За сефтетата и форумо.

Нещата от живота
Публикувай отговор
Нямам Ябълка

Re: За сефтетата и форумо.

Мнение от Нямам Ябълка »

ахахахха още ли лъскаш на жжесика алба и къде закопа Милчо :lol:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

я млъквайте
джумерки
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Нямам Ябълка написа:ахахахха още ли лъскаш на жжесика алба и къде закопа Милчо :lol:
Ибрахиме, ти ли си бе?
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

че белия негър не беше лош ве
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Белия негър ся е Basanaruga или неш'друу.

И кой е тоо Ибрахим Ага?
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Дъ Пръч из Бек! :shock:
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Hurford написа:Дъ Пръч из Бек! :shock:
Aве пръча не е ли Расколников :?:
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Нищо общо.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
mrsbadtrip
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs

Мнение от mrsbadtrip »

Нямам Ябълка написа:Обърнах лесбийка! Т'ва са 7 години щастие, копеле :lol:
майка ти е лесбийка бе, смотан. за кво лъжеш, че си Пръча?

КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ПРЪЧ?????????
hep sonunda kendimi vurdum.
b0neS

Мнение от b0neS »

High_voltage написа:
IceQueen написа: Всъщност се регнах заради Творческият форум и в частност да редактирам на Адският Вятър частите в ЕДВА 2, та EviL да не му се кара за правопис.
АЯХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ

чакай, чакай...

EviL се е карал на някого заради правопис?

:lol: :lol: :lol: :lol:

мани ти, още го помниме, с "часната" му тема... :lol:

мухахахахаха.. това ми нвява толкосЗ спомени.. голям фешън беше за времето си оня там.. лолз
b0neS

Мнение от b0neS »

High_voltage написа:хаха, че ти беше ли тогава тука? :D това беше мноооого отдавна, сигурно 2004, даже аз малко избързах като казах "всички помниме...", щото на ивъл изпълненията са олдскуул дори за олдскуула :Р
ооо бях и още как, даже помня, че не му писах в темата, щото нали се сещаш беше часна.. ГХАХАХАХ
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Лелеее... какво направихте вие бе, баси носталгията, баси топлинката ме заля. :D :(

http://www.youtube.com/watch?v=V1i-RKqO ... re=related

Честно казано имам 2, макс 3 броя на списанието изобщо... :oops: Ако не беше Княза, нямаше да съм част от това общество и кое знае къде щеше да ме е издухал вятъра. :roll: Като му ходех на гости и той много зарибено ми разправяше за него реших и аз да се регна през '04-та пролетта; бях адския нууб, 1ви форум, 1ви достъп до интернет комуникация... изобщо не знаех какво се случва :oops: имаше няколко лоши кучета, които ме хранеха заради спама и капслока, и кво ли не :lol: Помня, че Ивъл ми вдъхваше огромен респект!!! 1вата русенска среща беше голям фън - аз, дидо и теди( ?! ) се видяхме с Екса и searcher-a ( отначало се чудехме те ли са, не са ли, абе епик фейл :Д ). С времето дружинката нарасна - аз, деник, княза, вермик, сърчъра, оркус, кодера, нефертити и още знайни и незнайни персонажи. :D Мисля, че първите извънградски срещи на които присъствах бяха не в София, а именно във Варна с баце Рийд, Раз и Ем(навремето), даже и Варгота си беше размърдал дупето, да му ощипя пълните бузички :Д Сега като се присетя - нима първата ни софийска среща завърши в онова заведение с Лорд Алиот/Ранда/Ерик/Злото/Разиел ??? :D Опитвах се да се сетя коя беше първата ни софийска среща и май точно тази беше :О Толкова, толкова много спомени сме изминали заедно! #pcm, тийнпроблем/планета рейдовете, нечовешките скайп чатове 30+ души и ебаСИ спама...... Раз, бях забравил колко ми липсват дългите ти постове, изключителен кеф ми доставя да ги чета, не изчезвай от форума пак така драстично... :( Епичната лятна пцм среща( сещам се "здравейте аз съм Телба" и ледника " ъ...телба-мелба! " ахаха ), която мина през ром с кола, дуелиране с пръчки(дианка и наз в храстите), играене на хоръри с бдсм лолита, пушене на наргилета и какво ли още не ( !!! ); всички размазващи събирания в Щаба ( яд ме е, яд ме е, че не бяха 5...10 пъти повече! ) ... днес съм това, което съм, малко или много благодарение на всички вас и този Форум. ( домоу аригатоу Брейн-сан! :Д ) Зло! *^_^* :hugg: И аз приемах като Знаменито събитие всяко идване в София! Имаше невероятна магия около тези събирания.. Също помня онази дълга-дълга разходка: ))) Да ти кажа, пораснах - отновох бих я направил с теб! :D :D Жалко, че не се събирахме по-често. :( И така... отминаха бая години вече в този форум. Кой знае къде ще сме след 5-10 години. :) Надявам се наистина да останат приятелства за цял живот!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Веднъж бях на гости на един мой приятел от квартала и зяпахме един брой на PCM, който той си беше купил. Тогава компютърните клубове изживяваха своя апогей, моя домашен Пентиум 2 (333мхз) беше с dial-up, а аз си закупих първия си брой, ако не се лъжа с NFS: Porsche на корицата. В последствие след няколко публикувани писма в рубриката на Сашо Бойчев, изчаках съседката да се наговори по телефона, след което заех телефонната линия с dial-up-а и влезнах в mIRC, канал #pcm. Там имаше към десет човека, които на някакво мое питане ме препратиха към форума. Регнах се и около час разузнавах що е това форум и има ли приложение у нас. Съответно пуснах първата си тема, която беше на тема книги-игри и тогава бях приет добре от ivanatora, Angel-Snake, RIP, Evil, Resident, Княза и други, все отбор юнаци. Спомням си повечето форумни игри на tanasi, мрежите на CS на nlight, форумните бунтове заради Kiedis, женските интриги, писането в творческия форум, големите форумни срещи, запознах се с много хора от цяла България и създадох някои много добри приятелства, дори съквартирантът ми е от форума :D

