя се сега дали да ти обяснявам точно колко прост си, скъпи ми thewhitestig, ама смисъл не виждам. Ти ми сравняваш две усторйства с една операционна система и ми вадиш извода, че са с еднакви възможности. Еми естествено, че са с еднакви възможности, нали са с една с една операционна система бе![]()
Вместо това ще те оставя някой път като си сред интелигентни хора да изцепиш нещо като това е подписа ми