Търся добър интернет доставчик
Търся добър интернет доставчик
Здравейте, всички!
Свърши ми договора с тъпото ВИВАКОМ и е време да си сменям доставчика!! УРААААА!!
Ок.. ъмм... не бях помислил за това към кого да се обърна...
Бихте ли ми препоръчали добър доставчик с гарантирани ~100 мегабита за БГ и минимум ~40 за чужбина?
Свърши ми договора с тъпото ВИВАКОМ и е време да си сменям доставчика!! УРААААА!!
Ок.. ъмм... не бях помислил за това към кого да се обърна...
Бихте ли ми препоръчали добър доставчик с гарантирани ~100 мегабита за БГ и минимум ~40 за чужбина?
Re: Търся добър интернет доставчик
От кое село да приемем, че си?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Нещо ме кара да си мисля, че тоя по подразбиране си смята, че всички са от София и въобще не изпитва необходимост да конкретизира за кое населено място иде реч в крайна сметка...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
samo da ne e blizoo!
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ми аз с Powernet за четири години не съм имал никакъв проблем.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- - Алминатора -
В София има некви Fiber Lan ли са, какви са, дето кво правят - спират ми WiFi-то, викат ми, че проблема е в мен и трябва те да дойдат да го оправят, обаче тва ше струва 30 лева, идва техника и казва "Ама то проблема не е бил във вас, те колегите са ви спряли интернета"
А преди това какви караници бяха, какво чудо беше, настройвам си WiFi-то и казвам да ми го пуснат, щото проблема е в тях;
Те ми отговарят, че проблема е в мен и ми дават само никнейма и паролата, с които трябва да се логна в тяхната мрежа;
Питам ги можете ли да ми обясните какви са останалите настройки, те ми викат "Ами не, не можем"; На въпроса "А как преди 2 месеца, когато си пусках същия нет, ми обяснихте всичко, стъпка по стъпка", те ми отговарят "Ама как, откакто съществува тази фирма, ние не казваме на хората това". Моя милост : "А хубаво, нали това ви е работата, защо не го казвате? " ; Телефонистката мълчи
Вика : "Господине, проблемът е във вас, трявба да дойде наш техник да ви настрои WiFi-то и да платите 30 лева такса пусакане на WiFi, иначе не става."
Аз : "А добре тогава, преди 2 месеца как ми го обяснихте това по телефона и нищо не трябваше да плащам?"
Тя : "Ами, след като е станало така, значи ни дължите още 30 лева"
Аз : "А фактура или документ, че ги дължа тия пари, да сте ми представили случайно?"
Телефонистката мълчи отново. В крайна сметка дойде техникът, вика "Ами те колегите са ви изключили интернета, чакайте да им се обадя"
Е такива селски тарикати никъде няма
А преди това какви караници бяха, какво чудо беше, настройвам си WiFi-то и казвам да ми го пуснат, щото проблема е в тях;
Те ми отговарят, че проблема е в мен и ми дават само никнейма и паролата, с които трябва да се логна в тяхната мрежа;
Питам ги можете ли да ми обясните какви са останалите настройки, те ми викат "Ами не, не можем"; На въпроса "А как преди 2 месеца, когато си пусках същия нет, ми обяснихте всичко, стъпка по стъпка", те ми отговарят "Ама как, откакто съществува тази фирма, ние не казваме на хората това". Моя милост : "А хубаво, нали това ви е работата, защо не го казвате? " ; Телефонистката мълчи
Вика : "Господине, проблемът е във вас, трявба да дойде наш техник да ви настрои WiFi-то и да платите 30 лева такса пусакане на WiFi, иначе не става."
Аз : "А добре тогава, преди 2 месеца как ми го обяснихте това по телефона и нищо не трябваше да плащам?"
Тя : "Ами, след като е станало така, значи ни дължите още 30 лева"
Аз : "А фактура или документ, че ги дължа тия пари, да сте ми представили случайно?"
Телефонистката мълчи отново. В крайна сметка дойде техникът, вика "Ами те колегите са ви изключили интернета, чакайте да им се обадя"
Е такива селски тарикати никъде няма
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, интернет доставчик си търсел, аз ако имах тоя лукс... деба шибаното селско княжево, не стига, че е най-пропадналия квартал в софия, ами и трябва да се задоволяваме само с БТК и близу.
Ако можеш, метай се на мегалан и си вей патката.
Spoiler for :
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Наскоро минахме на Net1 и като цяло сме доста доволни с Актив. Таксата е с 10 лв по-ниска от на Мегалан, скоростта е ОК и като цяло е спирал 2-3 пъти нета за няколко месеца
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
За Центъра ако търси някой, Нет-X Traffic. Нета ми е спирал 2 пъти...За около 3 години. При бури.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
http://www.cores.biz/Hurford написа:аз ако имах тоя лукс... деба шибаното селско княжево
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Мога да дам мнение за Спектрум нет - малко по-скъпичък е, но поддръжката и скоростта са супер. Мегалан и Нет1 също са супер, както дидо каза.Джунейд написа:Наскоро минахме на Net1 и като цяло сме доста доволни с Актив. Таксата е с 10 лв по-ниска от на Мегалан, скоростта е ОК и като цяло е спирал 2-3 пъти нета за няколко месеца
За Пауърнет не съм чувал нищо добро от познати. Близу и БТК имат слаби оферти, така че насочи се към горните три доставчика.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Тия са турци, лъжат. Дори не заслужават да ги споменеш. Не познавам квартален, който да е доволен от съотношението цена-качество при тях. Не знам булсатком дали имат покритие тука, ако да... МАЛЕЕЕЕ!баце Рийд написа:http://www.cores.biz/Hurford написа:аз ако имах тоя лукс... деба шибаното селско княжево
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Сичко е по-добро от Виваком ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
За центъра - http://www.onlinedirect.bg , за 18лв. - 32mbps.. без договор, за 2 години нета ми е спирал само веднъж когато някой беше рязнал всички кабели на входа
.. съпорта им не е кой знае кво, 2дни им трябваше докато се наканят и го оправят.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Копеле, добре че ме подсети, че оня ден ми дадоха една седмица и бях забравил тотално, а съм в сесия и щеше майка си да ебе да ми спрат нета докато уча вкъщи :/High_voltage написа:Може би една от най-яките им екстри е, че ако не си си платил интернета за следващия месец, щом изтече настоящият ти се дават 7 дни толеранс, в които можеш да ползваш нет. Това ми е спасявало кожата неведнъж, когато съм забравял.AcTivE написа: За Пауърнет не съм чувал нищо добро от познати.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- thewhitestig
http://www.kuzelnet.org/index.php?p=ser ... ernet-home Aз съм на тоя от 25 лева. Екстра си е. Още от 2005-та година съм на тях.