Отделил съм много време на този форум, но не мога да определя кои са златни на това място. Когато влязох тук за първи път, форумът беше само с един раздел, форумът беше отворено общество и оригинална идея в своя същност. Тогава нямаше мемета и разни други глупави външни влияния, затова форумът беше зарибяващ и интересен, защото потребителите го правеха такъв. По-нататък, след първите форумни срещи, форумът стана организиран благодарение на Jazzjack, Xayzer, nlight, Stealth, amora ( :lol: ) и останалите. Последното, което помня значимо беше създаването на BMIC обществото, което също си беше култово. След това някак си форума стана затворено общество и общо взето старите юзъри спряха да влизат, а новите си обираха крушите още след първата хранилка, затова ми стана малко безинтересно и не влизах година и нещо, а сега от време на време мятам някой безсмислен пост колкото да не е без хич или да поздравя някой както преди малко b0neS, може би защото натрупах годинки и вече не ми се занимава.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

High_voltage написа:аз искам Зипо да разкаже за ебането в макдоналдс :Р
:lol: :lol: :lol:

Иначе Оркус беше и все още си е мацка :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Шансов Състезател

Мнение от Шансов Състезател »

към Evil таях луд тийнейджърски респект като бях на 13 и се регнах

гарван злоба
черна прокоба
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Ей, и аз се кефя на оная форумна среща с пръчките, тогава бях първи курс и не знаех къде се намирам. Правех си вкъщи огромна топка от хартия, но после я изхвърлих.

Сега се сетих за него - Xayzer - той умееше фотошопа подобно на Дидо, голям пич бе.

Абе, винаги съм се чудил Kiedisagain отде иде, докато оня ден се разхождах из Южния парк и струва ми се, някъде около входа му видях на един блок написано с шпрей Kiedis again и се чудих има би нещо общо...

А вие сеш ли се за един Пауноф или нещо подобно, който с Попа коментираше подрастващите кифли и емота с понятието "синдром на оранжевата обеца" или нещо такова, яко ги хранеше :D

Също си спомням и потребител с ника Slavnik, както и vencoi, които пишеха нещо за map editor на Tiberian Sun навремето :D
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

High_voltage написа:аз искам Зипо да разкаже за ебането в макдоналдс :Р
wut wut :?:
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

я да чуеме за ебането в Македоналдс :?
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Аватар
фитенс-маняк
В момента играе: истласкване с пудовки

Мнение от фитенс-маняк »

bump 4 ебане в mcdonald's
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

За ебане не знам, ама пък за сметка на това съм бехал масали с жена ми на МакДоналдса в мол Варна, при това не особено отдавна. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор