Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от gua543 »

:nooo: :nooo: :nooo: :nooo: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :angryfire: :angryfire: :angryfire: /rage rage rage rage Сега ще проверя няколко сайта да ви докажа колко грешите! *десет минути по-късно* :| ......... *двайсет минути по-късно* ...... Мамка му, наистина съм фенбой. :crry:
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
Damnation
В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions

Мнение от Damnation »

Аз пък изненадващо, спечелих нещо от ТОР-а. Накара ме да си преиграя отново KOTOR 1. Още ми се струва много добра, damn :OffTopic:
Трол на свободна практика
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Давам им шанс, докато излезе D3. Ще си дигна няколко героя до макс лвл, хем да им видя историята. Ако не си оправят бакиите с fps-а им тегля майната и си взимам D3. Въпреки че не искам да го правя, защото откровено казано играта ме кефи. И то доста. Но е смешно да не мога да играя нормално с машина, с която сдъвквам и изплювам всяко заглавие на макс в момента :roll:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Draksis

Мнение от Draksis »

В момента ми е кеф да играя играта, защото цъкам заедно с брат ми. Аз Сянка, той Сентинел, бива работата. Обаче онзи ден той ми зададе един въпрос, на който просто нямаше друг отговор, освен "Ами заебаваме TOR".

A въпроса беше "К'во прайм, когато излезе D3"? :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Gawayn

Мнение от Gawayn »

moroel написа:И тая легаси ситема.....представи си след година влизаш като нов играч и към 15лвл срещаш противников играч-алт с легаси.Познай....гг
В WoW да не мислиш, че е по различно в момента :) . Влизаш нов играч и си казваш: ей каква добра идея ще е да направа некой друг батлеграунд и като влезнеш какво да видиш, 80-90% от играчите hairloom-нати до ушите ;) влизаш 1в1 с Х клас и той те 2 шот-ва фън...
Сумати теми има по форумите на близард да ги премахнат, че убиват фън-а от играта.
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

How you do it -

Изображение
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Мнение от gua543 »

Уоу, от това мога да си изкарам само един извод - или това е нагласено (да не са произвели дори и един изстрел към вашия кораб е просто OMFG!) или Империята има количество с доста ниско качество.
moroel

Мнение от moroel »

Ми то като гледам имперците са умрели по 1-2 пъти и са се каширали някъде афк.
Аватар
TheChosen1
В момента играе: Star Wars KOTOR 2

Мнение от TheChosen1 »

Да, а нашите двуцифрени килове са дошли от незнайно къде :roll: Просто началната им осмица се омита като вижда накъде тръгват нещата..
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

http://www.lo-ping.org/2012/01/20/the-s ... iii-and-v/
Насълзиха ми се очите :oops:
п.п. по-добро от оригиналния диалог
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
moroel

Мнение от moroel »

Tiny написа:http://www.lo-ping.org/2012/01/20/the-swtor-story-as-told-by-episode-iii-and-v/
Насълзиха ми се очите :oops:
п.п. по-добро от оригиналния диалог
Страхотно е,от сърце се смях :D Мерси за линка :tuop:
Аватар
=SpeC=
Обратна връзка:

Мнение от =SpeC= »

Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE :)
За повече инфо - http://dulosbane.shivtr.com/
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

=SpeC= написа:Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE :)
бягай и ти с крадения ти акаунт :x :x :x
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
=SpeC=
Обратна връзка:

Мнение от =SpeC= »

Да бе нали, Шерифа краде акаунти и ги продава, евала!
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

=SpeC= написа:Да бе нали, Шерифа краде акаунти и ги продава, евала!
От Диабло 3 темата, за един от многото акаунти на тоя червей.
Boby написа:По настояване на юридически упълномощени предтавители на Activision Blizzard, изтрих постовете на потребител, продаващ "оригинални ключове". Искам да предупредя хората следящи тази тема - става дума за крадени ключове и акаунти. Замислете се кой би си купил игра за 100 лв, например, която след няколко часа в самия ден на премиерата, ще продаде за 50? Отделно, че следващия пострадал от подобна кражба може да сте вие.

Неслучайно подобни "търговци" запазват анонимност - няма регистрирани юридически лица и при възникнал проблем (например деактивиране на съответния краден ключ или акаунт) не можете да си потърсите правата.

При последващи постове на подобни "търговци" данните (ip адреси, логове и т.н.) ще бъдат веднага предавани на юристите защитаващи правата на засегнатите компании - да се разбират помежду си кой крив, кой прав и кой какво продавал.

Разберете ни правилно, не защитаваме интересите на никой конкретен търговец или вносител. В мрежата има един куп добре известни сайтове (не само в България, а и по света) от които играта може да бъде купена в кутия или дигитално - изборът си е изцяло ваш.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

Абе мороеле, ти елементарно възпитание нямаш ли? Човека тука говори нормално и нищо не ти е направил и ти тука идваш и почваш да му се дървиш. :doh:
moroel

Мнение от moroel »

gua543 написа:Абе мороеле, ти елементарно възпитание нямаш ли? Човека тука говори нормално и нищо не ти е направил и ти тука идваш и почваш да му се дървиш. :doh:
За кое по-точно говориш?В последните постове ме няма а и напреде не съм се 'дървил' на никой?
Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

->Изход<- написа:
=SpeC= написа:Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE :)
бягай и ти с крадения ти акаунт :x :x :x
moroel написа: За кое по-точно говориш?В последните постове ме няма а и напреде не съм се 'дървил' на никой?
"Дървил" беше неправилно използвана дума. По-точно ще е да се каже "заяждал".
moroel

Мнение от moroel »

Аз съм Мороел,а цитираното от тебе е от друг член на форума а именно :arrow: ->Изход<.
Заради тези безумия си заслужаваш едно хубаво тролене ама мисля да спазя добрия тон.
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Ново двеста :lol: С пуснат Fraps, без да е включен на запис, проблемите с FPS-а драстично изчезват :shock: Чух, не повярвах, тествах, сработи, да го... Някакви такива изпълнения имаше едно време с WoW и включен Windows Media Player.
Публикувай отговор