team fortress 2 през steam
- Constantine
team fortress 2 през steam
инсталирах я през стийм обаче като вляза в играта и не ми излизат сървъри
Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
-
dr_gilotin
Re: team fortress 2 през steam
Никога не съм имал такъв проблем.Constantine написа:инсталирах я през стийм обаче като вляза в играта и не ми излизат сървъри
Пробвай с преинстал на играта и лънчера на стийм .
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Ми ако си със пиратски стийм или смартстийм ще бъде логично обяснение да имаш този проблем.. Ако си с оригинален тогава не знам, преинсталвай и стийм и играта
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Провери да няма нещо във филтъра написано при търсене.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Здравей! Ако не стане да намериш сървъри от играта, можеш да я инсталираш наново или опитай да видиш за сървъри директно от Steam. Отваряш Steam-а и в горната лява част виж от View - Servers дали ще намериш сървъри за TF2.
Алтернативен метод: Можеш директно да влезеш в сървър чрез IP. Просто влез в играта, отвори конзолата (ако я нямаш даваш Options - Keyboard - Advanced - Enable Developer Console) и от там натискаш ~ за да ти се отвори. Като ти се отвори пишеш connect и след това IP-то на сървъра. От тук http://www.gametracker.com/search/tf2/ можеш да видиш IP за сървър.
Алтернативен метод: Можеш директно да влезеш в сървър чрез IP. Просто влез в играта, отвори конзолата (ако я нямаш даваш Options - Keyboard - Advanced - Enable Developer Console) и от там натискаш ~ за да ти се отвори. Като ти се отвори пишеш connect и след това IP-то на сървъра. От тук http://www.gametracker.com/search/tf2/ можеш да видиш IP за сървър.